Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Şimdi şöyle bir durum var, nakit paraya ihtiyaç var. sahibindene koyacağım için buraya detay yazmicama ama arabayı bi 35 e falan satarım diyorum. 35-40 civarı, şöyle ailevi otomatik - mümkünse dizel :/ - bi araba arıorm. Yalnız şöyle bi sıkıntı var, arabanın "fors" u önemli. Yani fiat alamam, dünyanın en kral arabası ve bedava olsa dahi fiat olmaz. Renault falan da olmaz. ( özel durumlar var :S ). şöyle içine binildiğinde rahatsızlık veremyecek hatta hoş tatlı bi his uyandırıcak bişiler lazım. jazz'a baktım, hondadan çok memnunumdur zaten hep, otomatiğin en düşüğü 40bintl. kırmızısından sarısından alsam bitane diyorum ama bilemedim şimdi. corsalar daha ucuz gibi ama piyasada vardır böle süper underrated arabalar, siz onları bilirsiniz die soruorm. ayrıca duyduğuma göre bankların faizleri dolayısı ile şu dönemde sıfır araba almak daha mantıklıymış. Doğru mudur? araba önerisi piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hmm bu aveolar çok güzele benzio, binen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Nissan Primera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 "0" ı yok onun dimi? bu arada kredi mubbateini anlatabilecek bi bankacı var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 arabanin "fors" u onemli dedikten sonra jazz, aveo, corsa falan denince ne soylesem bilemedim. polo mesela "fors" u var sayiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ford focus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Forslu değil ama scrubble mantığı ile harflerden fors çıkarabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 KHaRoN said: arabanin "fors" u onemli dedikten sonra jazz, aveo, corsa falan denince ne soylesem bilemedim. polo mesela "fors" u var sayiliyor mu? polo olabilir evet, ta babam falan binecek şimdi eşe dosta fiat aldım diyemez adam. şöyle ufak kırmızı bi araba olur, pololara bakayım ama çok sadece dış görünüşleri onlarında ya. ama bakıorm, 1.2 dizeli 38bintl. Aveo daha ii gibi şimdilik. dizel otomatik olsa bu fiyata şukela. ama poloyuıda aklımda bulundurayım focusun başlangıç fiyatı 43bin ya, fiestaya baktım otomatikin dizeli yok zaten, otomatik dedim araba 44bin oldu :/ ya hype arabalar çok pahalı olur diye yan taraflara yöneliyorum, seattır chevdir. Chev avoe çok hoşuma gitti aslında ( hatta cruze bile olabilir ) ya forssuz arabaları sayayım, fiat, reno clio, şahin falan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 baban chevrolet daewoo aveo aldim diyinceye kadar fiat aldim desin daha iyi. Sekline gore araba alma sekilciligi en sonunda felaket getirir. Fluence falan da chevy nin her modelinden iyidir kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Gerçekten güzel araçlar. En son 2008 model var 1.6 manuel 26.500tl 50000km http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2008-model-tekna-72811416/detay Benim değil ayrıca. :D hehehe tanıdık da değil. Sadece primeraları sevdiğimden. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ya süper kullancı gözüyle deilde mahalleden biri gözüyle bakmak lazım. şavrole sonuçta hahaah. nese ofistekilerde uzak dur diolla ona http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1-4-tdci-2011-model-76342055/detay?source=promotion_topl neden gri alır ki bi insan bu arabayı. ford faiz falan koymuo hiç nerdeyse ama ana fiata yansıtıyor adamlar :s aveolar çok yakıomuş diolla. tamam hedef 35-40 arası dizel otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 KHaRoN said: baban chevrolet daewoo aveo aldim diyinceye kadar fiat aldim desin daha iyi. Sekline gore araba alma sekilciligi en sonunda felaket getirir. Fluence falan da chevy nin her modelinden iyidir kafadan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Suark said: "0" ı yok onun dimi? bu arada kredi mubbateini anlatabilecek bi bankacı var mıdır 0 araç alımında faiz oranları şu an Vakıflar Bankası'nda 24 ay 1,10 60 ay 1,17 olması lazım. Dosya masrafı hatırladığım kadarıyla yok, kasko ve hayat sigortası şartı var yalnız, arabayı İzmit'ten almayı düşünürsen Toyota'da 0 araç olarak indirim yaptırma şansımız da var firma ile bizim şube arasında özel anlaşma mevcut. Ki diğer bankalardan haberim yok ama 0 araç kredisinde şu sıralar bankalar finansman firmalarından daha az faiz oranı ile kredi veriyorlar bilgin olsun alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ikinci el passat bak. belki forsu kurtarır. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 çok büyük araba o ya fazla gelir. du bakayım şu toyotalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fors deyip de corsadan falan bahsetmek priceless olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fors olayını ben de anlamadım ama senin ilacın honda civic. kendi arabam diye soylemiyorum ama mumkunse bir onceki kasa hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 civic +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 toyota dıesel otomatıkden uzak dur.Çok pısman olursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 jetta astra focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 citroenlerde sıfır faizli kredi kampanyası var. arabalar da güzel. http://www.citroen.com.tr/home/#/home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fransız otolarının forsu yok. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Selam, Bugatti? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar