Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, bu pati fikir desteği bekler

Suark

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle bir durum var, nakit paraya ihtiyaç var.

sahibindene koyacağım için buraya detay yazmicama ama arabayı bi 35 e falan satarım diyorum.

35-40 civarı, şöyle ailevi otomatik - mümkünse dizel :/ - bi araba arıorm.
Yalnız şöyle bi sıkıntı var, arabanın "fors" u önemli.
Yani fiat alamam, dünyanın en kral arabası ve bedava olsa dahi fiat olmaz. Renault falan da olmaz. ( özel durumlar var :S ).
şöyle içine binildiğinde rahatsızlık veremyecek hatta hoş tatlı bi his uyandırıcak bişiler lazım.

jazz'a baktım, hondadan çok memnunumdur zaten hep, otomatiğin en düşüğü 40bintl. kırmızısından sarısından alsam bitane diyorum ama bilemedim şimdi.
corsalar daha ucuz gibi ama piyasada vardır böle süper underrated arabalar, siz onları bilirsiniz die soruorm.

ayrıca duyduğuma göre bankların faizleri dolayısı ile şu dönemde sıfır araba almak daha mantıklıymış. Doğru mudur?

araba önerisi piliz
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

arabanin "fors" u onemli dedikten sonra jazz, aveo, corsa falan denince ne soylesem bilemedim.

polo mesela "fors" u var sayiliyor mu?

polo olabilir evet, ta babam falan binecek şimdi eşe dosta fiat aldım diyemez adam.

şöyle ufak kırmızı bi araba olur, pololara bakayım ama çok sadece dış görünüşleri onlarında ya.
ama bakıorm, 1.2 dizeli 38bintl. Aveo daha ii gibi şimdilik.
dizel otomatik olsa bu fiyata şukela. ama poloyuıda aklımda bulundurayım

focusun başlangıç fiyatı 43bin ya, fiestaya baktım otomatikin dizeli yok zaten, otomatik dedim araba 44bin oldu :/

ya hype arabalar çok pahalı olur diye yan taraflara yöneliyorum, seattır chevdir. Chev avoe çok hoşuma gitti aslında ( hatta cruze bile olabilir )

ya forssuz arabaları sayayım,
fiat, reno clio, şahin falan,
Sosyal ağlarda paylaş

ya süper kullancı gözüyle deilde mahalleden biri gözüyle bakmak lazım. şavrole sonuçta hahaah.

nese ofistekilerde uzak dur diolla ona

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1-4-tdci-2011-model-76342055/detay?source=promotion_topl

neden gri alır ki bi insan bu arabayı.
ford faiz falan koymuo hiç nerdeyse ama ana fiata yansıtıyor adamlar :s

aveolar çok yakıomuş diolla.

tamam hedef 35-40 arası dizel otomatik
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

"0" ı yok onun dimi?

bu arada kredi mubbateini anlatabilecek bi bankacı var mıdır

0 araç alımında faiz oranları şu an Vakıflar Bankası'nda 24 ay 1,10 60 ay 1,17 olması lazım. Dosya masrafı hatırladığım kadarıyla yok, kasko ve hayat sigortası şartı var yalnız, arabayı İzmit'ten almayı düşünürsen Toyota'da 0 araç olarak indirim yaptırma şansımız da var firma ile bizim şube arasında özel anlaşma mevcut. Ki diğer bankalardan haberim yok ama 0 araç kredisinde şu sıralar bankalar finansman firmalarından daha az faiz oranı ile kredi veriyorlar bilgin olsun alırken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...