Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkıye de spor ne demek?

puzzles

Öne çıkan mesajlar

tabiki spor sadece futbol veya basketbol değil ama gerek izlenmesi gerekse konuşulması açısından en zevkli sporlar bunlar. Diğer sporları konuşanlarada konuşmayın demiyoruz zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ilgilenene konuşsun birşey demiyoruz ama bilgimiz olmadığı bişey hakkında konuşmaktansa hiç konuşmamak daha iyidir. Ayrıca ilgimizi çeken birşey olsaydı konuşurduk zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

100 yıldır profesyonel futbol takımları var.bırakın da futbol ile öbür sporlar aynı kefeye konmasın, arada biraz fark olsun.

federasyonlarının olmamasını ise popülerlik derecesi veya ülkenin ekonomik durumuna bağlayabilirsiniz.[signature][hline]So much violence in our name
A life, a silence masked in shame
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben pek biliynmeyen spor dallarından birini destekliyorum :)[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

yani bundan rahatsız isen değiştirmek için girişimlerde bulunman lazım. Söylemek ile bitmiyor maalesef.

Ayrıca birçok ülkede hatta neredeyse tüm avrupa ülkelerinde futbol ve basketbol en önce gelen sporlardır. Sadece türkiye'ye özgü değil yani.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

neden futbol 1 numara? çok basit :

1- masraflı değil. bir top ve herhangi bir boş alan ve arkadaş grubu yeter.

2- bireysel bir spor değil. takım oyunu. iletişim sağlanıyor bir nevi.

3- stres atmak için birebir. bağırıyor çağırıyorsun; tüm bedenin hareket halinde.

vesaire..

ben de futbolu seviyorum ama isterdim ki her yerde havuz olsun, insanlar yüzsünler, böylece iyi ve sağlıklı vücut sahibi olsunlar..yüzme şampiyonları çıksın aramızdan..ama malesef bu ekonomik bir durum. buz hokeyi sopası kaç para acep ? :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Ee arkadaşım bu iş maddi özgürlüğe bakar.Senin paran varsa o sporu seviosan yaparsın.Ama kaç kişi isticek vede maddi sıkıntıda olmıcakda yapıcak.
Hem futbol dünyada bir numara istesenden onun gibi rant yakalak,yamazsın.Ne var formula-1de biras daha fasla para var ama onun poilot sayısı belli :) İstesende olmazsın formula-1 pilotu o ayrı :P[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...