puzzles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 spor demek sadece futbol basketbol mu demek?turkıyede kac sporu bu denlı desteklıoruz yada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 tabiki spor sadece futbol veya basketbol değil ama gerek izlenmesi gerekse konuşulması açısından en zevkli sporlar bunlar. Diğer sporları konuşanlarada konuşmayın demiyoruz zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bence bı sualtı hokeyıde konusalabılır,bu toplumda sadece bunlardan zevk alan ınsanlar dısında bızde varız dıorum ben..spor haberlerı bıle uc spordan fazla olmuyo sahsen uzulurom bı sporcu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yahu ilgilenene konuşsun birşey demiyoruz ama bilgimiz olmadığı bişey hakkında konuşmaktansa hiç konuşmamak daha iyidir. Ayrıca ilgimizi çeken birşey olsaydı konuşurduk zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ılgısını cekenler napsın yane kıtle ıletısım araclarında bıle bu konuda ılgısını gelıstırmek ısteyenler bırılerı bunu durdursun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Neden futbol? Çünkü herkes bir takım tutar. Neden buzhokeyi değil? Çünkü hangi takımlar var bilmiyoruz bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ıste sorun burda belkı takımları bılsenız tutucaksınız ama hıc kımse televızyonu actıgında karsılasmıo kı ,gorse duysa belkı ılgılenen saysıı artacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 İlgi için biraz maddi kuvvet lazım bu dediğimizde futbolda çok ama diğer sporlarda pek yok.[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 16 Ekim 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 usengec bi millet oldugumuz icin ole seyleri ogrenmeye bile kasmioruz futbolu da ogrenmeye kasmaya gerek yok cok basit bisi oldugunu zannettigimiz icin hepimiz en iyi bilioruz. bknz : Mave[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 100 yıldır profesyonel futbol takımları var.bırakın da futbol ile öbür sporlar aynı kefeye konmasın, arada biraz fark olsun. federasyonlarının olmamasını ise popülerlik derecesi veya ülkenin ekonomik durumuna bağlayabilirsiniz.[signature][hline]So much violence in our name A life, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bu arada su hokeyi nedir? Hiç duymadım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla ben pek biliynmeyen spor dallarından birini destekliyorum :)[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 amacım sualtıyla ılgılenenler deıl turkıyedekı ınsanların spor kulturlerının cok dar bı alanda oldugunu savunmakk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yani bundan rahatsız isen değiştirmek için girişimlerde bulunman lazım. Söylemek ile bitmiyor maalesef. Ayrıca birçok ülkede hatta neredeyse tüm avrupa ülkelerinde futbol ve basketbol en önce gelen sporlardır. Sadece türkiye'ye özgü değil yani.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 TR de spor futbol demek malesef[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. RO [email protected] // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 neden futbol 1 numara? çok basit : 1- masraflı değil. bir top ve herhangi bir boş alan ve arkadaş grubu yeter. 2- bireysel bir spor değil. takım oyunu. iletişim sağlanıyor bir nevi. 3- stres atmak için birebir. bağırıyor çağırıyorsun; tüm bedenin hareket halinde. vesaire.. ben de futbolu seviyorum ama isterdim ki her yerde havuz olsun, insanlar yüzsünler, böylece iyi ve sağlıklı vücut sahibi olsunlar..yüzme şampiyonları çıksın aramızdan..ama malesef bu ekonomik bir durum. buz hokeyi sopası kaç para acep ? :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Prawler, 19 Ekim 2004 01:01 tarihinde demiş ki: TR de spor futbol demek malesef Bence gayet güzel, "malesef"e gerek yok =)[signature][hline]~Snefru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 gayet güzel falan diil... tek bi örnek adamlar çim hokeyinde nerdeyse devrim yapıyolar bizde ise yurt genelinde toplam 42 sporcu war 36'sı milli...[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ee arkadaşım bu iş maddi özgürlüğe bakar.Senin paran varsa o sporu seviosan yaparsın.Ama kaç kişi isticek vede maddi sıkıntıda olmıcakda yapıcak. Hem futbol dünyada bir numara istesenden onun gibi rant yakalak,yamazsın.Ne var formula-1de biras daha fasla para var ama onun poilot sayısı belli :) İstesende olmazsın formula-1 pilotu o ayrı :P[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Milyarlarca Dolar pazarı olan bir ticarettir Futbol Ayrıca bence futbol hepsindende daha zevkli. tabi bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bence çoğu ülkede spor buyuk anlamda futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar