benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 acayip acayip yerlerden spam sms yağmaya başladı telefonuma.özellikle dominos ve pizza pizza hergün mesaj atıyor.artık sinir bozmaya başladı, yok mu bir engelleme yolu bunları? mesela bugün gelen bir mesaj "Özbay Mobilya" said: Özbay Mobilya'da ister şimdi alın taaa ağustosta ödemeye başlayın, ister 20 ay taksitle ödeyin, isterseniz bu fırsatı KAÇIRIN :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Online işlemler menüsüne giriyosun hattının. Orda seçenek var hepsinde, reklam için numaramı kullan falan gibi. Onu kapatacaksın bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 avea nın sitesinden diyorsan onu yaptım.zaten avea'dan gelmiyor reklam mesajları, başka firmalardan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 domino's öyle böyle değil arada eski sevgili gibi arayıp yokluyor neden bizden pizza söylemiyorsunuz diye şirket hatta değil direk oranın müdürünün numarası gelen sms sanırım cunku bi kaç kez o numaradan arandım işte söyle böyle oldu bi 5dakka geç gelebilir gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Çareyi buldum ben. Salı günü hat değiştirerek yeni tarifeye geçiyorum, yeni numara da alacağım; hiç bir firmaya cep telefonu vermeyeceğim. Yemek sepeti filan ev telefonunu arasın gerektiğinde, zaten onlardan başka kimseye vermemiştim. Onlarda leak bence. En çok SMS'i Dominos'dan alıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dominos'un 3 şubesi mesaj atıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şu yeni bi servis var ya 11899 mu ne dava/mahkeme takip dalgası. ondan bana 2 güne bi sms geliyor, kıllandım hakkımda dava mı var da bunlar bana sarıyor böyle diye. halbuki benden başka kimseye gelmiyor etrafımda hayret. içinizde var mı bu sms i alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dominos felaket, adamlar telefonla spamlemeye yatırım yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 NeoStyle said: şu yeni bi servis var ya 11899 mu ne dava/mahkeme takip dalgası. ondan bana 2 güne bi sms geliyor, kıllandım hakkımda dava mı var da bunlar bana sarıyor böyle diye. halbuki benden başka kimseye gelmiyor etrafımda hayret. içinizde var mı bu sms i alan bana geldi. birde cümleye öyle bir başlıyorki sms'te adına dava açıldı sanıp panikliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Telefona 1 tanede mesaj gelmezmi arkadaş en vahim durumda olan benim sanırım beni kimse iplemiyo yazık bana:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 derbi ya da milli maç günleri kabus gibi. Pizza pizza, domino's, sampi diye bir başlıyor al alabilirsen önünü. Hepsi de çok orjinalmiş gibi "maç menüsü" bilmem ne. Yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 NeoStyle said: şu yeni bi servis var ya 11899 mu ne dava/mahkeme takip dalgası. ondan bana 2 güne bi sms geliyor, kıllandım hakkımda dava mı var da bunlar bana sarıyor böyle diye. halbuki benden başka kimseye gelmiyor etrafımda hayret. içinizde var mı bu sms i alan böyle düşündürüp aratmak içini yapıyolar kanmayın bunlara. ben mesaj atan firmayı arayıp soruyorum nerden buldunuz telefonumu diye, kampanyamıza katılmışsınızdır falan diyolar ama yalan tabi, ya yemeksepeti satıyo ya kariyer.net ya da ona benzer şeylerden buluyolar. bana bir daha göndermeyin diyorum hallediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bende bıkmıştım iptal ettim gereksiz gereksiz mesaj atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Yemeksepetine benim arkadaş , kendi adı adresiyle benim numaramı yazdı , Dominos'tan paso SMS geldi yetmiyormuş gibi , Sayın Yiğit xxx diye geliyor , ark ın adıyla daha da uyuz oluyorum. Trollemek istediğnz ark lar için bir fikir olabilir , sağlam da küfür yersiniz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yıllardır üyeyim yemeksepetine hiç reklam mesajı falan gelmiyor valla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 telefonunda numara bloklamak için bir opsiyon vardır çok eski değilse. ama kısıtlı sayıda olabilir bunlar. benimki turkcell ve avea ile tamamen dolmuştu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 8 9 senedir ayni hatti kullaniyorum, yemeksepetine de bayadir uyeyim, hic bir ayar da yapmadim bana mesaj atan yok. bu durum icin uzgun muyum? hayir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Dominos sıkıntı değil ya. Ne zaman mesaj atsalar kampanyası oluyor. Canım istiyorsa söylüyorum bir tane. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 günde 3 e çıkarttılar ama...=)bir de birkaçı ders esnasında geliyor çıldırıyorum,canım çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Smartphone larda falan vardır block opsiyonları , onlar kullanılabilir belki, yeni nesil tel kullananlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 operatörünüzü arayıp her türlü reklama karşı hattımı kapatmak istiyorum diyin onaylıyormusunuz diye 50 kere tekrarlatacak size ok ok derseniz hiç bir yerden reklam mesajı alamayacaksınız ayrıca otomatik obone falan da olamayacaksıız ben herşeyi kapadım sadece özel tel numarasından arda ciğ kofteci msj atıyor o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ahahahha inanmış çiğköfteci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 adama birinin benim ankaraya taşındığımı sölemesi lazım garibim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar