BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 vip'tir o zaman. yüksek yerden izliyordur. Görme garantisi var. rahat. sıkış pıkış değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 kategori 1 alıcam ben. megadeth ve tuborg goldfest var daha. bütçe dayanmaz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 californicationı dinleyip çıkıp gidecem konserden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bu süper fikir için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 kategori 1deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sırtıma alıcam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ben alamıyorum tüü kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 az kaldı baya konsere setlist.fm'den baktım da fena değil genel olarak, bazı konserlerinde scar tissue bazılarında otherside çalıyorlar, eşşeklik yapmasınlar istanbulda ikisini de çalsınlar sdsf http://www.setlist.fm/search?query=red+hot+chili+peppers&artist=13d68969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 otopark alanı yokmuş bu konserde. shuttlelar ne kadar yeterli acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yaşlandılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abv amsterdam'a gidiyoruz bir gün öncesinde, gerçi bilet kalmamıştı zaten de bi umut buluruz diyorduk kategori 2'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kategori 1 yeniden satışı çıktı 1 hafta önce, hala satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 bilet var k1'den. arkadaşlarım bile satıyor şu an aynı fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 millet yıllardır keşke gelse diye delirir bu grup için ama sanki eski popülerliği kalmamış. Bilet bulunabiliyo hala ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 biletler çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 biletix'de santral istanbul yazıyor. Ozm alkol yok konserde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Beyler platinum ring 1satiyorum 2 tane tanesi 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/21408006.asp şu yazıya bayağı güldüm...bazı maddelerin gerçekleştiği görüyorum şuanda,çekilmiş bilet fotosunu face'e atmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 2-Şarkılara eşlik etmek için konser playlistini önceden öğrenin, ezbere kuvvet verin, olmuyorsa da çok kasmayın. Nasıl olsa o gürültüde ağzınızı “Ovüvüü ovüvüü” diye oynatsanız bile insanlara anlamlı gibi gelecektir. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 son maddede bayağı iyiydi. Kafanıza grubun isminin yazdığı bir bant takın. Dünyada sadece bizde olan bu uygulama karşısında şaşıran ünlüler, nasıl olsa aynı bantların Ferdi Tayfur konserinde de kullanıldığını bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 baya iyi sosyal tespitler yapılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 haahha hürriyet şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 patatespresi said: haahha hürriyet şaşırttı. said: Red Hot konseri öncesi son tavsiyeler Bu bir Zaytung haberidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 K3 den dinledim. Dinledim diyorum zira sahneden 600 metre ilerdeydim. Konser dışı tam bir curcunaydı. Özellikle K1 ve golden kapıları. K3 kapısı yine o kadar değildi. Dışarıda full bira, su, yanlış yazılmış(Red Hot Chile Reppers) bandana satanlar vardı. Trafik, insan trafiği, g.t kadar yer de cabası. Ekşiden yorumları falan okudum da K1'ler bile yakınıyor. Şimdi organizasyonun ne kadar berbat olduğuna dair bir şematik oluşturayım da pozitif'in etkinliklerine giderken bir kez daha düşünün: SAHNE ----- tahminimce 20-30 metrelik zengin yeri ----- 200 metre K1 ----- 400 metre K2 ----- 300 metre K3 Zaten K3'lerde bir konserden çok lig tv havası mevcuttu. İnsanlar sahne tarafına değil aksine sahnenin tersine ekranlara bakıyorlardı. İşin kötü yanı buna da para verdiler. O değil İstanbul'da ne kadar güzel kız varsa hepsi oraya toplanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 k1'den izledik, daha dogrusu izleyemedik. sulari pet sisede vermedikleri icin ve binlerce insanla birarada durmaktan olusan toplu bir vucut isisi alisverisinden dolayi susuzluga daha fazla dayanamadik ve standlarin oraya gittik. kalsakta zaten cok bir sey goremedim. hard to concentrate sonrasinda sadece canli muzik dinlemis olabildim. k1'in gorus acisida gayet bok gibiydi, ya 1,90 boyunda falan olacan ya da cok cok erkenden gelip en onde demirlerin orda biyere konuslanman gerekirdi. ben rahat izledim diyen adamin onunde ya bodurlar durmustur ya da yalan soyluyodur. bi daha boyle buyuk gruplarda ne kadar gitmeyecem desemde gidecegimi bildigim icin artik parayi bastirir iyi yerden alirim golden,platinium ne boksa oyle alirim yoksa hakikaten cekilecek cile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar