Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

red hot chili peppers konseri

Lyv

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
K3 den dinledim. Dinledim diyorum zira sahneden 600 metre ilerdeydim. Konser dışı tam bir curcunaydı. Özellikle K1 ve golden kapıları. K3 kapısı yine o kadar değildi. Dışarıda full bira, su, yanlış yazılmış(Red Hot Chile Reppers) bandana satanlar vardı. Trafik, insan trafiği, g.t kadar yer de cabası.

Ekşiden yorumları falan okudum da K1'ler bile yakınıyor. Şimdi organizasyonun ne kadar berbat olduğuna dair bir şematik oluşturayım da pozitif'in etkinliklerine giderken bir kez daha düşünün:

SAHNE
-----
tahminimce 20-30 metrelik zengin yeri
-----
200 metre K1
-----
400 metre K2
-----
300 metre K3

Zaten K3'lerde bir konserden çok lig tv havası mevcuttu. İnsanlar sahne tarafına değil aksine sahnenin tersine ekranlara bakıyorlardı. İşin kötü yanı buna da para verdiler.

O değil İstanbul'da ne kadar güzel kız varsa hepsi oraya toplanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

k1'den izledik, daha dogrusu izleyemedik. sulari pet sisede vermedikleri icin ve binlerce insanla birarada durmaktan olusan toplu bir vucut isisi alisverisinden dolayi susuzluga daha fazla dayanamadik ve standlarin oraya gittik. kalsakta zaten cok bir sey goremedim. hard to concentrate sonrasinda sadece canli muzik dinlemis olabildim.

k1'in gorus acisida gayet bok gibiydi, ya 1,90 boyunda falan olacan ya da cok cok erkenden gelip en onde demirlerin orda biyere konuslanman gerekirdi. ben rahat izledim diyen adamin onunde ya bodurlar durmustur ya da yalan soyluyodur.

bi daha boyle buyuk gruplarda ne kadar gitmeyecem desemde gidecegimi bildigim icin artik parayi bastirir iyi yerden alirim golden,platinium ne boksa oyle alirim yoksa hakikaten cekilecek cile degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...