NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: lord_elvyn, 13 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: geyigi yapılabilir ama oyle kelebekle tehdit etme silah taşıma felan ne ya, onları yapan da okuzdur hayvandır yani. Budur ya daha ne diyeyim...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Öle yani Doğru Söylüyorsun lord_elvyn ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 13 Ekim 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 kurtlar vadisine 18 yaşından kçkler izleyemez uyarısı koyabilirler pekala. dizi sdce belli bi kesime psikolojik yönden zarar verebilir . yani genelde liseliler veya ortaokul gençlii dediklerinizi yapıo .ytşknlri pek etkilemio böle diziler. dizi de olsa sinemada olsa şiddet veya erotizmin copkca bulunması hiç bi insanı raatsız etmemeli bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 18 yas hicbirseyi cosmez bunları yapanlar 20 yaşını geçmiş insanlar. bu memlekette genclere dogru duzgun bir dayanak, kişilik verilmesi lazım once.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: driftintosin, 13 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki: bulunması hiç bi insanı raatsız etmemeli bence . Yalnız şunu da düşün bu söylediklerin sadece senin için geçerli olanlar...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S .............Me............. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Eğitim Şart[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bencede...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 haydaa kurtlar vadisi başlıoo haydaa haydaaaaa haydaaaaaaaaa! aghh..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tabi ki her konuda türk milletinin eğitime ihtiyacı var. yurtdışnda kurtlar vadisi tarzı bi dizi bliomusunuz.? yani bu dizi tamamen bize özgü bi dizi mi die mrk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi nip/tuck seyrettin mi hiç? bence seyretme...[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: driftintosin, 13 Ekim 2004 23:15 tarihinde demiş ki: tabi ki her konuda türk milletinin eğitime ihtiyacı var. yurtdışnda kurtlar vadisi tarzı bi dizi bliomusunuz.? yani bu dizi tamamen bize özgü bi dizi mi die mrk ettim. bir klasik vardır bilirmisiniz... Godfather bir dizi vardır.... Sopranos[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 asıl önemli nokta insanların dizinin gerçeğin bir yanılsaması değil ta kendisi sanmalar ve dizideki karakterleri kendileriyle özdeşleştirmeleridir.Ergenlik civarında normaldir, herkese olabilir,abartmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya ne diyosunuz millet montana mi p.alemder mi diye tartisiyo[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dizi demiştim. saol htrladım. ama ne yazıkki hiç izlemedim .şiddet açısından kurtlar vadisi kıvamında mı diil mi. nip tuck olayı gercekten koparıomuş die duydum ama sansür konmuo mu ya bi türlü denk gelemedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Infeqted, 13 Ekim 2004 23:26 tarihinde demiş ki: ya ne diyosunuz millet montana mi p.alemder mi diye tartisiyo Bugs Bunny :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi dizi başlarken 18 yaş uyarısı geliyo, gece zaten bu bir. ikincisi cnbc-e de sansur olmaz[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 18 yaş uyarısını Dinleyen kim? Izliyolarlar yani 18 yaşından Kücüklere Yasak bile olsa Izliyorlar yani ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 olsaydı izlenmezdi zaten .kaçırmamaya calışırım artık . nie nip tuck olay deilde kurtlar vadisi olay oluo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 e herhalde kimse takmicak izleyen izlicek.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Kişilik probleminden bahseden eleman haklı, bizim site de bile içki içmeyen delikanlı olmaz vs vs. gazında konuşan babasından gizli sigara içen 16'lık velet topluluğu oluştu ya gelde delirme. ekleme: Sorun şu ki gelecek vaad eden bireyler kıroluk ve serserilik vaad eden hale gelirse yandı gülüm keten helva... [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 14 Ekim 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kurtlar vadısı hayattan alınma bıseydır.eger begenmezsen ızlemezsın.bu kdar basıt.eger o arkadasının hareketlerınden de hoslanmazsan kopar ırtıbatı bıtsın gıtsın.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Şimdi Legolas'ı izleyip örnek almakla Polatı örnek almak arasında çok fark var. Legolas'ı örnek alanlar sırtlarına ok alıp dolaşacak hali yok. O karakter sadece sevilebilir. Ama polat gibi davranıladabilir. Davranılırsada sorun oluşturur. Deliyürek'i izliip, onun gibi giyinen, onun gibi konuşan çok insan gördüm, kurtlar vadisi'de örnek alınacak en kötü dizi heralde. Yani diziye laf atmıyorum... Ben insanımıza laf atıyorum. Bu tip dizileri kaldıracak beyin yapısına sahip olmayan insanlar dolu bu memleket. Şahsen izliyorum ben diziyi. Ama dizinin bana bıraktığı etkiyle başkalarına bıraktığı etki çok farklı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Lath +1 guzel bır acıklama..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu oaly sırf ülkemizde olan bir sorun değil yanı zayıf beyinli dediğiniz kişiler sırf türkiye de yok gavur ülkelrde de örnekler mevcuttur. mesela pulp fiction dan sonra bütün dünyada umma thurman kopyaları türedi aynı tür saç kesimine sahip olan. zaten bir çok programın amacı o kitleye ulaşmaktır. Böylece ürünlerini satarlar. Kurtlar vaidisini izlemeyenlerde bir istanbul masalını seyrediyor (genelde bayanlar) onlarda aptal apatal "acaba bizde böyle bir aşk yaşayabielcek miyiz?" tarzı söylemlerde bulunuyorlar. (öle zengin adama bende aşık olurum :p ) asmalı konakta milleti etkledi ksıaca popüler olan şeylerin çoğu zayıf beyinli insanları etkiler. Bu konuda yardımımıza fight club yetişiyor. (fight club daki mesajları anlamış olan biri neden bahsettiğimi anlayacaktır) kısaca sorun kurtlar vadisinde değil...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: MoMo, 14 Ekim 2004 13:22 tarihinde demiş ki: eger o arkadasının hareketlerınden de hoslanmazsan kopar ırtıbatı bıtsın gıtsın. olur canım (bence) kıytırık bir dizi yüzünden 3 yıllık arkadaşımı sallayayım.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar