Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 barb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 cadı doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 iyi iyi doktor çok underground, hemen doktor oynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 olm ben de doktor oyniycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 en güzel hangisiyle farm yapılıyosa onla oynayacak tabi ki. o da doc olması lazım bana öyle geldi. ya da wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dr ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Doktor yavaş yavaş ilerler gibi geliyor bana. Ama olsun en sevdiğim cadı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abav monkda fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 wizard + barbarian hangi sırayla olur onu bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Aluriel said: wizard + barbarian hangi sırayla olur onu bilemiyorum ama. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hepsi ama sadece demon hunter monk ve witch doctoru denedim ilk başta wizard + barbarian denerim ama DH çok sağlam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hepsini oynarım muhtemelen zaman içerisinde ama ilk etapta Barbar/monk kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 barbar/monk arası gidip geleceğim sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 witch doctor saniyesinde mainstream olmuş, dh oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 barbar cunku benim oyundan anladigim canavar parcalamak onlari havaya ucurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 monk onlari yumruk ve tekmeyle yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Karı demon hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 götü memesi gözüken bişi varsa onla oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 lan bi beta bile gelmedi nerden biliim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 başta monkta karar kılmıştım ama barbarianın imbalığını görünce karar değiştirdim.WD yi o kadar beğenmedim summon falan uğraşamam hiç.sıralamam şöle olacak büyük ihtimal Barbarian-Monk-wizard-demonhunter-WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Beta da sadece wd oynama şansım oldu ve çok sevdim onla başlarım heralde. Diablo 2 de en çok necro severdim wd aynı tadı verdi bana. Ama sonuç olarak hepsini oynayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yalnız WD oynayacak kişi sayısı az olacağa benziyor. Resmi forumlarda falanda bariz arkadaydı. Nerde o necronun karizmatik hali nerde bu ne idüğü belirsizin hali. 5 karakterdende 1er tane kasacağım. Sırasıyla Barb, DH, Monk, Wizard, WD (WD konusunda emin değilim.) Hatta barbda yapacağım ilk buildde şu 2sinden biri olacak:D http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bhVkiP!ZYS!ZZZZYb Bu fazla critci gibi duruyo. Yüksek attack speedli bir axe ya da mace bulmak zor olursa diye alternatif bilem yaptım. http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bhQkiP!gdS!ZZcZac Evet şu sıralar çoooook boş zamanım var çook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bende primary WD oynıycam %90 ikinci DH olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 alla alla bu konunun tıpkısının aynısı yokmuydu yaa neyse d1 hellfire ın hatrına monkla başlarım altada dh kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Barbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar