Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Coming soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 MİCHAEL SİKKOFİELD OKUYAN US YAYINEVİ 17:00 03.11.2013 MİCHAEL SİKKOFİELD OKUYAN US YAYINEVİ 18:00 09.11.2013 http://www.istanbulkitapfuari.com/index.php?main=imza http://i.imgur.com/wdfgPYX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 vay anasını nereden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 internette beleşe okumuyordum kitabına para verip ne okuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ergenlerin dilinden düşmediği için nedir ne değildir diye açıp bakmadım bile ama merak etmiyor da değilim. bu arada kız olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 iq 12 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kızsa bile şişko ve bıyıklıdır. arkadaşlarına hacı diye sesleniyordur. o usluptan kız çıkarsa anca böyle olur. gerçi bi eyes wide shut olayını okudum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Red said: internette beleşe okumuyordum kitabına para verip ne okuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Red said: kızsa bile şişko ve bıyıklıdır. arkadaşlarına hacı diye sesleniyordur. o usluptan kız çıkarsa anca böyle olur. gerçi bi eyes wide shut olayını okudum sdfs lahmacun gibi ter kokus geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kim bu ya böyle upuzun yazılar yazmış, ya şizo ya kukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Biliyordum lan bu blog isinin boyle sonuclanacagini. Internette "UFO'larin sirrini acikliyorum! Kitabimi $29.99'a al, sen de ogren!!!" diyen boktan internet uzmanlarindan, "Iste Illuminati'nin sirri! Sirlari gor ve asagida ki bagis linklerine tiklamayi unutma!!" tipi sitelerden ne farki var simdi bu herifin Sadece bu adamin yaptigi birsey degil bu, "Internette Illuminatinin/uzaylilarin/11 eylul saldirilarinin butun sirlarini acikliyorum!" diyen butun adamlarin dustugu hata bu. Isin icine para kazanmayi kattigin an hicbir inandiriciligin kalmiyor. Allah bilir yarin obur gun bunu "komplo teorisyeni" olarak tartisma programina da cikarirlar, "Iste kitabimda yazdigim gibi..." diye atar tutar. Kitaptan sonra bir de DVD seti cikartir, ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben gerçekten böyle şeyler okuyup "evet ya, haklı" diyenlere baya üzülüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Okuduktan sonra mı bu sonuca vardın ? Okumadıysan, yazılanların yanlış olduğundan nasıl bu kadar eminsin ? Komplo teorileri sonuçta doğrulanamaz ya da yanlışlanamaz yazdığı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://newsjunkiepost.com/wp-content/uploads/2012/03/Dawkins1.jpeg şu bakışları görüyo musun? yeterli heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 işin içine para katmasa bile inandırıcı değil ki camiye ayakkabı ile girip, benim türbanlı bacılarımı dövdüler daha inandırıcı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi adamin hakli oldugu bir iki bisey var. Balfour deklerasyonu mesela, okusan fantazi gibi gelir ama hakikaten olmus bu olay. Al oku: Balfour Decleration olay o degil, bu herif internetin orasindan burasindan topladigi komplo teorilerine biraz islam sosu katip inci sozluk agziyla yaziyor, ergenlerden puan topluyor. simdi o ergenlere bi guzel saticak kitabini koseyi donecek. belki "unlu komplo teorisyeni, internet fenomeni" diye unlu bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 balfour deklarasyonu'nda ne gibi bir gariplik var? bilinen ve belgeleri olan bir şey. gizli bir tarafı yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ingiltere disisleri bakani lord rotschild'e "evet lordum, istediginiz gibi osmanliyi bolup siyonist amaclariniz icin israil devletini kurmaniza tam destek veriyoruz" diye mektup yaziyor taa 1917'de. ve sen bu olayi garip bulmuyorsun? lord rotschild kim? nasil oluyor da donemin en guclu imparatorlugu ustunde boyle buyuk bir etkisi var? bu mektubun sevr uzerinde ki etkisi nedir? bunlari hic dusundun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nesi garip abi, adam lord, bi de rothschild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Viktor said: lisede cok acayip geliyorduda cogu insan universitede bilimle ve onun nasil islediginle tanistiginda bu zirvalara prim vermeyi birakiyor ne yazikki naziler kartali kullaniyrodu sembol olarak amerikalilarda kullaniyor rothschild aileside kullaniyordu demekki bunlar arasinda bir iliski var!!!1 bu kafayla dunyadaki herseyi birbiri ile baglayip sonra WOAAAAAAW DUNYANIN SIRRI BU ISTE kafasinda ruh masturbasyonu yapip bi boktan haberi olmayan insanlarida VAAAAY BE NE COK SEY BILIYOR diye etkileme cough Viktor said: allaha inananlar hmmm http://www.staff.science.uu.nl/~gent0113/islam/images/ur_nammu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya şu herifin yazıları bana çanakkale gezisindeki şakirt rehberimizi hatırlattı direkt. seyit onbaşının, mermisini sırtında taşıyıp ateşlediği topla batırdığı geminin adının ocean olduğunu, emperyalistlerin çanakkaleyi ocean adlı bir savaş gemisiyle geçemediklerini ama geçen gün markete girdiğinde raflarda ocean marka bir sakız görüp ne kadar hüzünlendiğini, seyit onbaşının boğazdan geçirmediği emperyalistlerin ocean'ı öyle ya da böyle ülkemize soktuklarını yaşlı gözlerle anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Tarihi bulgular ile komplo teorilerini karistirmak son derece farkli bir kafaymis, en kisa zamanda muazzey ilmiye cig in kitaplarini oneriyorum gpunde 2 doz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://www.okuyanus.com.tr/kitap/piyon/ Şimdi yayıneviyle konuştum, büyük ihtimalle pazartesi günü kitapçılara göndereceklerini söyledi konuştuğum kişi. 4 Kasım'da yani. Bir de ben taşrada oturuyorum, aradığım şehri sordu, o yüzden 4 Kasım tarihini vermiş olabilir. Emin değilim, dedi, çünkü "satıştaki arkadaşlar orada değilmiş şimdi." Dili, kurgusu güzel olur umarım. Kitaptan alıntılayıp sitelerine koydukları kısım pek de edebi bir değer sergilemiyor. Bakalım görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Litminov said: ergenlerin dilinden düşmediği için nedir ne değildir diye açıp bakmadım bile ama merak etmiyor da değilim. bu arada kız olduğunu söylüyorlar. kız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar