smyrnas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bir kaç gün önce eski çalıştıgım yerden koordinatörüm aradı ,bir mağazalar zincirine bölge müdürü olmuş ve ısrarla gel çalış diye beni çagırıyor! bu zincir de tabi öle ahım şahım bir zincir mağaza degil biraz sıradan ismi pek duyulmamış bir yer.adam illa gel burada tezgahtar ol diyor.bende bu konusmanın geçtigi gün başka bir firma ile müdür yardımcılıgı için görüşmüştüm ve olumlu geçmişti ama hiç bilmedigim bir çanak çömlek işi oldugu için biraz temkinliydim.(şartlarıda çok iyi bu arada bu çanak çömlek mekanının) Ertesi gün tekrar konustuk ben adama böyle bir görüşmem var ve ben yönetici kadrosunda yer alacagım için burayı kabul ettim dedim.bizim koordinatörde bu görüştügüm mekana bok atmaya başladı ve illa oraya gitme buraya gel demeye başladı .adam bir türlü anlamıyor ,beni yönetici olarak alıcaklar diyorum satış danışmanı tezgahtırlık vs.. bu saatten sonra yapamam diyorum ,anlamıyor adam!neyse biraz konustuktan sonra tmm dedi seni müd. yardımcısı olarak alıcam ama bana bir kaç saat izin ver bende üstlerim ile konusayım dedi ve bir kaç saat sonra arayıp mağ.müd. yardımcısı olarak başlayacaksın dedi. Adam bu seferde yöneticilik teklif edince.bende biraz düşünmek için süre istedim.bu arada bu diger görüştügüm firmanında zaten olacagı kesin degil diyerekten ,koordinatörün çalıştıgı firmayı biraz araştırdım ve pekte hoş olmayan şeyler duydum. mesela 2011 senesinde 11 tane personel degiştirmişler.haftada 2 gün full (12 saat) demişlerdi megerse haftada 3 gün 12 saat çalışılıyormuş ve buna benzer ufak tefek şeyler var ve çok satış baskısı varmış. herşeyi geçtim ama 1 yıl içinde 11 tane personel degiştirmeleri beni pek memnun etmedi. bunun yanında yönetici olucam ve 2 sene dişimi sıkıp başka bir yere gene yönetici olarak geçebilirim yani bu bir fırsatta olabilir. sizce kabul edeyimmi etmeyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kafam cok karışık özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tezgahtarlik yap deyip sonra mudurluk vermesi ne lan amcasinin magzasi galiba bu sdf diger sirket daha profesyonel sanirim mulakat sonuc bekleme falan da eski calistigin yer baya lesmis heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: işte bu tarz üniversite mezunlarının burnu havada oldugu için "işsiz" bu ülkede. helal aynen devam. tezgahtar olmam dememis ki mudur yardimciligi teklifi varken tezgahtar olmam demis. sen olsan ne yapardin tezgahtar mi olurdun mudur yerine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bosver haci eskisini, canak comlege git, digeri icine sinmemis belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: işte bu tarz üniversite mezunlarının burnu havada oldugu için "işsiz" bu ülkede. helal aynen devam. ben üniversite degil "LİSE" mezunuyum. mğazacılık sektöründe çekirdekten yani çıraklıktan yetişmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 koordinatörden kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth said: tezgahtarlik yap deyip sonra mudurluk vermesi ne lan amcasinin magzasi galiba bu sdf diger sirket daha profesyonel sanirim mulakat sonuc bekleme falan da eski calistigin yer baya lesmis heheh aynı şeyi düşündüm ben de. tezgahtar olmuyo abi ne yapalım, o zaman müdür olsun tamam nası bi tutarsızlıktır yani. 2 gün sonra kanka şaka yaptım ki ben sana sdf derse şaşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya da soyle bir cumleye dokeyim, bir sirket ayni insana hem tezgahtarlik hem de mudurluk teklif ediyorsa bundan iki sey cikaririm 1- tezgahtarlikla mudurlugun ayrimini yapmayacak kadar tirt bir sirkettir 2- cimri bir sirkettir verebilecegi en dusuk pozisyonla milleti kandirmaya calisiyordur onlara hakkini vermek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 birde şöyle bir olay var. hani yöneticiligi kapacagım için 2 sene falan zorluk çeksem sonra başka bir markaya belki daha iyi bir yere geçiş yapabilirim, bunuda düşünüyorum. birde çanak çömlekçinin olacagı da kesin degil! 2 mulakata gittim en son çanak çömlekçide koordinatörleri ile görüştürecekmiş yani bir görüşme daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 e iste onun sonucu belli olabilene kadar uzatabiliyorsan uzat derim 2 sene kalacagin garantiyse digerine de gidebilirsin 2 sene fena sure degil cevre yapmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sektörün içinde olan sensin, şirketleri az çok kestirebilen sensin niye bize soruyorsun ki? koordinatörün bana biraz sömürücü gibi geldi, hoş çoğu yönetici öyle, tanıdığının altında çalışmanın avantajları da olabilir, ama muhabbetiniz var diye daha rahat ezer seni. enseye şaplak olmak alttakine yaramaz çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 enseye şaplak olmak asıl üsttekine yaramaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çok genel bi yanılgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 salla o koordinatörden hayır gelmez.çanak çömlek go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 koordinator sana asik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Eski çalıştığın mekanda devam et müdür yardımcısı olarak. Eğer ayrıldığında eski şirketten, bu zamana kadar başka yerde çalışmadıysan daha sonrası için tezgahtarlıktan şube müdür yardımcılığına yükselmiş gözükeceksin. Bu da durumun için iyi yani. Iki sene daha dayan maaş seni memnun ediyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth said: ya da soyle bir cumleye dokeyim, bir sirket ayni insana hem tezgahtarlik hem de mudurluk teklif ediyorsa bundan iki sey cikaririm 1- tezgahtarlikla mudurlugun ayrimini yapmayacak kadar tirt bir sirkettir 2- cimri bir sirkettir verebilecegi en dusuk pozisyonla milleti kandirmaya calisiyordur onlara hakkini vermek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 okumadan iş nede olsa git diye işaretledim ama değiştiriyorum gabletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çanak çömleğe git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 müdür yardımcısı sıfatlı tezgahtar yapar o adam seni bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 şirketlerin isimlerini bilsek daha rahat olur gibime geliyor şimdi şirket var şirket var çanak çömlek paşabahçeyse oraya git derim mesela ama bilemedim bir de tezgahtardan bir anda müd. yrd olmak da çok ilginç, ünvan verip altını doldurmayabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bence müdür yard. yaptım ayağına iyi sömürürüm diyordur planları vardır seni bu kadar çok istediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 vapourun söylediği mantıklı gibi, piyasayı bilmiyorum ama maaşı satış prim sisteminden çok sabit fiyata dayalı olan varsa onu seçmeye çalış,birde hangisi daha yüksek maaş veriyorsa onu seç,son olarak çalışırken iş daha rahat aranıyor ;)Biran önce başla yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Çanakçının sonucu kesinleşene kadar seni çağıran adamı oyala, olumlu cevap alırsan çanağa atla direk. Yukarıda nedenler var zaten. Ha bir de tanıdığının yanına gidersen önceden para ve iş tanımı kısımlarını netleştirin mutlaka, sonra tatsızlık çıkar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar