Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu İşi Kabul Etmelimiyim?

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç gün önce eski çalıştıgım yerden koordinatörüm aradı ,bir mağazalar zincirine bölge müdürü olmuş ve ısrarla gel çalış diye beni çagırıyor! bu zincir de tabi öle ahım şahım bir zincir mağaza degil biraz sıradan ismi pek duyulmamış bir yer.adam illa gel burada tezgahtar ol diyor.bende bu konusmanın geçtigi gün başka bir firma ile müdür yardımcılıgı için görüşmüştüm ve olumlu geçmişti ama hiç bilmedigim bir çanak çömlek işi oldugu için biraz temkinliydim.(şartlarıda çok iyi bu arada bu çanak çömlek mekanının)

Ertesi gün tekrar konustuk ben adama böyle bir görüşmem var ve ben yönetici kadrosunda yer alacagım için burayı kabul ettim dedim.bizim koordinatörde bu görüştügüm mekana bok atmaya başladı ve illa oraya gitme buraya gel demeye başladı .adam bir türlü anlamıyor ,beni yönetici olarak alıcaklar diyorum satış danışmanı tezgahtırlık vs.. bu saatten sonra yapamam diyorum ,anlamıyor adam!neyse biraz konustuktan sonra tmm dedi seni müd. yardımcısı olarak alıcam ama bana bir kaç saat izin ver bende üstlerim ile konusayım dedi ve bir kaç saat sonra arayıp mağ.müd. yardımcısı olarak başlayacaksın dedi.

Adam bu seferde yöneticilik teklif edince.bende biraz düşünmek için süre istedim.bu arada bu diger görüştügüm firmanında zaten olacagı kesin degil diyerekten ,koordinatörün çalıştıgı firmayı biraz araştırdım ve pekte hoş olmayan şeyler duydum. mesela 2011 senesinde 11 tane personel degiştirmişler.haftada 2 gün full (12 saat) demişlerdi megerse haftada 3 gün 12 saat çalışılıyormuş ve buna benzer ufak tefek şeyler var ve çok satış baskısı varmış. herşeyi geçtim ama 1 yıl içinde 11 tane personel degiştirmeleri beni pek memnun etmedi. bunun yanında yönetici olucam ve 2 sene dişimi sıkıp başka bir yere gene yönetici olarak geçebilirim yani bu bir fırsatta olabilir.

sizce kabul edeyimmi etmeyimmi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

tezgahtarlik yap deyip sonra mudurluk vermesi ne lan amcasinin magzasi galiba bu sdf

diger sirket daha profesyonel sanirim mulakat sonuc bekleme falan da eski calistigin yer baya lesmis heheh

aynı şeyi düşündüm ben de. tezgahtar olmuyo abi ne yapalım, o zaman müdür olsun tamam nası bi tutarsızlıktır yani. 2 gün sonra kanka şaka yaptım ki ben sana sdf derse şaşırma
Sosyal ağlarda paylaş

ya da soyle bir cumleye dokeyim, bir sirket ayni insana hem tezgahtarlik hem de mudurluk teklif ediyorsa bundan iki sey cikaririm

1- tezgahtarlikla mudurlugun ayrimini yapmayacak kadar tirt bir sirkettir

2- cimri bir sirkettir verebilecegi en dusuk pozisyonla milleti kandirmaya calisiyordur onlara hakkini vermek yerine
Sosyal ağlarda paylaş

birde şöyle bir olay var. hani yöneticiligi kapacagım için 2 sene falan zorluk çeksem sonra başka bir markaya belki daha iyi bir yere geçiş yapabilirim, bunuda düşünüyorum.

birde çanak çömlekçinin olacagı da kesin degil! 2 mulakata gittim en son çanak çömlekçide koordinatörleri ile görüştürecekmiş yani bir görüşme daha var.
Sosyal ağlarda paylaş

sektörün içinde olan sensin, şirketleri az çok kestirebilen sensin niye bize soruyorsun ki?

koordinatörün bana biraz sömürücü gibi geldi, hoş çoğu yönetici öyle, tanıdığının altında çalışmanın avantajları da olabilir, ama muhabbetiniz var diye daha rahat ezer seni. enseye şaplak olmak alttakine yaramaz çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski çalıştığın mekanda devam et müdür yardımcısı olarak. Eğer ayrıldığında eski şirketten, bu zamana kadar başka yerde çalışmadıysan daha sonrası için tezgahtarlıktan şube müdür yardımcılığına yükselmiş gözükeceksin. Bu da durumun için iyi yani. Iki sene daha dayan maaş seni memnun ediyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ya da soyle bir cumleye dokeyim, bir sirket ayni insana hem tezgahtarlik hem de mudurluk teklif ediyorsa bundan iki sey cikaririm

1- tezgahtarlikla mudurlugun ayrimini yapmayacak kadar tirt bir sirkettir

2- cimri bir sirkettir verebilecegi en dusuk pozisyonla milleti kandirmaya calisiyordur onlara hakkini vermek yerine
Sosyal ağlarda paylaş

vapourun söylediği mantıklı gibi, piyasayı bilmiyorum ama maaşı satış prim sisteminden çok sabit fiyata dayalı olan varsa onu seçmeye çalış,birde hangisi daha yüksek maaş veriyorsa onu seç,son olarak çalışırken iş daha rahat aranıyor ;)Biran önce başla yani
Sosyal ağlarda paylaş

Çanakçının sonucu kesinleşene kadar seni çağıran adamı oyala, olumlu cevap alırsan çanağa atla direk.

Yukarıda nedenler var zaten. Ha bir de tanıdığının yanına gidersen önceden para ve iş tanımı kısımlarını netleştirin mutlaka, sonra tatsızlık çıkar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...