D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Başlıktata belirttiğim gibi mouse tavsiyelerine ihtiyacım var. Kendimi bildim bileli Microsoft'un Whell Mouse Optical 1.1A USB mouseunu kullanıyorum ve çokda memnunum fakat artık 1 - 2 tuşu olsa iyi olurdu lafını çok sık tekrarlar oldum :) DPI felan hiç anlamam şu anda kullandığımınki nedir bilmiyorum ama öyle 2 mm oynatıp mouseun tüm ekranı geçmesini felan gerektiren bir kullanışım yok, genelde mmo ve fps oynuyorum ancak dediğim gibi DPI dan anlamam pek :) Mouse'da 1-2 tane tuş olsa yeterli öyle 8-10 tane olmasına gerek yok, boyutu ve kavrayışı şu anki mouse'uma yakın olmalı kavrayışı garip saçma mouselar istemiyorum :) Fiyatla ilgili bir limit yok. Tavsiye vereceklere şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bu; Logitech g500 http://www.sanalmarketim.com/urun/bbfa7e296e3cbacc071fff1b6a5a01b2/LOGITECH-G500-Laser-Gaming-Mouse-910-001262 http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001262-g500-gaming-lazer-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41346 Geçtiğimiz aylarda 70-80 liraya falan geliyordu biraz uçmuş şu an fiyat ama yine de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sensei :Ğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mamba almayın ya. Bende var, tavsiye etmiyorum. Z-axis tracking den dolayı. Razer alcaksan Deathadder al. Logitechlerle ilgili yorum yapamıycam, kullanmadım. Microsoft'un eski mouselarını çok övüyorlar. Alacağın mouse da -prediction olmasın veya az olsun. -z-axis tracking olmasın(philips twin eye PLN 2031 veya 2032 sensorlu mouselar sıkıntılı). -mümkünse deneyerek al şu adrese de bak http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 g500 gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben de mamba'nin pilini yetersiz buluyorum onun disinda akiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 G500. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 g500 çok net. Çift fonksiyonlu scroll hayat kurtarıyor uzun pdflerde falan. Ele oturuş, rahatlık zaten imba. Logitech kalitesini konuşmaya pek gerek yok sanırım sdf. Kablo kalitesi bile yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Logitech olacaksa G400 tabiki. Eski mx500 dizaynı gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 G400'ün G500'e kıyasla çok ciddi bir eksiği var ki o da yaylı scroll button'u. Uzaya scroll'layabiliyorsun çok rahat bir şekilde. G400'ün ise tırık tırık tırık modunda, Shevchenko karşısındaki Servet gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kavrayışı şu anki mouse una yakın olan ve kesinlikle önerebileceğim mouse Deathadder. denemeden dahi alabilirsin G500 de positive acceleration var. Alma. G400 tipini ve konforunu seversen al. denemen lazım ciddi fps oynamıyorsan da sensörü falan salla direk konfora ve malzemesine göre bişey al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 g500 kadar ele iyi oturan bir mouse olamaz. bence onu al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hazır konu varken yaziyim gecen mouse bozuldu bunu aldım iyimidir kablosuz olması biraz pişmanlık yarattı ama logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 G700 daha iyi oturuyor ele, hele benim gibi kürek elliler için. Yine de overall ergonomide G500 yargılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 G500'üm var şu yazılanlar çok overrated geliyor ya. tamam iyi moouse ama mesela her oyunda dpi dan kaynaklı yarattığı sensibility sorunları falan yüzünden resmen çok güzel olup soğuduğum 5-10 tane oyun var. ne bileyim öyle ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 A4 Tech X7 serisinden herhangi bir mouse. fiyatına göre oldukça iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 cok tus kullanirim diosan g700de iyi ama wirelessi hikaye yani yoksa g500 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Razer Epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Anelor said: G500'üm var şu yazılanlar çok overrated geliyor ya. tamam iyi moouse ama mesela her oyunda dpi dan kaynaklı yarattığı sensibility sorunları falan yüzünden resmen çok güzel olup soğuduğum 5-10 tane oyun var. ne bileyim öyle ya işte 0-5600 dpi arası ayar yapabilen, on the fly dpi değiştirebilen, 6 dpi ayarını hafızasında tutan ve istediğin yerde tak çalıştır şeklinde kullanabildiğin bir mouse da nasıl dpi kaynaklı sorun yaşıyabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oyun içi/oyun menülerinde dpi dan kaynaklı sens farkı oluyor. mesela windosdaki rahatıma göre ayarlıyorum sonra bi oyun açıyorum inanılmaz yüksek oluyor sens düşürüyorum oyun ayarlarından, oyuniçi bi menü açtığımda gene yüksek/farklı bi sens oluyor. her oyun için ayrı ayrı dpi ayarlamıyorum onla uğraşmak istemiyorum. önceki mouseumda hiç böyle bi sıkıntı yoktu. tek dpi heryerde aynı sens. fallout new vegası 20 saat oynayıp g500 aldıktan sonra totalda 30 dakka oynadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Şu Razer Naga bildiğin mouse'ların A1018'i. Nasıl rahat ediyorsunuz yanda bildiğin telefon tuş takımı varken bilmiyorum. Nasıl da lüzumsuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 firefoxu açıyorum otomatik yarattığım profil aktif oluyor kes yapıştır ileri geri vs oyun açıyorum o oyundak profil aktif oluyor alan filan bence 10 numara alet ha o tuş takımı biraz abartı ama çoğunu kullanıyorum desem yalan olmaz. yorgan altından bile wirless çekiyor rengarenk oluyor full karizma alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://www.adeksstore.com/klavye/progamer-mouse/cmstorm-inferno-4000dpi-gaming-mouse al şunu bak keyfine ne cok fazla ne cok az düğme, her şeye yeten bir mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 imbah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar