cetoritto Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Yanıyor burası, aylardır İstanbul'un kar ve kardan ziyade soğuğundan sonra havaalanında iner inmez o Uzakdoğu'dan bildiğim bunaltıcı sıcak hava yüzüme çarpıverdi. İliklerime kadar ısındım şimdiden. Otele yeni geldim, henüz bir yer görme imkanım olmadı. Ama burası ile ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 gezi amaçlı mı gittin? kendi hesabıma merakla bekliyorum izlenimlerini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 caps de yolla kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çÇç Pişiyoruz Çetin Reyiz ççÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 seks turizmi >>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Olm ne seks turizmi? Taylandla karıştırdın herhalde buraları? Hee, birazdan anlatacağım, neticede seks pazarı da var burada, hem de otelin barına kurmuşlar. Ama mevzumuz o değil, ekmek parası için buradayız. Türk Hava Yolları'nın direk Dakka'ya uçuşu var (gerçi salaklığımız yüzünden Cuma sabahı 00:30'da olan uçuşu Cuma gecesi olarak algıladığımızdan uçağı kaçırdık, dün binbir zahmetle önce THY ile Hindistan'da Bombay'a yaklaşık 6 saat uçtuk-ki Hint vizemiz olmadığı için transit bekleme salonunda saatlerce tıkıldık kaldık-,oradan da yaklaşık 3 saatlik bir uçuşla Dakka'ya vardık.).Uçak Dubai'ye uğrayıp yolcu alıyor, sonra tekrar Dakka'ya devam ediyor. Hesapta İslam cumhuriyeti burası. Cuma tatil. Haftabaşı Cumartesi, yani bugün. 4 saat ileri Türkiye'den. Bizden ileri oldukları başka da bir konu yok zaten. 144bin küsür kilometre kare yüzölçümü olan küçücük bir ülke, üstelik bu yüzölçümünün neredeyse 10%u nehirler, göllerden oluşuyor. Fakat nüfus yoğunluğu en fazla olan Müslüman nüfusa sahip ülke; 170 milyona yakın nüfusu var. Halkının 90%ı Müslüman, geri kalanlar Hindu ve Budist. Hava çok sıcak, bunaltıcı, Bang Kok'a gidenler anlaycaklar ne demek istediğimi, insanın yüzüne çarpmıyor sıcak hava, adeta sıcak havaının içinde yürüyorsun, saunada yürür gibi. Henüz otelden çıkmadım. 3-4 saat uykudan sonra dışarı çıktım. Baktım deli gibi yağmur yağıyor, mevsim dönümüymüş (Muson hesabı), daha da sıcak olacakmış havalar. Zaten yorgundum da, arkadaşım ve Bangladeşli acentamız ile beraber otelde yemeye karar verdik. Yedik yemeğimizi, otelin barına çıktık, METALLICA çalıyor. Ne kadar ezik Hintli, Pakistanlı, çekik gözlü tip varsa hepsi toplanmış FUEL dinleyerekten bira içiyorlar; tabii ki burada da seks işçileri masa masa geziyorlar. O ezik Hintli, Paki, çekik gözleri konuşturup cesaretlendirip en azından konsomasyon yapıyorlar. Odalara indirebilirlerse de indiriyorlar. Asgari ücretin 50 Dolar olduğu bir ülkede 1 saat için en az 100 Dolar para istiyorlar. Dışarıda alkollü içki bulamazsınız. Otellerde ise her şey var. Tayland masajı(her türlüsü) yapılıyor. Dry Thai masajın bedeli 40 Dolar mesela. Yarından itibaren müşterileri ve dolayısıyla Dakka(başkent) ve çevresini gezmeye başlıyoruz. Yarın akşam da yarın ki izlenimlerimi paylaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ooo cetintas buradaymış. iyi tatiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 cetintas sen ne iş yapıyordun,niye oradasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 he is back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Kaç iğne vurdular giderken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu çinde işletmelere gelen ek vergiler sonrası bangladeş çok büyük alternatif oldu ya.türklere özel teşvik paketleri filanda varmışş.ülke leşş gerçi.bende önümüzdeki dönemler gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 GERGE said: Kaç iğne vurdular giderken? Yaptırmadım iğne ama hijyenik bir sürü malzeme aldım yanıma.Normalde zaten çok dikkat ederim bu hijyene,burada 5 kat dikkat edeceğim tabi.İHE'nin üzümlü tam buğday ekmekleri var,20 tane aldım onlardan çünkü en iyi otellerden birinde kalıyorum,burada yemek yersek sorun çıkacağını sanmıyorum ama hep burada yiyecek durumumuzda olmayacak,gezeceğiz çünkü.Acıktıkça arkadaşımla(benim müdür) beraber o ekmeklerden götüreceğiz. Firmamın bölge müdürüyüm,tekstil boya ve kimyasallarını pazarlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Eveeettt...Bugün müşteri ziyaretleri yaptık.30a yakın ülke gezdim,200den fazla da şehir gezdim bu ülkelerde. Bunların içinde nüfus yoğunluğu en yoğun olan Mexico City ve Kahire'de var. Fakat Bangladeş'in Dakka'sı gibisine henüz rastlamadığımı bugün kesin olarak anladım. Sanırım bugün rahatlıkla 150 bin kişi görmüşümdür. 30 kmlik yolu net 3 saatte gittik ve 3,5 saatte döndük. İstanbul'da yaşayanlar trafikten şikayet etmesinler. Tuk tuk(Tayland2ta da var aynısı, motorsikletin 4-5-6 kişilik oturma yeri eklenmiş olanı)ve bika bika(bisiklete 2-4 kişilik oturma yeri eklenmiş)lardan dolayı öyle bir trafik vardı ki,anlatamam size. Memleket sefalet içerisinde. Paranın gücünü her yerde hissediyorsunuz. Millet neler yiyor, bir görseniz inanamazsınız. Burada istemedikçe ekmek gelmiyor masaya. Aynı Avrupa hesabı. Ayrıca aksini söylemedikçe de masaya kesinlikle pirinç pilavı geliyor, tıpkı İran gibi. Aşırının da ötesinde Avrupa özentiliği var, burada bulunmamızın temel sebebi buradaki insanların beyaz tenli insan görmek istemesi. Acentamız her sene birkaç sefer ziyaret etmemizi istiyor, bu şekilde adamın 6 ayda alamadığı siparişi 1 ziyarette almamız mümkün oldu. İnanması zor ama olan tam da bu. Bizim her haliyle ikiye bölünmüş milletimizin Amerikan-Avrupalı ve Arap hayranlığı gibi. İlginçtir, Türk ve Türkiye deyince Avrupalı ve Avrupa ülkesi diye biliniyoruz. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemiyorum. Ayrıca yazık lan bu insanlara. O kadar sefalet içindeler ki bu insanların bu sefaletten kurtulma imkanları kesin olarak sıfır çünkü burada da kaymağı yiyen bir tabaka var. Ve o tabaka bu halkın sefaletinden besleniyor. O kadar sefil bir halk ki çamurun içinde ki pazar yerinden alışveriş yapıyor, bokun içindeki et kesim yerlerinden et alıyor, hiçbirimizin tuvalette taharet için bile kullanmaya tenezzül etmediği suda hem yıkanıyor, hem çamaşır yıkıyor ve hem de içiyor. Ezen-ezilen çelişkisinin bariz bir örneği burası. Yarın bakalım neler göreceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ya aktaracağım diye tüm resimleri sildim, iyi mi? Bunları geri getirmenin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 var google dan data recovery diye aratıp trial falan bikaç programla kurtarabilirsin ben öle abuk sabuk programlarla kurtarmıştım işe yarıyorlar hatta fii tarihinde çektiğin fotolarla karşılaşabilirsin iyi gezmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dur, mevzuyu tam anlatayım o zaman.bu benim şirket leptopuna dışarıdan program yüklemeyi engellemişler.benim şirket blackberrysinden dosyaları indirmek istediğimde yapacağın işlem sonucu tüm dosyalar aygıttan silinebilir gibilerinden bir uyarı çıktı.tamam lan dedim.ondan sonra bir baktım ne bilgisayara bir şey inmiş,ne de blackberrymdeki bırak fotoları,müzik dosyalarım bile kalmamış.kurtarabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 gecmis olsun gelmez geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ulan Nolax,hiçbir şeye yanmam,kızımın çektiği fotolara yanarım. Nasıl da gaza getirdin beni ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hımm telefondan veri kurtarma işini bilmiyorum açıkcası, yani o programlara telefonu tanıtman - göstermen lazım bir şekilde ama telefonda sd kart vs gibi bir media ya kaydedilmişse card reader la ulaşılıp kurtarılıyor programına göre değişir, kurtarılabilir sanırım aramak lazım uygun program bulunduktan sonra zor değil, hemen hepsinin de trial vs versiyonları oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 feto camiasının okulunun fotolarını paylaşacaktım, tabii dakka'da ki curcunanın fotolarıyla birlikte. sorun değil, daha 5 gün buradayım,çok foto çekerim de giden fotolar ne olacak,yandım onlara şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 karea,cansın. döner dönmez bu işten anlayan bir elemana yapışacağım. yalnız internette kısa bir araştırma yapınca aygıta başka bir şey kaydetmeyin yoksa geri getirmek istediğiniz dosyalar geri gelmeyecek şekilde silinir gibi bir şey okudum, doğru mudur yoksa ben yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Çeto ya bana ordan taylandlı bi hatun getirsene la hadi be, zaten ufacık bişi atıverirsin büyük çantaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 laubali olma lan tato. iş halletmeye çalışıyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 cetoritto said: yalnız internette kısa bir araştırma yapınca aygıta başka bir şey kaydetmeyin yoksa geri getirmek istediğiniz dosyalar geri gelmeyecek şekilde silinir gibi bir şey okudum, doğru mudur yoksa ben yanlış mı anladım? doğru. senin eski veriler şuan olduğu yerde duruyor, ancak kalkıp yeni bir fotoğraf çekersen eskilerin üzerine yazılma ihtimali var o zaman eski kurtarılamaz. eğer kesin kurtarılmalı diyorsan aleti kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar