Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kızın gözü önünde başka kızlara yazıl kıza soğuk davran sonra hemen msn iste
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya senin memeler de ne kadan güzel, bi kere yalasamya de
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ona kız kardeşinle yattım de erkek kardeşi varsa erkek kardeşinle yattım de.
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 erkek kardesiyle yatarsan aranizdaki iliski gercekten bambaska boyutlara gelebilir
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bi kere friendzone illetine yakalanınca tedavisi olmuo kardeş , üzgünüm :(
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 frienzoned bi ilişki durumunu geyik durumundan kurtarıp ciddi bi friendzoned bi ilişki mi yapacaksın yoksa friendzoneddan da mı çıkmak istiosun?! das
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tenefüste ayağına bas oda senin ayağına basarsa (: olmadı saçını çek
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kurtarmaya kasana kadar git düşüncelerini söyle senden hoşalnıyorum adlı paragrafı oku zaten iyi arkadaşın ve sana öle bişi hissetmiyorsa arkadaşlığınız devam eder merak etme
BaaL Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Wolas said: kurtarmaya kasana kadar git düşüncelerini söyle senden hoşalnıyorum adlı paragrafı oku zaten iyi arkadaşın ve sana öle bişi hissetmiyorsa arkadaşlığınız devam eder merak etme loser detected. "düşüncelerini söyle" = lose, daha çok öğreneceğin şey var genç padavan. friendzone'a giriliyor mu ya hala 2012 de. neyse çok zor çıkarsın, penisin olduğunu ve vajinasına ilgi duyduğunu fark ettirmen gerek. fiziksel yaklaşım + sexual iltifat + başka kızlardan bahsetmece(kıskandırmaca) ile fark ettireceksin. ek olarak geyik muhabbetini bırak. geyik muhabbeti yapacak erkek arkadaşlar edin. "ulan aslında bu çocukla sevişir miyim " diye bilinçaltına girmesi lazım açık seçik düşünmese de bunu. ya da arkadaş kal çevresindeki hatunları ayıkla. bu kadar net başka da yapabileceğin bir alternatif yok. ya da loser mode çaktırmadan poposuna memesine bakmaya devam. gud lak.
Loxias Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 konuyu kapatın gereken cevabı aldı gençler
Öne çıkan mesajlar