KingV Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 betayı oynamadığım için bilemiyorum da. söyleyin bana ne oynayacağız biz? yeni çıkan oyunların hepsi tadımlık. uzun soluklu oynayabileceğimiz hiçbir şey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 KingV said: betayı oynamadığım için bilemiyorum da. söyleyin bana ne oynayacağız biz? yeni çıkan oyunların hepsi tadımlık. uzun soluklu oynayabileceğimiz hiçbir şey yok mu? Wildstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 online mayın tarlası yapılsa çok fena oynanır ya SOLITARE ONLINE iyi fikir ha öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 5 sincap kes questi'de cikti..3x crystal, yada terminal tamiri/yok etme questleri tam gaz devam..Olumlu olarak yolda kosarken random npc kosup quest verebiliyor.. Combat hala felaket otesi. Kilic salliyorsun ses yok..vurup vurmadigini anlamiyorsun ehuhe. Atmosfer ve muzik guzel, questler seni buluyor zaten, main questi izlerken.. Single player havasi Swtor gibi..diger oyuncularin ne ise yaradigini bilmiyorum hala... Baya eglenceli olacak bu oyunun review'larini okumak..2 ay icinde insanustu bir gelisme gostereceklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Daoc Unchained'e kadar nadas modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 dün gece EsOya baya doydum. gece 12 gibi closed beta yayınları twitch de görünmeye başladı, bizde izlemeye başladık... daha sonra ekrana uyarı mesajları gelmeye başladı, closed beta eso yayını yapanların accountları askıya alınacaktır diye, fakat birçok yayıncı zaten kendi değil, çakma accountları ile yayın yapıyordu, balonlu twitch kanallarından 1k izleyici görenler oldu, yaklaşık bir 50 kişiyi gözümün önünde banladılar ama gece 3e geliyordu biz halen izliyorduk, oyunun grafiği ve atmosferi on nümera olmuş, ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 http://tr.twitch.tv/paddygamer şurda stream var birtane sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 evet onu şimdi açtım ve 2sn sonra patlar o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bir tek o vurma hissinin eklerlerse oyun olmuş gibi geldi bana twitch ten izlediğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya evet vurma hissi hiç yok niyeyse. baya baya boşluğa sallıyor gibiydi kılıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 patladı twitch... adamlar çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 banlandı.. burdan devam http://tr.twitch.tv/conspirer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 lol o da patlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 olm merak ettim lan iyi gibi geldi bana ya o kadar da sövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yoo Conspirer devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 fps combat kötü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 baya baya güzel sanki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 buda patladı, bulursam veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Vurma hissi eklenince 10/10 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 evet abi bana da güzel geldi lan? bildiin etraf atmosfer güzel, animasyonlar da gayet ii geldi efektler vs de de çok sorun yok anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 resledim herifi tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya aynen beğendim gibi kendimden utandım o kadar kötü falan dedim de atmosfer efektler grafikler animasyonlar baya baya iyi. vurma hissi geliştirilmeli o akdar. of yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 buarada oyun 60 dolares NA da preorder var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 atmosfer falan güzel de yani neden online oyun ben hala anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar