crimsonking Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bilmiyorum hocam koca optimusprime bu ya. Diğer koca burunlu fransız arkadaş ırkın sırtına bindi yapıyor işte birşeyler. Gold seviyede oynuyor arkadaşım ona bile aynı taktiği yapıyorlar artık 2-3 base turtle to tier 3 gg
crimsonking Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Blizzard işi çoktan bıraktı işte sadece fanları bırakmıyor peşini. 90hpli, 2 food, görünmez olup ilerleyebilen, upgsiz aoe ve free birim spawn eden, mind control yapabilen bir birim var oyunda blizz işini yapıyor diyene şaşarım cidden.
Sensei Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bitter yanındaki sunucuya(?) nasıl gıcık oluyosa, her fırsatta laf geçiriyor inceden :)
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bilmiyorum ama geç de olsa belki Ghost'a gelen nerf'ü biraz arttırabilirler(Damage'ı arttırabilirler).O da kesin değil elbette.Bir nebze de olsa umun ki bu turnuva buna bir ders olsun...
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sensei said: Bitter yanındaki sunucuya(?) nasıl gıcık oluyosa, her fırsatta laf geçiriyor inceden :) O adam kim hakikatten ya ? Anten bir tipi var zaten...O da benim gibi kıl olmuş demek ki :P
crimsonking Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 inyourmind said: Bilmiyorum ama geç de olsa belki Ghost'a gelen nerf'ü biraz arttırabilirler(Damage'ı arttırabilirler).O da kesin değil elbette.Bir nebze de olsa umun ki bu turnuva buna bir ders olsun... Hocam sen toss oynuyorsun galiba çünkü mesajların yansız bende yansız bakıyorum da inandıramazsın kimseyi. White-ra'ya yapılan nasıldı mass muta!! Movement speed, life regen, splash damage, air ve ground atak hepsi bir birimde işte imbamı? Ne münasebet!
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Vay arkadaş şu arkadaki bağıran elemana gel ya...Nedir bu Stephano hayranlığı :D
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 inyourmind said: Vay arkadaş şu arkadaki bağıran elemana gel ya...Nedir bu Stephano hayranlığı :D
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 crimsonking said: Movement speed, life regen, splash damage, air ve ground atak hepsi bir birimde işte imbamı? Ne münasebet! Infestor'dan mı bahsediyorsun ? Maçtan sonra olayı kaçırdım :D
Seru Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 stephano, polt'u yendikten sonra usa milli marş çaldı, bu kadar olur internet efsanesi oldu bu Stephano is American muhabbeti
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bak sen Stephano'ya kolej partisine gitmek istiyormuş, stalkladığı memeler yetmedi.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 edit: neyse baktım brackete x6.sleep kim ya?
crimsonking Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 inyourmind said: crimsonking said: Movement speed, life regen, splash damage, air ve ground atak hepsi bir birimde işte imbamı? Ne münasebet! Infestor'dan mı bahsediyorsun ? Maçtan sonra olayı kaçırdım :D White-ra sleep'in yan sanayinin maçından bahsediyorum :) Mass muta yapıp kazandı sleep
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Seele said: Stephano son bir aydir cok iyi. muhtemelen bunuda alacak. adam ama cok iyi ya.
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mortis said: edit: neyse baktım brackete x6.sleep kim ya? Fake'im. Gizli gizli kasıyom burda.
yvz Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 replaylerini bulabilen biri var mıdır acaba ?
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Oymanq said: Mortis said: edit: neyse baktım brackete x6.sleep kim ya? Fake'im. Gizli gizli kasıyom burda. bana olan gizli hayranlığın gözlerden kaçmıyor oyman efendi :D
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 crimsonking said: White-ra sleep'in yan sanayinin maçından bahsediyorum :) Mass muta yapıp kazandı sleep Mass muta zaten imba bir olay.Bilmem daha önceden izledin mi ama Stephano'nun streamini izle zvp'lerde direk double spire double upgrade mass muta...Bir de keraneci çok iyi kullanıyor mutaları base trade'e gitse bile direk win.Aynısını zvt'de de yapıyor.Altta bir de ling var o kadar.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mass muta imba değil, mass muta'ya karşı, range upg.'li mass phoenix bastırmayan "infestor" imba burada.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 range upgli phoenix kadar komik bişi yok, zaten mutadan daha pahalı pheonixleri basıcaksın basıcaksın, bide 300 gazla fleet becon atıcaksın üstüne range upg'di yapıcaksın ohoooo, roach gelse cömel belki saldırmaz.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Yapıcaksın tabi abi, karşıdaki adamın gözü dönmüş 2spire atmış, +3+3 upg.'le geliyor. sende bi zahmet kullanırsın +2 range'i, ve murdar edersin o kadar mutayı, sana dokunamıyorlar bile.
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Hahaha cüce çok güzel yazmışsın :D
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Karşı tarafın çıktığı gibi ve yaptığı upgrade gibi sağlam bir build order yok şu an mass mutayı tutacak mass phoenix için o yüzden şimdilik hayal ürünü...
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Cuce said: range upgli phoenix kadar komik bişi yok, zaten [b]mutadan daha pahalı pheonix[/b]leri basıcaksın basıcaksın, bide 300 gazla fleet becon atıcaksın üstüne range upg'di yapıcaksın ohoooo, roach gelse cömel belki saldırmaz. şöyle bir düşündüm de cidden ağır saçmalık :D neyse ki bu saçmalıklara rağmen opuz
Öne çıkan mesajlar