Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ruhsuz haysiteysiz birsürü adam Umit ozat : Bu adamla nasıl bir avruıpa basarısı bekliyoruz kaltiesiz beyinsiz sikko herif tunca : ibiş gibi kosturutyo adam baska bir faaliyet yok fdeli dana giib kosturuyo daum : ne skim yedigi belli degil bununda allah belası herif yazık lan bu 60 bin adama yazık milyonlar 5 senedir bekliyo lan bunu ruhsuz herifler cıkınca insan sevindirin bıraz[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lan sende delanor musun ne adamsın git lyon un forumlarında bagır 3 5 milyona ihtyiacın varsa ben veriyim sana 10 milyona takım satıcak kadar zavallıysan adamı hasta etme aksam vakti[signature][hline]Corbeau powers our uo [Bu mesaj Eternal tarafından 19 Ekim 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Jaan, 19 Ekim 2004 19:29 tarihinde demiş ki: inşallah fener kazanır ama yenilirse de "Salı pazarı laneti" tezim tutmuş olacak... evet tezim tuttu...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 of a.k umit ozat sinir etti her maçtaki gibi gene. akşam akşam..[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Prag berabere kaldı Fener grup sonunculuğuna gidiyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fenerin manası bitti ah ulan orda ronaldo olcaktı juninho yerine.. servet top göstermezdi. ehuehu prag maçı 0-0 bitmiş hehe. orda yenerse feneri 3. olurlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kim kimi yeniyor ya, bu bi kaç adam deişiklii yapsa daum şu umit vs, olmasa rahatlicaz ama, aurelio, tncy oynadı zaten, rüştü de farkı onledi[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fener seri yakaladı 6 nın 2 si 3 ün 1 i daha bölünmüyo tekrar 6 nın 2 si olcak gibi al sana bi tahmin :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hayır bi de burası Fenerbahçe forumları mı ki Lyon forumlarında bağır demiş...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yuppiyay yuppiyay lyon'un finishing'i 5 yerine 11 falan olsa, yine 6 yerdiniz. iyi kurtuldunuz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Geçmiş olsun tüm Fenerbahçeli arkadaşlara,ama böyle bir defansla zor be,valla bizim defanstan kötü bir defansınız var ki bizim defans iyi değil bence,servet servet diyonuzda ben o adamı beğenmiyorum daha,çok pişmesi lazım çooooooook,ilerde belki çok iyi olacak ama şimdi..[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Eternal, 19 Ekim 2004 23:37 tarihinde demiş ki: lan sende delanor musun ne adamsın git lyon un forumlarında bagır 3 5 milyona ihtyiacın varsa ben veriyim sana 10 milyona takım satıcak kadar zavallıysan adamı hasta etme aksam vakti lol ne ayak burası antu yada fenerbahce vb site forumu deil ki yanlış anlamışsın olayı her takımdan adam var fb yi tutmuyor lyon u tutuyorsada söler :) nese cnm üzüldügünüze deymez zira fb ahım şahım bi futbol ortaya koyup kaybetmedi görüne nköy klavuz istemez adamalr kazanmayı istemedi ise daum kenarda uyuduysa sen burda yırtınsan para eder mi?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 normal maçta yapın, ama şu avrupa maçlarında boyle yapıyosunuz, gerçekten deli ediyosunuz, yani benim kaç tanıdığım var, nefret eder fb den, avrupa maçında onu tutar ne kadar nefret etse de. anlamıyorum zevk mi veriyo türk takımının yenilmesi onu anlamıyorm? veriyosa, helal devam. sırf ligde rakip takım anlayışıyla soyluosanız, allah akıl fikr. ben bile gs den nefret ederim, ama avrupa da onu tutmuşumdur, sırf meraktan soylenmiş bi sorudur bu kimse üstüne alınmasın.[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) [Bu mesaj pan tarafından 19 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 stardaki yorumları kaçırmayın bence süper olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 böyle gelmiş böyle gider, yazık ya o kadar paraya emeğe,stada gelenlere bi şey diyemiycem onlar bile bile gittiler... artık uefaya bari gitse de orda da bejeke yense bu defa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: pan, 19 Ekim 2004 23:45 tarihinde demiş ki: normal maçta yapın, ama şu avrupa maçlarında boyle yapıyosunuz, gerçekten deli ediyosunuz, yani benim kaç tanıdığım var, nefret eder fb den, avrupa maçında onu tutar ne kadar nefret etse de. anlamıyorum zevk mi veriyo türk takımının yenilmesi onu anlamıyorm? veriyosa, helal devam. sırf ligde rakip takım anlayışıyla soyluosanız, allah akıl fikr. ben bile gs den nefret ederim, ama avrupa da onu tutmuşumdur, sırf meraktan soylenmiş bi sorudur bu kimse üstüne alınmasın. Üstteki mesaj quote edilmez sorry ama Maçtan önce yüzsüz futbolcularınız olympic'i yenersek gs avucunu yalar diye röpörtaj veriyor bizmi kaşınıyoruz sizmi ? kaleniz yol geçen hanı gibi gelen giriyor giden giriyor zavallılar...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 iyi oynamadık yenildik bukadar basit yine birkaç isim maç boyunca didindi durdu.Fenerbahçenin bir taktik anlayışı yok ne yazıkki ve sonuç böyle oldu.Destekliyen diğer takımlılara teşekkürler.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: cemad, 19 Ekim 2004 23:46 tarihinde demiş ki: stardaki yorumları kaçırmayın bence süper olabilir hehe Tuncay zırvalıyor spiker de gazı veriyor çok koştun çok iş yaptın diye !??!?!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eh be sen toması sat yerine serveti koy.kendini beckham sansın,sürekli uzun top atsın,sürekli topla oynamak istesin,aa toması sattık yabancı alabiliriz oley hadi bi fabiano alalım mantıgıyla süper yedek bi adam al..alex 90dakka uyusun sahada,ümit özat nasılsa heryerde oynar diye koy sola,dan dun orta çabaları yapsın,deniz'i sag kanata al sora da "burası $ampiyonlar ligi mi?biz final oynıyacaydık da?ne tarafta kalıyo?" de.. daha cok 3-4 yeriz biz.kimse hayal kurmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çok keyifle izlediğim fbnin cl maceralarından bir bölüm daha izledik bir dahaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Beyler star dan ayrılmayın Ömer Çavuşoğlu maçı yorumlayacak !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ümit özat: daha manchester sahamıza gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dorsia, ben de zaten aynı şeyi diyorum bizim salaklığımz sonuçta yani daum un sper taktik(!) anlayışı, plus dinlemedim o rportajları, ama bilmiyorum bu kadar da kin beslenilmesi garip geldi.[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ilk şutlarını yanlış hatırlamıyorsam 40. dakikada tuncay çekti. anlamadığım şey atak yapmaya da çalışmıyorlar,50 k üfleyecek de gol atacak heralde,bravvo daum dan dun devam...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ömer Çavuşoğlu döneklik yapıyor Maçın başı : Çok yıldızlarımız var çok kaliteli oyuncularımız var... Maçın sonu : Lyon lu oyuncular ile FB li oyuncuları 1 e 1 kıyaslarsak Lyon un oyuncuları çok üstün[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 4.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel Fenerbahçe - O.Lyon × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 iyi oynamadık yenildik bukadar basit yine birkaç isim maç boyunca didindi durdu.Fenerbahçenin bir taktik anlayışı yok ne yazıkki ve sonuç böyle oldu.Destekliyen diğer takımlılara teşekkürler.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: cemad, 19 Ekim 2004 23:46 tarihinde demiş ki: stardaki yorumları kaçırmayın bence süper olabilir hehe Tuncay zırvalıyor spiker de gazı veriyor çok koştun çok iş yaptın diye !??!?!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eh be sen toması sat yerine serveti koy.kendini beckham sansın,sürekli uzun top atsın,sürekli topla oynamak istesin,aa toması sattık yabancı alabiliriz oley hadi bi fabiano alalım mantıgıyla süper yedek bi adam al..alex 90dakka uyusun sahada,ümit özat nasılsa heryerde oynar diye koy sola,dan dun orta çabaları yapsın,deniz'i sag kanata al sora da "burası $ampiyonlar ligi mi?biz final oynıyacaydık da?ne tarafta kalıyo?" de.. daha cok 3-4 yeriz biz.kimse hayal kurmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çok keyifle izlediğim fbnin cl maceralarından bir bölüm daha izledik bir dahaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Beyler star dan ayrılmayın Ömer Çavuşoğlu maçı yorumlayacak !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ümit özat: daha manchester sahamıza gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dorsia, ben de zaten aynı şeyi diyorum bizim salaklığımz sonuçta yani daum un sper taktik(!) anlayışı, plus dinlemedim o rportajları, ama bilmiyorum bu kadar da kin beslenilmesi garip geldi.[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar. 96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif > > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu > > hissettirin. > > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ilk şutlarını yanlış hatırlamıyorsam 40. dakikada tuncay çekti. anlamadığım şey atak yapmaya da çalışmıyorlar,50 k üfleyecek de gol atacak heralde,bravvo daum dan dun devam...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ömer Çavuşoğlu döneklik yapıyor Maçın başı : Çok yıldızlarımız var çok kaliteli oyuncularımız var... Maçın sonu : Lyon lu oyuncular ile FB li oyuncuları 1 e 1 kıyaslarsak Lyon un oyuncuları çok üstün[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar