enema Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 fb duzgun oynarsa berabere biter hatta yenebilirde, ama genelde oynadigi futbolu oynarsa yenilir bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 cümle 1 benden alıntı ama olsun be..haa f.b yine o eşsiz benzersiz defansını sergilerse farkı yer oturur ramazan ramazan...[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 şöle güzel bi 2-2 salliyim ortaya karışık[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: LvL_Sabo, 19 Ekim 2004 11:10 tarihinde demiş ki: açık açık sölüyorum lyon'luyum. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 khala ve sabo mac bitiminde icqden msg delisi yapacam makineniz kitlenecek :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 inşallah fener kazanır ama yenilirse de "Salı pazarı laneti" tezim tutmuş olacak...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu maçın yatmaması lazım iddaa berabere olmalı her nekadar FB li olsamda[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İki tarafı da şöyle biraz kafamda tartınca 3-1 FB yenilir diye düşünüyorum...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ilk yari 1-1, ikinci yari 1-2, 1-3 (fener saldirirsa ki saldiracak) lyon alir gibi görünüyor.[signature][hline]~Snefru [Bu mesaj weQ tarafından 19 Ekim 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Rewendor, 19 Ekim 2004 20:19 tarihinde demiş ki: İki tarafı da şöyle biraz kafamda tartınca 3-1 FB yenilir diye düşünüyorum... eğer bana diosan 7 kupon toplam iki şans verdik bi lyon bi berabere keşke fenerin kazanacağından emin olup ona oynabilseydim bir fenerli olarak utandım bi an :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bide bu altınız daki takımlarını ngösteren bayraklardan bendede çıkarmı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 go wiltord. Lvl_Sabo +1. Manchester macı cok komik gecmişti. İnşallah bu da oyle gecer.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tamam yeni çaktım :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Öncelikle Fenerbahçeye başarılar dilerim. Umarım karlı bir skorla ayrılmayı bilirler sahadan. Lig maçlarında ki performansın şampiyon klüpler kupası maçları için bir mesnet oluşturmayacağını Galatasaray'ın şampiyonlar ligi serüvenlerinde bolca gördük, bu nedenle Fenerbahçe'den ümitliyim. Kedi saha avantajı kavramına barnebau, san siro, old trafford gibi statlarda maç seyrettikten sonra inanmıyorum. Yine de biz Türkler inanılmazları başarmış bir milletiz bu faktör ise deli cesaretinden başka birşeyle açıklanmıyor malesef. Gelelim takım değerlendirmelerine, kağıt üzerinde bakıldığında Lyon'un oyuna daha fazla ağırlığı yansıyor kaliteli ayaklardan oluşan bir kadrosu yanın da takım oyununu geliştirmiş yapısı var. Kale çizgisini gördüğü an isabetli ve hızlı toplara vurabilen oyuncuların olması da etkiyi arttırıyor. Genel'de Fenerbahçe'de gördüğümüz ise malesef çok pas hataları ile defans hatalarının bolca olduğu bir orata saha ve defans kurgusu. Hala daha defans'dan etkili topu ileriye taşıyabilen bir oyuncu henüz göremedim. Bu sorun yaratabilir orta saha ve defansta kaybedilecek topların Fenerbahçe kalesine dönüşü etkili olabilir bu nedenle ortasaha'ya çok iş düşecek bir maç. Neden ümitliyim sorusuna gelince ise, Fenerbahçe şu anda Türkiye liglerinin en iyi kadrosuna sahip ve öyle etkili iki adamı var ki bunların muadili henüz hiç bir Türk takımında yok. Alex ve PVH'dan bahsediyorum. Oyunu değiştirebilecek iki değerli ayak doğru yerlerde oynatılırlarsa çok etkili olabilirler. Yine son vuruşlarda çok etkili olmasa da Tuncay'ın kazanmak için kendini hırpalarcasına koşmaları ve mücadeleye girmesi ise ekstra katkı sağlayacaktır. Daha az pas hatası yapan ve ortasaha da oyunu kurabilen takım etkili olacaktır, gönlümüz bu takımın Fenerbahçe olmasındadır. Güzel seyirli bir maç izlemek dileğiyle. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tuncay şahsi oynarsa fenerin işi çok zor bu arada gazetelerde juninho ilk 11 de gösteriyor bu adam sakat değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Taktik icabı sakat söylentisi çıkarmışlardır...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 alırız maçı o kadar iddaa oynadık :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Maçı Ömer Çavuşoğlu yorumlamasın nayırrrr sadece o adama göstermelik fikirlerini sordular dimi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Alıcaz lan bu sefer Gs lilerin kına yakmasını engellicez[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hadi bakalım bastır FB, başarılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 BAŞARILAR[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eyvallah. GS'li destekçilerin de olması mutlu ediyor beni.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla felaket tellallığı yapmak istemem ama bu gidişle fb kontrataklardan 2-3 tane yiyecek gibi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 off bitti ilk yarı ya. adaletin bu mu dünya. fener atar şimdi 2. yarı 2 tane. lyona da koyiim eheh. fenerin defans süperdi ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 off servet off ömrümü çürüttü bu herif benim ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar