Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aquila said: Cons said: gel montaja alayım seni. sabah 8 akşam 6 öğle yemeği yol sigorta 701.13 tl net. dis ticaret uzmani degil misin olm sen? tıstıstıstıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Joker said: funq said: donanımhaberciler gibisiniz ya. şu sorunum var ne yapayım diyene keşke onu almasaydım diyenlerin değişik versiyonu. adam okumuş işte bu bölümü değişmez artık bu... çoğu kişi bölümüyle alakasız iş yapıyor. bence çok sıkıntı değil. matematikçiler yazılımcı oluyor belki fizikçilerde olabilir? arkadaş neye ilgisi olduğunu söylese alternatif iş fikirleri çıkabilir. ben farklı iş yapamaz demiyorum zaten canım, yapmalı. benim tepkim "şunu okusaydın bunu okusaydın" diyenlereydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Memur ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 @cerebralis Ben konuya ve içinde bulunduğumuz gerçeklere istinaden bu şekilde konuştum, "olması gerektiği gibi" bir bakış açısıyla baktığımız zaman bende senin gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nette dolanırken burayada bak baya bi ilan oluyor. http://seriilan.hurriyet.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yok be abi fizikle ilgili herhangi birşey yapmak istemiyorum. Daha çok böyle stratejik yönetim, marka yönetimi, kurumsal pazarlama gibi işletme konularına ilgi duyuyorum. param olsa MBA yapacaktım ama para da yokki :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Önemli olan ne istediğini bilmek zaten . Gerisi gelir bir şekilde. Kovalamaya devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ee senin dönemden mezun arkadaşların nerelerde çalışıyor şu an? onlarla iletişime geç. benzer yerlere de mail ile cv'ni ulaştır. mutlaka geri dönüş olur. biraz aktif olman lazım, kariyer.net'ten falan başvuruyorsan daha bi 3 yıl beklersin işe girmeyi. kapı kapı dolaşıp abi fizikçi lazım mı de diyen yok da otur araştır tek tek mail yaz niyetini neden orada çalışmak istediğini. güzel bi cv hazırla word ve pdf formatında olsun falan. özen gösterirsen iş bulmak zor değil. ama çok çaresiz kalırsan, geç kalmadan bir staj programına dahil ol derim. bugün şirketler -haklı olarak- eğitim öğretime değil iş tecrübesine bakıyor. iş tecrüben hakkında veri vermemişsin fakat söylediklerinden pek tecrüben olmadığını anladım. git staj yap 3-5 ay beleşe ya da ucuza çalış. ileride yapmak istediğin şeyle alakalı bir staj olsun. gerisi gelir, belki devam edersin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sparkcaster said: akademik hayat go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ZaugnaKhaldun said: 0ne said: bide 5k dan baslayan cumartesi pazar tatil olan bi iş arıyosundur sen şimdi,e tabi oldumu hepsi bi arada olsun dimi. sende haklısın o kadar okumuş üniversite bitirmişsin. sende olamayacak bu ne yazık ki de, böyle işler var; o işlere giren insanlar da var, kıps :) fyi regards. aileden yada babadan torpilli olunca oluyo o dediklerin, gerisi tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kimya okuyacaydı şimdi kraldı kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Fabrikaya falan başvur memur olursun enazındn orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kimya okudum kralım kral sdfkjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 tayyib için piramit yapılsa aslında, 100.000 kişi çalışsa orda hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 0ne said: ZaugnaKhaldun said: 0ne said: bide 5k dan baslayan cumartesi pazar tatil olan bi iş arıyosundur sen şimdi,e tabi oldumu hepsi bi arada olsun dimi. sende haklısın o kadar okumuş üniversite bitirmişsin. sende olamayacak bu ne yazık ki de, böyle işler var; o işlere giren insanlar da var, kıps :) fyi regards. aileden yada babadan torpilli olunca oluyo o dediklerin, gerisi tatava selam, şirket eniştemindi yoksa olmayacaktı ahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 selam kanka eniştenle tanıştırsna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 konuyu açana gelince; kardeş sen önce bi askerliği aradan çıkart, MBA olmasa da bir devlet üniversitesinde işletme yükseği yap, kariyere yönelik sertifika programları var onlara katıl öğrenciliğe devam ederken part-time kahve zincilerinin birinde çalışma şansın var hani sen yapmak istediklerini saydın ama onlara da deneyimsiz adam almıyorlar, alırlarsa da bu "management trainee" programlarıyla olur anca sen önce neye yeteneğin olduğunu bul ondan sonra oradan devam et ne bileyim grafik tasarımdır, 3d modellemeciliktir, muhasebe-finansdır olmadı ağ güvenliği vs gibi bölüm gerçekten kötüymüş ama okuyacağın bir yüksek lisans programıyla durum değişebilir öyle illa mba diye de tutturma, ne kadar ekmek o kadar köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sizsiniz lan kötü fizik en birinci bölümlerden ama değeri bilinmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aaa seni feysten görmüştüm ben mutual friend hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bir Ardethin karizması hanginizde var sorarım size bu arada.. gerçi bıraktı galiba o gene bi yerlere döndü 80 yaşına kadar okuyacam diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Fizik'e kötü diyen çarpılır. Genelde parasını verip özelde okumadıysan bu ülkede fizikçi olarak çalışabilmen için yüksek lisansla alanında uzmanlaşman lazım. Her okulda default açıldığı için sonradan yatay geçiş yaparım umuduyla girenlerin şansı olmayacak bir bölümdür ama bu konuda bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 WhiteMocha said: yok be abi fizikle ilgili herhangi birşey yapmak istemiyorum. Daha çok böyle stratejik yönetim, marka yönetimi, kurumsal pazarlama gibi işletme konularına ilgi duyuyorum. param olsa MBA yapacaktım ama para da yokki :) .alanınla alakalı degil. daha onceden soyle bi gecmisim var bu konuda da dememissin. eh ozaman gidip bunu okuycan once ya da tanıdık manıdık vasıtasıyla bu yonde bi staj stajcık bulucan oyle devam edicen yoluna. mba okadar yanlıs anlasılan bi konsept ki. min 3 sene falan is deneyimin yoksa mba sana bisey katmaz zaten. mba dedigini sirketin sen bi git mba yap dicek oyle yapıcaksın. yoksa diger turlusu tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cambridge'de fizikçi ol hem über para kazaniosun hem de inanılmaz işler yapiosun science ve innovation park var sırf icat ve deney üzerine ama türkiye'de tabi fizik diyince insanlar öğretmen mi olacan dio ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mortis said: Ahahaha çogzel anlatmışsın canıms ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar