aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 modeme resi olayı umarım işe yarar 2 gündür köpürüyorum evde, küfürden küfüre koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 modeme res atınca düzelmedi valla benimki. kendi kendine çıktı geri. dün 3 kere falan res atıp denedim olmamıştı. şimdi gene bi speedtest yaptım 9.3 mbit çıktı cnms ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 valla dışardayım anneme modeme res çek steami aç diye talimat verdim, umarım geldiğimde oyunun inmesi bitmiş olur, parayla orjinal oyun alıyoruz dl edemiyoruz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 2 yıllık sözleşme imzalamıştım. nasıl zam yapma hakları oluyor? tek taraflı fesdemiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sözleşmen varsa seni bağlamaz herhalde? bu arada modeme res olayı bende de çalıştı, umarım hep çalışır dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sözleşmede yazmıyor mu "fiyatları artırma hakkına sahibiz, utanmadan bunu gizli de tutarız" falan gibi bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Kesin vardır yada ona benzer ama dolaylı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Merak ettiğim bir şey var ve sormak için en uygun yer bu topic sanırım şuan. Türkiye'de Türk Telekom haricinde kimse alt yapı oluşturamaz gibi bir kanun mu ne vardı sanki. O kanun ya da benzeri bir şey geçerli mi hala yoksa kimse kendi alt yapısını oluşturmak istemiyor mu? Bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Tivibu olunca 4 mb altına düşmüyorsa yine idare eder bende var tivibu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yok öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ondskan said: Merak ettiğim bir şey var ve sormak için en uygun yer bu topic sanırım şuan. Türkiye'de Türk Telekom haricinde kimse alt yapı oluşturamaz gibi bir kanun mu ne vardı sanki. O kanun ya da benzeri bir şey geçerli mi hala yoksa kimse kendi alt yapısını oluşturmak istemiyor mu? Bilgisi olan ? superonline yetkiye sahip kendi alt yapsısı var ha diğer marka altında toplananlar ttnetin alt yapısını kiralayıp kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tivibu olunca dusmemesi lazım, zaten tivibu uyeligi olanlara dedicate bw olabilir. 1mbit'e duserse tv izleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tekrar 8mbps oldu zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 modem reset istiyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Wolas said: Ondskan said: Merak ettiğim bir şey var ve sormak için en uygun yer bu topic sanırım şuan. Türkiye'de Türk Telekom haricinde kimse alt yapı oluşturamaz gibi bir kanun mu ne vardı sanki. O kanun ya da benzeri bir şey geçerli mi hala yoksa kimse kendi alt yapısını oluşturmak istemiyor mu? Bilgisi olan ? superonline yetkiye sahip kendi alt yapsısı var ha diğer marka altında toplananlar ttnetin alt yapısını kiralayıp kullanıyorlar aslında güzel bir sistem var telekom iss lere toptan fiyattan satıyor ttnet'e bile o fiyattan satmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu ay az indirdim sanıodum bi baktım 120gb olmuş şimdiden. hız testi de 4mbit çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 valla ben rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sanırsam modeme reset atarak düzeltme işi de yalan oldu. Modeme res attıktan 3 sn sonra speedtest yaptığımda 1.5mb/s çıkıyor. Fakat bi 10 sn falan sonra tekrar 1mbit e düşüyor hız. Olayı anlamışlar sanırım. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Valla neyi anladılar neyi anlamadılar bilmiyorum ama bir kaç gün önce 8 mbitten 1mbite düşürdüler hızımı. geçen baktım 9 mbitti bugün baktım 10mbite varmak üzereyim, ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Az önce aradım ttneti, daha menuden "Hız ile ilgili sorunlar için" olan kısmı seçer seçmez "Adil kullanım kotasını aştığınız için hızınız 1 mbite düşürülmüştür blabla" dedi. gg sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Off seneler sonra 16mbitten tekrar 1mbite düşmek inanılmaz koyuyor. Dün 16 kat hızlıydım bugün 16 kat yavaşım. Bilgisayardan ayrılmam için bir işaret olmalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 lan harbi aboneler şöyle 1-2 milyon azalsa da benim işlerim rahatlasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu konuyu görmem iyi oldu ben de merak ediyordum 2 gündür neden hattım kepaze gibi çalışıyor. arıza kaydı açmak için arayayım dedim gece gece sinirlendim. şaka gibi ya hattımda limitin hiçbir şekilde olmaması lazım ama hattım limitli diye gözüküyor ve 150gb yapmışım diye limit getirmişler. ben arayınca da hattınız adil kullanım kotasını doldurmuştur diyor. ne kotası lan iki katını ödüyorum ben aylardır kamillere sen tut benim hattımın hızını da düşür. arıza kaydı açan eleman bile nasıl oldu bu diye bana soruyor sonra yanıt bulamayınca ama siz çok download yapmışsınız belki ondan olmuştur dedi.. ee dedim ? limitsiz hat almışım tabiki istediğim kadar download yapacağım ben bilmiyorum ya yarı parasını vermeyi, tam dayaklık bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 eve zarf geliyor tt-netten bide galiba adil kullanımınızı tam 50gb!!! yaptık aylık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 İlgenç. 110 liralık 8mbit de adil kullanım olmaması lazım. Zaten o yüzden 110 lira. Bende şu an bi değişiklik yok. Büyük ihtimalle yanlışlıkla(bilerek yanlışıkta olur) yapıyolar. Arayın gürleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar