Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Merak ettiğim bir şey var ve sormak için en uygun yer bu topic sanırım şuan.

Türkiye'de Türk Telekom haricinde kimse alt yapı oluşturamaz gibi bir kanun mu ne vardı sanki. O kanun ya da benzeri bir şey geçerli mi hala yoksa kimse kendi alt yapısını oluşturmak istemiyor mu? Bilgisi olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ondskan said:

Türkiye'de Türk Telekom haricinde kimse alt yapı oluşturamaz gibi bir kanun mu ne vardı sanki. O kanun ya da benzeri bir şey geçerli mi hala yoksa kimse kendi alt yapısını oluşturmak istemiyor mu? Bilgisi olan ?

superonline yetkiye sahip kendi alt yapsısı var ha diğer marka altında toplananlar ttnetin alt yapısını kiralayıp kullanıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

Ondskan said:

superonline yetkiye sahip kendi alt yapsısı var ha diğer marka altında toplananlar ttnetin alt yapısını kiralayıp kullanıyorlar

aslında güzel bir sistem var
telekom iss lere toptan fiyattan satıyor
ttnet'e bile o fiyattan satmak zorunda
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu görmem iyi oldu ben de merak ediyordum 2 gündür neden hattım kepaze gibi çalışıyor. arıza kaydı açmak için arayayım dedim gece gece sinirlendim. şaka gibi ya hattımda limitin hiçbir şekilde olmaması lazım ama hattım limitli diye gözüküyor ve 150gb yapmışım diye limit getirmişler. ben arayınca da hattınız adil kullanım kotasını doldurmuştur diyor. ne kotası lan iki katını ödüyorum ben aylardır kamillere sen tut benim hattımın hızını da düşür.

arıza kaydı açan eleman bile nasıl oldu bu diye bana soruyor sonra yanıt bulamayınca ama siz çok download yapmışsınız belki ondan olmuştur dedi.. ee dedim ? limitsiz hat almışım tabiki istediğim kadar download yapacağım ben bilmiyorum ya yarı parasını vermeyi, tam dayaklık bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...