-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Wolas said: bizim memlekette abuser olacaksın diğer türlü ekmeğini çıkartamazsan buldunmu bir açık sömür sömürebildiğin kadarzaten abuse ün bokunu çıkaranlar var başımızda ders alın biraz :) aynen abuse edeceksin, önüne geçilince ağlayacaksın sonra yukarıda ki kafalar gibi bunu yapmayanlara aptal diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Borcundan dolayı kapanmıştır dedi yine bana. Zaten üç ayda bir ödüyorum yıllardır, fatura ne eve geliyor ne de e-mail'a, böyle oluyor. Geçen ay Digiturk'ü iptal ettirip (kavga edeceğim onlarla da, 3-4 günde bir arayıp niye iptal ettirdiniz diyorlar, 6-7 gün önce bağırdım biraz telefonda daha aramadılar bakalım) kablo aldım, görüntüsü filan çok daha iyi; neyse ama kablo almışken Uydunet alacağım. 10 mbps 80gb kotalı iyi görünüyor. Hayır, bir de utanmadan korsan indirmezseniz yeter diyenler var adil kullanım kotası ev kullanıcısı için. Benim korsan kullanmadığımı biliyorsunuz, oyun da çok az oynadığımı biliyorsunuz (son iki aydır yeni alıp indirdiğim tek oyunlar Skyrim ve Mass Effect 1) ama sırf multimedia tüketimi kotayı rahatça dolduruyor. 1080p stream edecek hız veriyorlar ama 1 bölüm anime 1GB götürüyor zaten; pis herifler. Film 4-5 katı götürüyor. Okuldan izliyorum şu anda Crunchyroll'u. Adilik resmen. 50 yerine 100 verseler yeter bana. Kontrol ettim, kotam hep 70-90 arası. 89TL'ye veriyorlarmış 100GB adil kullanım kotasını. 99TL'ye 10 Mbps tamamen sınırsız Uydunet. Rekabet nasıl olur onu da bilmiyor bunlar. Turksat atak yaparsa ve kablotv olmadan da uydunet vermeye filan başlarsa ancak işler düzelebilir market ekonomisi etkisiyle. 8 mbps/50 gb fiyatına 10 mbps/80 gb uygun. Uydunet olan herkes geçsin. Kablotv'de iyi, görüntü kalitesi, servis kalitesi filan Digiturk'den epey iyi. Kutusu daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Dün gece benim 8mbit limitsiz(109 TL olan) tarife modemde 8191/1020 hız görmeme ragmen 1mbite limitlenmiş. Speedtest 1 mbit gösteriyor, dl hızı 120yi aşmıyor.Nasıl becerdilerse bunu artık , bu hız düşürmelerini bu şekilde uyguluyorlarsa benimkini de yanlışlıkla düşürdüler heralde. 2. kez aradım adamları ilk seferde düzeltemediler :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bende dun gece benzer sorun yasadım ama duzelmıs. senınkını telefonda mı hallettıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 benim bugün yeniden 3 küsüre ciktı. abi rahatladım resmen. video dolmuyor bilmem ne yetmiyor lag oluyor. 100 mesela bir ev kullanıcısı için normal limit. sene 2012 ben hala 360p video izliyorum. (evet hep böyle izliyorum). yani ehehe zaten bilmiyor muydunuz diyip sataşmak anlamsız. ben zaten bilerek aldım. kendi çapımda abartmamaya çalışıyorum. yani sömürüyorsunuz sonra ağlıyorsunuz mantığı yanlış. şu tarife mantıklı olsun ben gerekirse 30gb daha az kasarım. hiç de gocunmam. ama bir yandan fiber bu hıza alış türkiye diye reklam yapıp diğer yandan da 50gb kota koyarsan üzerler adamı. 2 yılımı doldurduğum gibi de gider superonline a sorarım ne ne değil diye. ev tutarken uğraşacak zamanımız yoktu pek zart diye bağattık ttneti. hayır bir de kota olmasın diye limitsiz aldık şu muhabbete bak. adil kullanım kotası niye vardır? ben 100gb indiriyorumdur benim komşum 1tb indirmiştir aynı tarife ile pis sömürüyordur. koyarsın. ama 50gb adil kullanım kotası dersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Abi adam sömürüyorsa sana ne? Sen yapamıyorsun diye adama niye kota koysunlar? Adil kullanım kotası total veri akışını sınırlamak için var, da bizdeki rakamlar komik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bombilo , benim sorun halen devam ediyor , 2. kez aradım direk telefonda halledemediler , arıza kaydı oluştur 2. defa , sonucunu bekliyorum. Şu an halen hızım 1mbit, modemde 8mbit gözükmesine ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 interneti petrol, ekmek, su falan zannedenler var sanırım. Doğal kaynak tüketimine sınır gelir tabi demediği kaldı insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 deadwoll said: Abi adam sömürüyorsa sana ne? Sen yapamıyorsun diye adama niye kota koysunlar? Adil kullanım kotası total veri akışını sınırlamak için var, da bizdeki rakamlar komik işte. şöyle değil mi; mahalleye kablo geliyor mahalleye gelen kablo üzerinden 10 apartman veri alıyor. o kablonun belli bir kapasitesi var. x adam aşırı yüklenerek belli bir bölümünü 7/24 kapıyor. bakıyor y insanı lan x yükleniyor ben de yapayim diyor sonra mahallede kapasite savaşı başlıyor falan. bu bir ara şebeke kotasi dönemi vardi. mahallenize bakan şebekinin limitini aşmadığın sürece mahalledeki kimsenin hızı düşmüyordu falan. öyle birşeyler. olmuyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Evet benim sorun an itibari ile düzeldi. Örneğin modeminde 8/10 mbit gözüküpte hız testlerinde downloadlarda 1mbiti aşamayanlar olursa ttneti arasın tanımlamaları yeniden yaptırtsın, belki de benim başıma gelen hata herkesin başına gelmiştir ve aslında adil kota uygulamaya başlamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 madem yetemiyorsun çıkma o zaman o hızlara ayı beni ne sınırlandırıyorsun! derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ren said: deadwoll said: Abi adam sömürüyorsa sana ne? Sen yapamıyorsun diye adama niye kota koysunlar? Adil kullanım kotası total veri akışını sınırlamak için var, da bizdeki rakamlar komik işte. şöyle değil mi; mahalleye kablo geliyor mahalleye gelen kablo üzerinden 10 apartman veri alıyor. o kablonun belli bir kapasitesi var. x adam aşırı yüklenerek belli bir bölümünü 7/24 kapıyor. bakıyor y insanı lan x yükleniyor ben de yapayim diyor sonra mahallede kapasite savaşı başlıyor falan. bu bir ara şebeke kotasi dönemi vardi. mahallenize bakan şebekinin limitini aşmadığın sürece mahalledeki kimsenin hızı düşmüyordu falan. öyle birşeyler. olmuyor mu. iyide müşterinin problemi değilki altyapı sorunları. Adam kullanabiliyorsa kullanır 7/24. Ferrari satıpta "Ama 150'yi geçmeyin yollar bozuk" demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bende kablo var senelerdir, tek bir şey haricinde memnunum. Streaming olayı felaket. 5 mbit var, 5 mbit'in herşeye yeterli olması gerek normalde ama youtube'da 480p'yi bile stream edemiyorum, direk beklemem gerekiyor. Bütün videolarda öyle. 1-2 yıl evvel falan böyle değildi. Gametrailers'da 720p videoları stream edebiliyordum. Şimdi artık siteye bile giresim gelmiyor, sürekli buffering. Sorun bende mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu dediğine hemen bi açıklık gelsin bekauseee şuanki sistemi düzelttiklerinde bende kabloya geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şimdi mi akıllarına gelmiş anlamıyorum. şaka gibi kıstılar interneti. orda oturanların birinin tepesi atmış birşeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben kablodan fibere geçtim super online acaba kötü bir seçim mi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 fiber > all olmalı. detayları bilmiyorum. hayallerim bu şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 o 50 gb'ı 75'e filan çekselermiş iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 of 1 mbps'ye hiç alışkın değilim.. çok kötü oldu bu 14 gün daha 1 mbps mi olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 benim neti arttırmışlar.8'di 12 olmuş sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Tivibu olunca 4mb altina cekilmiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 benim dün 1mb düştü bugün tekrar 10 oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ahahhaa dün 1mbite düşmüştü bugün 9 mbite çıkmış hızım ahahahahhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 modemi açıp kapatınca kendinemi geliyor nasıl çıkıyor öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 aktif değil bende, bu ay için 75gb yaklaşıyorum an itibariyle, 1.2mb dl ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar