kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 166 gb oldu hala tık yok. ayın sonuna doğru mu yapıyorlar bunu acaba? şu ana kadar hiç düşmedi benim 1 mb'e falan. bir de düşük sinyal alıyorsanız arayın müşteri hizmetlerini bu ne arkadaş ikide bir kopuyor net falan diyin karşıdaki adam size şu andan itibaren hattınıza son hızda sinyal geliyor diyor. ne kadar doğru bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ahanda bugün benim de düştü. Res mes attım kasayı çan çevirdim ama düzelmedi 1 mbit şuan. Tam da ahftasonu maç vardı evde kurulup izleyecektik of. Neyse, superonline a mı geçiyoruz şimdi hangi tarife iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benimde düşmüş ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ocak ayında istanbulda değildim şubatın da ortasında geldim ama yine de abanıldı internete daha da düştüğünü görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 20.2 gb olmuş düşürmüşler ya saçmalığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 TT'nin ya da Superonline'ın Fibernetleri çok az yerde yok mu? Bakıyorum herkes ondan alın diyorda , millet şehir dışındaki sitelerde oturuyor heralde burda hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Valla sözde şehir içine de gelecekti yıllardır bekliyorum ben de yok hâlâ servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ihtimal vermiyorum ben apartmanlara falan geleceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bana kotasız veya adil kullanımsız 4 hız verebilecek herhangi bir olay olsa oyle fiberdi tırttı buydu demeyip geçicem ama şaka maka ülkede şu ttnetten daha çok aksaklık konusunda güvenebildigim yok. Biri çıkıp superonline veya uydunet falan dıye söylese evet çok iyi hiç sıkıntı çekmiyoruz dese eyv ama onlarında kendince sorunları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi benim de düştü şimdi şu kotaya bakmasaydım iyiydi ya kesin ondan düştü ulan video bile dolmuyor be ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Nasıl bir şanssa tam da bu ay swtor u falan indirmiştim ya hay allahım daha ayın 15i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 çalışmaz o adil kullanım zımbırtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yoo gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 niye çalışmasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 smile ile akıyorum ben valla 8mbit'e kadar olan hızım 10mbit'e falan cıkıyor. saniyede 1mb hızla dl yapıyorum. telekom santralinin evin hemen onunde olmasının etkisi de var tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Luriel said: iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar. Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yalnız hızın dusmedigini bildiginiz halde 100 lira oduyorsanız orda bariz aptallık var, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 toggie said: yalnız hızın dusmedigini bildiginiz halde 100 lira oduyorsanız orda bariz aptallık var, kusura bakmayın. dOĞRu olmak Doğru olanı yapmak Aptallık olarak dünüyorsanız vay halimize diyoru başka bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 doğru =/= aç gözlü corporationlara domalmak senin doğrun olabilir tabii, değişken kavramlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kime gore dogru? bence aynı hızda baglantıya daha fazla para odemek dogru degil. adil kullanım kotası denen sey de hic dogru degil. dunyanın en pahalı internet hizmetine zorlanmamız bence yine dogru degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 dün denedim restart öncesi 1 mb iken sonrasında 10mb oldu iyice düzeltsinler sonra geçerim kabloya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 :D o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Luriel said: iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar. hani adil kullanım hedesinin memlekette uygulanmasi hic taraftar oldugum bırsey degıl ama bende senın saflarındayım. düşsün tabi ucuza kapatmaya calısanların ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bizim memlekette abuser olacaksın diğer türlü ekmeğini çıkartamazsan buldunmu bir açık sömür sömürebildiğin kadarzaten abuse ün bokunu çıkaranlar var başımızda ders alın biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Cankayanin gobeginde belediye ne uydunet e ne superonline a daha yeni birinci kalite sicak asfalt attik , kazdirmayiz gerekcesiyle altyapi getirmesine izin vermiyor. Onlarda telekom izin versin onlarin kablolariyla getirelim dediginde de telekom yok ben benim menhol ume sokturmam benim altyapima dokunamazsiniz diyor. Gel gor ki kendi yandaslarina belediye her hizmetin alasini , her alternatifi goturmus vaziyette vatandasin gucu yetsin yetmesin. Biz burada gavuristan da sefalet cekiyoruz. birde isin "adil" kismi var. 16mbit kullaniyorum, ama insanlar 8 de kullansa 6 veya 4 de kullansa hizi 1 e dusuyor. Limitime ulasmam onlardan biraz daha kisa suruyor, ayin sadece ilk gunu sozum ona 16mbit baglanti kullanabiliyorum diye ayin geri kalaninda ayni hizda erisimim olan insanlardan fazla para veriyorum. ne ala ne guzel, ne kadar adil degil mi? Seneler geciyor, resmen 3 sene once birim fiyata aldigim hizmet gerilemis, resmen paramla dahi iyi hizmet alamadigim, gecen senelere gore daha fazla odeyip daha az hizmet aldigim bi hale burunmus vaziyette. Adil kullanimi ulkenin yogun saatlerine gore duzenleseler, saatli yapsalar, haftalik bazda kotalar makul seviyelerde yenilense, her paket ayni hiza dusurulmese de 1/4 hiza dusurulse daha makul olarak boylelikle kimsenin bisey demeye yuzu olmaz, sozlesme imzaladik boyle kullanacagiz deriz. Su haliyle bu adillikten ote adilik. Herkesi odedigi faturadan bagimsiz ayni hiza dusurup gunumuz standartlarinca bi 5-6 sene oncesinin hizmetini o senelere gore dahi daha pahaliya verirsen... ulkenin telekomunikasyon tekelinin yabancilara satilmasina bisey soyleyemiyorum dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar