Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

166 gb oldu hala tık yok. ayın sonuna doğru mu yapıyorlar bunu acaba? şu ana kadar hiç düşmedi benim 1 mb'e falan. bir de düşük sinyal alıyorsanız arayın müşteri hizmetlerini bu ne arkadaş ikide bir kopuyor net falan diyin karşıdaki adam size şu andan itibaren hattınıza son hızda sinyal geliyor diyor. ne kadar doğru bilinmez tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kotasız veya adil kullanımsız 4 hız verebilecek herhangi bir olay olsa oyle fiberdi tırttı buydu demeyip geçicem ama şaka maka ülkede şu ttnetten daha çok aksaklık konusunda güvenebildigim yok. Biri çıkıp superonline veya uydunet falan dıye söylese evet çok iyi hiç sıkıntı çekmiyoruz dese eyv ama onlarında kendince sorunları var
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar.

Adam haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar.

hani adil kullanım hedesinin memlekette uygulanmasi hic taraftar oldugum bırsey degıl ama bende senın saflarındayım. düşsün tabi ucuza kapatmaya calısanların ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Cankayanin gobeginde belediye ne uydunet e ne superonline a daha yeni birinci kalite sicak asfalt attik , kazdirmayiz gerekcesiyle altyapi getirmesine izin vermiyor. Onlarda telekom izin versin onlarin kablolariyla getirelim dediginde de telekom yok ben benim menhol ume sokturmam benim altyapima dokunamazsiniz diyor. Gel gor ki kendi yandaslarina belediye her hizmetin alasini , her alternatifi goturmus vaziyette vatandasin gucu yetsin yetmesin. Biz burada gavuristan da sefalet cekiyoruz.

birde isin "adil" kismi var. 16mbit kullaniyorum, ama insanlar 8 de kullansa 6 veya 4 de kullansa hizi 1 e dusuyor. Limitime ulasmam onlardan biraz daha kisa suruyor, ayin sadece ilk gunu sozum ona 16mbit baglanti kullanabiliyorum diye ayin geri kalaninda ayni hizda erisimim olan insanlardan fazla para veriyorum. ne ala ne guzel, ne kadar adil degil mi?

Seneler geciyor, resmen 3 sene once birim fiyata aldigim hizmet gerilemis, resmen paramla dahi iyi hizmet alamadigim, gecen senelere gore daha fazla odeyip daha az hizmet aldigim bi hale burunmus vaziyette.

Adil kullanimi ulkenin yogun saatlerine gore duzenleseler, saatli yapsalar, haftalik bazda kotalar makul seviyelerde yenilense, her paket ayni hiza dusurulmese de 1/4 hiza dusurulse daha makul olarak boylelikle kimsenin bisey demeye yuzu olmaz, sozlesme imzaladik boyle kullanacagiz deriz.

Su haliyle bu adillikten ote adilik. Herkesi odedigi faturadan bagimsiz ayni hiza dusurup gunumuz standartlarinca bi 5-6 sene oncesinin hizmetini o senelere gore dahi daha pahaliya verirsen...

ulkenin telekomunikasyon tekelinin yabancilara satilmasina bisey soyleyemiyorum dahi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...