Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 10 mbps kablo en uygunu varsa senin orada. Fiber iyi ama yine 10 gün indirme yapınca hız düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bi donanimhaber de arastirma yap önce. oturdugun mahallenin son durumu hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 adil kullanımda 3 mb ye düşüyormuş artık aktif oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Perspective said: adil kullanımda 3 mb ye düşüyormuş artık aktif oldu mu ? evet geçen ay aktif edilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 daha önce 2004-2007 civarı telefon/adsl kullandığım adres telekomun sistemde gözükmediğinden kayıt olamadım gayrettepe telekomdan sdf, belediyeye dilekçe falan yolladık orada planlama bölümünden de şimdi halen güncellenmediyse boşuna gitmek istemiyorum oraya adres kontrolü yapabilecek bi bayi veya tt çalışanı var mı bana bi yardım etcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abı access networku bıraktım ben daha derin işlerle uğraşıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eyvallah, baktırdım zaten demin 4440375deki bi elemana yokmuş hala apartman no sistemde. şimdi kimbilir kaç haftaya güncellenecek bu ya :( kablo veya fiber de yok ki burda yaakikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 df said: ttnet taahhüt bitti superonline dsl'e geçtim (tt altyapısı olan) bariz bi hızlanma var. ymnlendirmesi fln çok hızlı ve ilk defa 720p stream yüklemesi önden gidiyor =) umarım hep bu şekilde devam eder. bi süre test edeyim tekrar bildiririm ttnet'ten bıkmış olanlar için. kota aşmadan bile 8mbit vermiyor hız düşürüyordu habire. en azından kotayı aşmadan düşürmesin bunlar yeter =) LethE said: ilk ay cicim ayı sonra indirir o da 2 ay oldu hala memnunum. bi feedback vereyim dedim =) 1-2 kere hız düştü modem res atınca. az önce de 2 mbite düştü mesela. hmn aradım ve lafı dolandırmadan hızın gerçekten de 2 mbit'e düştüğünü (nedenini bilmiyordu) ve hmn arttırdığını söyledi. ben hız testi başındaydım adım adım arttırdı. 4-6-8 yaptı sırayla kaldırıp kaldırmayacağından emin olmak için. her adımda hız testi yaptım ve cidden 4-6-8 i gördüm sırasıyla. şimdi 800+kb ile iniyor 5 dk önce 200 iken. 8 senedir ttnet kullanoyordum hız düştüğünde hep lafı dolandırıyorlardı ve düzelme görmüyordum. bunlar cidden lafı dolandırmadan ilgileniyor sorun olunca. bu tarz şeylerde sorun hep çıkar önemli olan çözüme ne kadar sürede ulaştığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bu ay daha düşürmediler hızımı. Sizde ne durumda? 2-3 gündür kotayı geçiğim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kotamız netlimitsiz pakette kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 50ydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sözleşme imzalama tarihim 23 ağustos halen bağlamadılar ya 2 hafta oldu yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Dün 3mbite düşürmüşlerdi, bugün yine 8'e çıkarmışlar hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kafalarına göre oynuyorlar değerlerle desem sanırım anlamsız olmaz. normalde hat 8mb. 1 hafta önce kopmalar olmaya başladı en sonunda tamamiyle gitti bende aradım düzelttik dediler cidden net geldi ama hız farklı. modemden kontrol ettim hat 6mb e düşürülmüş!. aradım dedim benden 8mb parası alıyorsunuz hizmet eksik yapıda hata var bakarmısınız sebep nedir. sizin hattınız oraya 8 mb olunca çalışmıyor beyfendi diyince benim cinler tavan yaptı.. sonuç olarak bir hafta öncesine kadar 2 yıl boyunca hiç bir kopukluk yapmayan 8mb lik hat 1 hafta içinde maksimum 6mb verebilecek hale geliyor. sonra ben biraz köstekleyince elemanları bunlar 2 dakikada tekrar 8mb çalıştırır hale getirdiler. farkına bile varmıyor insan hattın hız değerleriyle oynuyolar bilerek. uyarmazsanız farkına bile varmıyorsunuz. dikkat edin boşuna para yedirmeyin bu pezemenglere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 GERGE said: 10 mbps kablo en uygunu varsa senin orada. Fiber iyi ama yine 10 gün indirme yapınca hız düşüyor. bu 10mbite kadar 80gb kotalı 60 lira tarifesi güzel duruyo da 10mbite kadar diyince hiç 10mbite ulaştıgı olur mu caba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bölgene göre tamamen o. Komşulara filan sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kerim sen alsana önce sonra ben aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Arkadaşlar düşmemesini istiyorsanız 4TL'ye Tivibu alın. Her ay 100gb kullanıyorum daha düştüğünü görmedim. Üstelik bölge olarak çok kalabalık bir yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bende vardı yine düşürüyorlardı. bölgeye göre değişiyordur bence o da. superonline yaptım 3 aydır canavar gibi. çok kotayı da geçmiyorum ama ttnet ona rağmen düşürüyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bir yılı aşkın tivibum var kota gelmeden önce de vardı yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 tivibu halk efsanesi ya, onunla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bugun torrentte 500-600 arası gezindi. Arada değiştiriyolarmı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sparkcaster said: kerim sen alsana önce sonra ben aliyim arda bi kıyak yap etrafa falan sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hız testi yapıyorum 11 mbit çıkıyor, download yapıyorum torrent 350yi geçmiyor(bir çok torrent denenmiştir) stream izlemeye çalışıyorum 1080 izlenmiyor.Adamları aradım geçenlerde kopmalar yaşadıgım için dediler ki sizin oraya fiber döşenıyor baglantınız 20mbit olacak ondandır tamam dedim ama durum bu, kotayı aşırı derecede aştığımdan arayıp azarlayamıyorumda adamları neyse ay başı gelsinde bi çözüm bulunur elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 zyxel vmg 3312 için ideal mtu boyutu bilen var mı ? 600 yapınca 4mb civarına çıktı speedtestte, 300kb yerine. Büyük ihtimal daha ideal bir boyutu vardır bilmediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar