Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

ttnet dese ki gel 20 yıl ben karşılıyorum internetini birşey ödemeyeceksin. yok derim.

50 gb ne abi? video izlemeye korkuyorum.

ha bir de

zamanında 50 ne lan diye feedback atmıştım ona cevap gelmiş
Değerli Müşterimiz,

İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır.
Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır.

Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz.
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

Sosyal ağlarda paylaş

uydunet var sınırsız ama uydunet tam pro sabır sahibi insanlara yönelik. bir modem verirler allaha emanet ne zaman ne yapacağı belli olmaz. tam her şey düzeldi dersin bir sabah uyanırsın tıkır tıkır çalışan altyapıyı değiştiriyoruz diye tüm kabloları söküp yenisini takarlar sorunsuz internet sorunlu hale gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

8LİMİTSİZ
8 Mbps / limitsiz
Ayda 115 TL

Şuna geçtim, 50tl fazladan giriyor ama naapayım, bi de hız testine göre 8mbit değil 7mbit veriyorlar hala, tonla kavga ettim adamlarla günlerce ama nuh diyorlar peygamber demiyorlar bakır kablodan o kadar kayıp olur vır vır
ulan biz de biliyoz kayıp olacağını o zaman 9mbit ver bana 8 ulaşsın dallama
Sosyal ağlarda paylaş

Teodor said:

uydunet var sınırsız ama uydunet tam pro sabır sahibi insanlara yönelik. bir modem verirler allaha emanet ne zaman ne yapacağı belli olmaz. tam her şey düzeldi dersin bir sabah uyanırsın tıkır tıkır çalışan altyapıyı değiştiriyoruz diye tüm kabloları söküp yenisini takarlar sorunsuz internet sorunlu hale gelir.

uydunet alacam ben sanırım.
aslında yakında tip11 varsa direk adsl alırım en ucuzundan sonra dayarım ayarı kendime ^^
Sosyal ağlarda paylaş

sorun modemde değil uydunet kendince her gün yeni bir şeyler çıkartıyor.

bu sabah bana güzel bir sürpriz yaptılar. 9 gibi kalktım ne tv var, ne internet.

indim aşağıya birisi merdiven dayamış uydunet kutusuna kablolarla oynuyor. altyapı çalışması yenileyeceğiz deyince sorunların başlayacağını adım gibi biliyordum. saat sabah 9 şimdi 20.00 devamlı net gidip duruyor.

halbuki çokta güzel bağlantım vardı tık demiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...