Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sokak sokak, bina bina oluyor o. Apartmanda olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çok az yerde var o yüzden =) her yerde olsa tt iflas bayrağı çekerdi =) edit: son sayfayı görmmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ben sürünüyorum resmen ttnetten az daha kaldı bırakıcam yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bizim burada var uydunet. ben geçiyorum en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 offical sitesi hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.turksatkablo.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 89 TL'ye Uydunet 80GB kotalı 60 Mbps vermeye başlamış. Kotasızı da çıkar yakında, pahalı olur ama çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla 59 lira 8mbite kadar 25 gb kota. kotayı çok geçmiyorum oyun almadıysam. 20mbit daha mantıklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 59TL'ye 10 Mbps/80 GB var kabloda. Gerçi 10 TL daha verirsen 5 Mbps sınırsız alırsın, o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nası la görmedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 5 Mbps'e kadar: 69 TL / AY Direk şuna geçiyorum ya bidahaki aya çok şükür binamda varmış uydunet. Bu ne arkadaş iki aydır ayın 10'u olmadan 40-50 ile indirmeye başlıyorum silkerim böyle interneti. TTNET'te 10 gün 3-4mbit kullanmak ve 20 gün 0.5 mbit kullanmak için 59 lira bayılacağımı 30 gün 5mbit kullanırım babalar gibi uydunette. edit: zaten evde bağlı bile olmayan zorunlu aldırdkları telefon hattınada 9-10 lira veriyorum onu unutmuşum aynı fiyata gelicek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şu "e kadar" muhabbeti ne kadar acınası ya. diyemiyolar ki altyapımız yetmiyo abi, 10-15 senedir ölümüne sömürüyoruz sizi ama altyapıya adam gibi yatırım yapmadık ühü :( diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 delirttiler be evde iki kisi kullanıyoruz interneti 32 mbit internet var 12 günde gitti 50 gb kota 1 mbiti bıraktım speed testte 0.2mbit çıkıyo interneti hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 uydunet 5 mbit sınırsıza geçin eğer uydunet varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Tasarruf halim devam ediyor. 11. gün sonu 32GB kaldı 68GB. Dizilerin tatil olmasının büyük payı var sdfds. Film de indirmiyorum, izlemediklerimi bitiriyorum. Ayın 25'ine falan gelince halen geçmemiş olursam abanırım son 2-3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 guildwars ı indirdim o bitirdi zaten direk yarısına falan indirseler hızı yada 3 mbit falan yapsalar idare edicezde 0.2mbit nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şu an kota limiti iptal nedense ? 2.9 mb/s çekiyorum, 5dk önce 100kb/s ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ttnet taahhüt bitti superonline dsl'e geçtim (tt altyapısı olan) bariz bi hızlanma var. ymnlendirmesi fln çok hızlı ve ilk defa 720p stream yüklemesi önden gidiyor =) umarım hep bu şekilde devam eder. bi süre test edeyim tekrar bildiririm ttnet'ten bıkmış olanlar için. kota aşmadan bile 8mbit vermiyor hız düşürüyordu habire. en azından kotayı aşmadan düşürmesin bunlar yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ilk ay cicim ayı sonra indirir o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 büyük ihtimalle. =) bi umut işte. tt kadar olacağını sanmam ama ttnin çok müşterisi olduğundan daha tuzu kuru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türk Telekom'un DSL internet hizmetlerinde indirim öngören tarife değişikliği ve yeni kampanya teklifini onayladı. Alınan bilgiye göre, Türk Telekom tarafından toptan seviyede DSL internet tarifelerinde yapılacak değişiklikle, yüksek hızlı DSL paketlerinde yüzde 13'e varan oranlarda indirim öngörülüyor. Ayrıca başlatılacak yeni kampanya ile yüksek hızlı DSL paketlerinden hizmet alan abonelere yüzde 15'e varan oranlarda ilave indirim yapılacak. Türk Telekom tarafından uygulanacak olan tarife değişikliği ve kampanya toptan olarak internet servis sağlayıcılarını kapsıyor. Ayrıca Türk Telekom, yüksek hızlı DSL paketlerine kazandıracakları her abone için belirli şartları sağlayan internet servis sağlayıcılarına 50 ile 150 lira arasında katkı sağlayacak. Türk Telekom'un tarife değişikliği ve kampanyası kapsamında yapılan indirimlerin, internet servis sağlayıcıları tarafından, yüksek hızlı internet hizmeti alan kullanıcılara yansıtılması bekleniyor. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ben 7 mbit alıyorum yüksek hızlı sayılıyomu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya bırak indirim yapacaklarmış, o indirimin acısını telefon parasından çıkarırlar yine aynı şeytanlık. yalın internetin de adil kotasını falan kısarlar biraz tamam işte %15 indirim karşılandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Tarifeye %15 indirim yaparken, kotayı da %50 düşürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 şerefsizler ya. küfür etmeden gün geçmiyor bu adamlara. yalın internet olayı yüzünden sırf hepsi ölmeyi hak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar