Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

5 Mbps'e kadar: 69 TL / AY

Direk şuna geçiyorum ya bidahaki aya çok şükür binamda varmış uydunet.

Bu ne arkadaş iki aydır ayın 10'u olmadan 40-50 ile indirmeye başlıyorum silkerim böyle interneti. TTNET'te 10 gün 3-4mbit kullanmak ve 20 gün 0.5 mbit kullanmak için 59 lira bayılacağımı 30 gün 5mbit kullanırım babalar gibi uydunette.

edit: zaten evde bağlı bile olmayan zorunlu aldırdkları telefon hattınada 9-10 lira veriyorum onu unutmuşum aynı fiyata gelicek yani
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ttnet taahhüt bitti superonline dsl'e geçtim (tt altyapısı olan) bariz bi hızlanma var. ymnlendirmesi fln çok hızlı ve ilk defa 720p stream yüklemesi önden gidiyor =) umarım hep bu şekilde devam eder. bi süre test edeyim tekrar bildiririm ttnet'ten bıkmış olanlar için. kota aşmadan bile 8mbit vermiyor hız düşürüyordu habire. en azından kotayı aşmadan düşürmesin bunlar yeter =)
Sosyal ağlarda paylaş

"Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türk Telekom'un DSL internet hizmetlerinde indirim öngören tarife değişikliği ve yeni kampanya teklifini onayladı.

Alınan bilgiye göre, Türk Telekom tarafından toptan seviyede DSL internet tarifelerinde yapılacak değişiklikle, yüksek hızlı DSL paketlerinde yüzde 13'e varan oranlarda indirim öngörülüyor.

Ayrıca başlatılacak yeni kampanya ile yüksek hızlı DSL paketlerinden hizmet alan abonelere yüzde 15'e varan oranlarda ilave indirim yapılacak.

Türk Telekom tarafından uygulanacak olan tarife değişikliği ve kampanya toptan olarak internet servis sağlayıcılarını kapsıyor. Ayrıca Türk Telekom, yüksek hızlı DSL paketlerine kazandıracakları her abone için belirli şartları sağlayan internet servis sağlayıcılarına 50 ile 150 lira arasında katkı sağlayacak.

Türk Telekom'un tarife değişikliği ve kampanyası kapsamında yapılan indirimlerin, internet servis sağlayıcıları tarafından, yüksek hızlı internet hizmeti alan kullanıcılara yansıtılması bekleniyor. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...