Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 mozillanın proxy addonunu öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Red said: zaten girmiyo abi artık dns ne fayda o siteyi tükettin mi raşşın :D ama 1 mbitle yanından geçilmez tabi oraların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 akk'niz 0 landı yüzünüz gülüo pronolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Eger Bölgenizde kablo internet varsa, fakat ttnetle uzun süreli sözleşme imzaladıysaniz, sözlesmeyi iptal ettirmenin yolunu buldum. İnternetinizi günlük olarak değiştiriseniz sözleşme sonuna kadar ttnete para ödemiyorsunuz. (modemi fişten cekerseniz). Ben bi dahaki ay kabloya gecicem insallah. şözlesmeli AKK mağdurlarına duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Nasıl ya anlamadım ? benim 2013'e kadar göte kaçmış bir taahütüm var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 benimde ekime kadar :) Ama tarifeni gunluge cevirebiliyorsun. O zamanda eger kullanmansan para vermiyorsun kullanirsan gunluk 2 lirami 3 lirami ne dediler. Kullanmazsan 2013 e kadar para vermiyorsun. Ama biraz arastirdim su anda kablo tv aboneliginiz varsa kablo tv ye gecmek pahali olyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ehem "Ajanlar var ajanlar." ehem ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 min. hız 3mbit olmuş, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ah keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Silphatos said: min. hız 3mbit olmuş, doğru mu? ben normalde max 2mbit alabiliyorum asfdsafasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oha yazık lan git telekoma söyle tip11 üyesi yapsınlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 tip11 ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 outdoor dslam tipi çevrende varsa eğer evine bayağı yakın mesafededir, max 2 aldığına göre bağlı bulunduğun indoor dslam ebesinin herekesinde olması lazım. bi sor bakalım sen çevremde tip11 var mı diye, varsa geçirmelerini rica et ha bu kadar sorunlu downstream almanın başka sebepleri de olabilir tabii, en öncelikle evinin içindeki tesisat 1.dünya savaşından kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi dediklerine göre bu çevrede 2 3 tane sokağa yeni hat çekilmemiş. bizim sokakta onlardan biri. ztn anlamıyorum bağdat caddesinden girilen bi sokakta nası olmaz bi hat yani. taşınıcaz ztn 2 aya kadar o yüzden kasmıyorum pek. taşındığımız yerde bi problem olursa ulaşırım ama sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2 aya kadar ar-ge ye dönmüş olurum yalnız ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 gerçi 4 ay önce de bunu söylüyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yardım edicek birine yönlendirirsin artık sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hallederik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 olm hızım çok kotu benım torrentı 180kb cıvarı ile çekiyorum. tarifem ttnet netlimitsiz 8mb. Sözleşmem filan yok başka iss ye mi geçsem ama etrafta fiber de yok. Napsam bilemedim ayda 60 kaat ödüyom bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hay sokayim 100gb kotamız vardı, 50'ye düşürmüş TT personel hattının kotasını, arttır dedim babama, parayla bile arttırma hakkımız yokmuş sanırım bakacaktı :( 50gb nedir ya ... 16mbit bağlantımız var rezilliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 uydunet 5mb 69 lira limit yok temiz. Tüm Limitsiz internet tarifelerinde Adil Kullanım Hakkı olarak bilinen kota sınırlama uygulaması yoktur. Sınırsız tarifelerimizde istediğiniz kadar download (indirme) ve upload (yükleme) yapabilirsiniz.İnternet hızınızı düşürme işlemi olmayacaktır. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Aylık kota acaba aybaşından aybaşına kadar mı, yoksa fatura kesim tarihinden yenisine kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 reampage said: uydunet 5mb 69 lira limit yok temiz. Tüm Limitsiz internet tarifelerinde Adil Kullanım Hakkı olarak bilinen kota sınırlama uygulaması yoktur. Sınırsız tarifelerimizde istediğiniz kadar download (indirme) ve upload (yükleme) yapabilirsiniz.İnternet hızınızı düşürme işlemi olmayacaktır. Mis Su anda güzel kampanyasi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 EVIL_DeaD said: ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar Önceki aydan 800mb falan geçirmişlerdi bana bu ay başında, ufak kaymalar oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar