Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Eger Bölgenizde kablo internet varsa, fakat ttnetle uzun süreli sözleşme imzaladıysaniz, sözlesmeyi iptal ettirmenin yolunu buldum. İnternetinizi günlük olarak değiştiriseniz sözleşme sonuna kadar ttnete para ödemiyorsunuz. (modemi fişten cekerseniz). Ben bi dahaki ay kabloya gecicem insallah. şözlesmeli AKK mağdurlarına duyrulur.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde ekime kadar :) Ama tarifeni gunluge cevirebiliyorsun. O zamanda eger kullanmansan para vermiyorsun kullanirsan gunluk 2 lirami 3 lirami ne dediler. Kullanmazsan 2013 e kadar para vermiyorsun. Ama biraz arastirdim su anda kablo tv aboneliginiz varsa kablo tv ye gecmek pahali olyor.
Sosyal ağlarda paylaş

outdoor dslam tipi
çevrende varsa eğer evine bayağı yakın mesafededir, max 2 aldığına göre bağlı bulunduğun indoor dslam ebesinin herekesinde olması lazım.

bi sor bakalım sen çevremde tip11 var mı diye, varsa geçirmelerini rica et

ha bu kadar sorunlu downstream almanın başka sebepleri de olabilir tabii, en öncelikle evinin içindeki tesisat 1.dünya savaşından kalmış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dediklerine göre bu çevrede 2 3 tane sokağa yeni hat çekilmemiş. bizim sokakta onlardan biri. ztn anlamıyorum bağdat caddesinden girilen bi sokakta nası olmaz bi hat yani. taşınıcaz ztn 2 aya kadar o yüzden kasmıyorum pek. taşındığımız yerde bi problem olursa ulaşırım ama sana :D
Sosyal ağlarda paylaş

uydunet 5mb 69 lira limit yok temiz.

Tüm Limitsiz internet tarifelerinde Adil Kullanım Hakkı olarak bilinen kota sınırlama uygulaması yoktur. Sınırsız tarifelerimizde istediğiniz kadar download (indirme) ve upload (yükleme) yapabilirsiniz.İnternet hızınızı düşürme işlemi olmayacaktır. Mis
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

uydunet 5mb 69 lira limit yok temiz.

Tüm Limitsiz internet tarifelerinde Adil Kullanım Hakkı olarak bilinen kota sınırlama uygulaması yoktur. Sınırsız tarifelerimizde istediğiniz kadar download (indirme) ve upload (yükleme) yapabilirsiniz.İnternet hızınızı düşürme işlemi olmayacaktır. Mis

Su anda güzel kampanyasi yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...