Seperate Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 115 lira servet yalnız ,hani o el öpmek değil de başka birşey olmuş sanki :) güle güle kullan bizim içinde sömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 biraz oyle oldu evet, ama en azindan 1 ay bunu kullanip sonra akk kotasini arttirirlarsa falan eski planima gecerim diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 AKKyi geçince 1 mbit değil 0,1 mbit yapıyorlar bence.dosyaları 19-20 kb/sn ile çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bende 140kb ortalama var, 1.5 mb gibi bişi şu an internet lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 valla pardon da 115 liraya 8 megabit bile olamayan internet satın almak inanılmaz bi fakirlik yahu. iran mıyız biz, pakistan mıyız? ne olm bu? bu ne lan? lan ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-94.pdf burada tarifeler için kdv ve öiv dahil değil fiyatlar var. onları da ekleyince bile verdiğimiz ücretlere gelmiyor. daha ne gibi ücretler ekleniyor? edit: gerçi toptan, al-sat fln birşeyler diyor. bu bizim için değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 of ya ağlıyor internetim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 DH forumlarında modemin MTU ayarlarıyla oynayıp hızlarını düzeltenler var. Benim modemde böyle bir ayar yok, olan bir bakıversin bakalım işe yarıyor mu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 modemin şifresini unutmuş olmasam denerdim ama şimdi riske girip zaman kaybedemem GW2 iniyor;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 imza kampanyası başlamış link verildi mi bilmiyorum şuraya koyayım. http://www.dusukhizahayir.com/ 27.000 kişi atmış.Sonuç verir mi bilmem,attık imza ama çok umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 fixmen said: DH forumlarında modemin MTU ayarlarıyla oynayıp hızlarını düzeltenler var. Benim modemde böyle bir ayar yok, olan bir bakıversin bakalım işe yarıyor mu gerçekten. Okudum da hız düzeltmesinden ziyade torrent de dll hızını arttırmaya yönelik bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 nasılmış peki bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Modemin MTU ayarlarını 100 den itibaren 50 50 arttırın, dll leri takip edin, hıza göre uygun değeri bulun. Yannız google bile gidiyor bu işlemde. nette gezmeyecekseniz sadece dll için yapabilirsiniz. Durdurup devam edilebilen her türlü dll de işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 nerde bu mtu ayarı 30 mb dl yi 5 dakkada indiriyorum yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 kullanıcı adı ,şifre vs girerken o ayarlarında arasında 1492 bytes yazıyor MTU ,daha denemedim işe yarıyor mu yaramıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 mtu ile dl hızın artıyor ama internette gezerken sorun yasıyorsun, acılmayan sayfalar vs. sadece dlye bırakmak için kullanın modemden modemedeğişiyor mtu ayarı. torrenti durdurunca hız azalıyor, tekrar bir ayar çekmek gerekiyor şu an en yakın ttnete gidip AL BUNU GİRSİN SANA diye bağırmak istiyorum. it horozları haftalardır 1mbit ile uğraştırıyordu beni. abandım downloada 800kb ile ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yaptım tertemiz oh fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 33 sayfayı inceleyemedim 16mbps'ye kadar olan tarifede tivibu ne kadar kota yiyor acaba? Daha doğrusu o tarifede 1 saat tivibu izlemek ne kadar dl eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 iyide mtu sizin dısarıya gönderdiginiz paket boyutu, diyosunuzki 1500lük veri yerine daha buyuk veri kullan jumbo frame falan die aratırsanız anlarsınız ne oldunu. bunun internet hızınızla ne alakası var çözemedim, acaba dısardan veri alırkende bu boyuttamı alıo ondanda emin deilim bunu ne kadar yükseltirseniz veri kaybı okadar artar diye biliyorum su mtu yu arttırıp 800le cekeneler bi eski haline getirip tekrar deniyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bf3 update varmış 2 gb bitsin geri alıcma denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Şu an 600 le dll var. Nette de takılabiliyorum. Dll 600 e sabitlendi. Akk nı al da git ttnet. Öptüm by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Flassh said: şu an en yakın ttnete gidip AL BUNU GİRSİN SANA diye bağırmak istiyorum. it horozları haftalardır 1mbit ile uğraştırıyordu beni. abandım downloada 800kb ile ohş Red said: yaptım tertemiz oh fdsfds Anlatın olm şu taktiği nasıl yani 8mbit mi çekiyonuz şimdi?? GW2 beta var yetişmem lazım anlatın acillll lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Modemin MTU ayar kısmını bul bendeki modem 150 değerinde stabil çalışıyor. Kendi bağlantına uygun değeri ata. Burdaki bi başlıkta yasaklı sitelere giriş için bi eklenti verilmişti firefox için onuda kur. MTU ayarını değiştirince facebook, google, youtube filan patlıyor. Bu eklenti ile onlara da sorunsuz girebiliyorsun. Hem de dll hızın eski haline dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 benim cisco modem izin vermedine göre bi bildigi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 abi bi eski haline getirip denermisiniz size zahmet bide download = dl dll = dynamic link library göze batıo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar