Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-94.pdf

burada tarifeler için kdv ve öiv dahil değil fiyatlar var. onları da ekleyince bile verdiğimiz ücretlere gelmiyor. daha ne gibi ücretler ekleniyor?

edit: gerçi toptan, al-sat fln birşeyler diyor. bu bizim için değil heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

mtu ile dl hızın artıyor ama internette gezerken sorun yasıyorsun, acılmayan sayfalar vs. sadece dlye bırakmak için kullanın

modemden modemedeğişiyor mtu ayarı.

torrenti durdurunca hız azalıyor, tekrar bir ayar çekmek gerekiyor

şu an en yakın ttnete gidip AL BUNU GİRSİN SANA diye bağırmak istiyorum. it horozları haftalardır 1mbit ile uğraştırıyordu beni.
abandım downloada 800kb ile ohş
Sosyal ağlarda paylaş

iyide mtu sizin dısarıya gönderdiginiz paket boyutu, diyosunuzki 1500lük veri yerine daha buyuk veri kullan jumbo frame falan die aratırsanız anlarsınız ne oldunu.

bunun internet hızınızla ne alakası var çözemedim, acaba dısardan veri alırkende bu boyuttamı alıo ondanda emin deilim

bunu ne kadar yükseltirseniz veri kaybı okadar artar diye biliyorum
su mtu yu arttırıp 800le cekeneler bi eski haline getirip tekrar deniyebilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

şu an en yakın ttnete gidip AL BUNU GİRSİN SANA diye bağırmak istiyorum. it horozları haftalardır 1mbit ile uğraştırıyordu beni.
abandım downloada 800kb ile ohş

Red said:

yaptım tertemiz

oh fdsfds

Anlatın olm şu taktiği nasıl yani 8mbit mi çekiyonuz şimdi??
GW2 beta var yetişmem lazım anlatın acillll lol
Sosyal ağlarda paylaş

Modemin MTU ayar kısmını bul bendeki modem 150 değerinde stabil çalışıyor. Kendi bağlantına uygun değeri ata. Burdaki bi başlıkta yasaklı sitelere giriş için bi eklenti verilmişti firefox için onuda kur. MTU ayarını değiştirince facebook, google, youtube filan patlıyor. Bu eklenti ile onlara da sorunsuz girebiliyorsun. Hem de dll hızın eski haline dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...