Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bunlardan bir tane alacağım, ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Zalman NC3000 http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879 Hdd slotu istiyorsan NC2500 http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc2500-plus-zm-nc2500-plus-12---17-25-hdd-slotlu-notebook-sogutucusu-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=50590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 HDD'li iyiymiş ama bütçemin üzerinde biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 16" samsung kullanıyorum , xilence'ın bi modelini aldım 5 ay önce. fanı gayet büyük, pek ses çıkartmıyor. gayet iyi soğutuyor, usb jackının arkasında usb girişi de var, haliyle slot işgal etmemiş oluyor. bunlar iyi yanları, kötü yanlarını saymam gerekirse de fan hız ayarı ya da açma kapama düğmesi yok. gerçi düğmeye gerek yok, usb'yi çıkartmak yetiyor :) kaide sabit, biraz büyük kalıyor o yüzden de. çantaya falan koyup bi yere götüremiyorum. onun dışında gayet memnunum, 42 liraya falan almıştım vatan indiriminden. şuna gözümü dikmiştim alırken, ama stokta yoktu xilence almak zorunda kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Zalman nc2000 aldım bende taş gibi ne ses yapıyor ne baska rahatsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şurada iki ürün var http://www.hepsiburada.com/Liste/tx-triple-wind-3-sessiz-fanli-yukseklik-ayarli-notebook-sogutucu-txacnbtw/productDetails.aspx?productId=bs08542&categoryId=106859 http://www.hepsiburada.com/Liste/tx-ergonomix-14cm-led-fanli-5-kademeli-yukseklik-ayarli-4-port-usb-hub-li-9-17-notebook-stand-ve-sogutucu-txacnbergo/productDetails.aspx?productId=bs42150&categoryId=106859 üstteki aluminyum gövde, 3 tane fan var bir de 5 kademe yükseklik ayarı var başka da bir numarası yok alttakinde ise pilastik gövde, tek ve büyük fan ayrıca 4 adet de usb port var ve bu da 5 kademe yükseklik ayarına sahip her ikisi için de sessiz oldukları söyleniyor bende öyleymiş gibi kabul ediyorum :P ikisi arasında verim/performans farkı olur mu? birinde 3 küçük fan ve aluminyum gövde ötekinde ise bir büyük fan ve plastik gövde en son kullandığım coolmasterın lauminyum pasif soğutucusuydu ki onu artık şirkette kullandığımdan eve yeni bir tane almam gerekiyor ne dersiniz? bu bebeklerden hangisi daha iyidir yada daha iyi fiyat/performans olanı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yükseklik ayarının olamsı da önemli bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 100 kusur civarıydı vatandan aldım alet cok sessiz degil ama ayarlanabilir fan seviyesi ve aliminyum kasa olmasından bide u şeklindeki dizaynından kaynaklı sanırsam baya sogutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 usb mini vantilator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Her acere lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 soğutucu yerine kaliteli notebook al. ısınmayan notebook yoktur diyordum taa ki elimdekini alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 normalde isinmiyor zaten. bf3, skyrim isitiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Selam, Aksiyel fanlı modeller yerine radial fanlı modeller daha verimli olacaktır. Aksiyel fanlarda basınç pek olmadığı için o deliklerden hava basması, hele ki üstünde cihaz varken falan efektif olmayabilir. Sadece düşündüm, hiç bir ürün denemedim açıkçası :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 zalman nc-1500 kullanıyorum. 15" laptop'a 3-4 parmak ufak geliyor olsa da alet iyi, ki ben oyun için almıştım. gündelik kullanım için alıyorsan rahat yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 senko said: soğutucu yerine kaliteli notebook al. ısınmayan notebook yoktur diyordum taa ki elimdekini alana kadar. Elinde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sostizm said: senko said: soğutucu yerine kaliteli notebook al. ısınmayan notebook yoktur diyordum taa ki elimdekini alana kadar. Elinde ne var? http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=730788 şarjın 6-7 saat gitmesi harika bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi şunu alıyorsunuz http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r9-nbc-bwca-gp-notepal-infinite-12---17-notebook-sogutucu-(2-port-usb-20)/productdetails.aspx?I_ID=38802 gerisini kafaya takmıyorsunuz. 3 yıldır kullanıyorum. malzeme iyi performans iyi ergonomi iyi hatta öyle alıştım ki altına bunu koymayınca laptobun bi garip hissediyorum acayip güzel oluyor o eğim. ha ama 100 liranın üstüne çıkıyorum dersen zalman tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 onun pervanesini nerye sokmuşlar resimde gözükmüyor delik melikde yok nerden hava alıyor aynı paraya şu var daha iyi gibi geldi tip olarak bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 senko said: sostizm said: senko said: soğutucu yerine kaliteli notebook al. ısınmayan notebook yoktur diyordum taa ki elimdekini alana kadar. Elinde ne var? http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=730788 şarjın 6-7 saat gitmesi harika bir özellik. Onboard kartla mı oyun oynuyorsun? Isınmaması normaldir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yüzeyinde ufak dleikler var ayrıca bütün malzemesi metalik zaten doğrudan ısıtransferi oluyor. illa hava üflemesine gerek yok yani. önerilen bir cooler master varken gidip şeklide daha güzel diye XIGMATEK marka bir ürün alacaksan sen bilin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar