pontipati Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 1 hafta olmasa da kısa sürede orta düzeyde c++ öğrenebilmem için önerebileceğiniz türkçe bir kaynak var mı? biraz python biliyorum ve az çok programlama nedir biliyorum, fazla kasmayacak, direk çeviri olmayan akıcı bir kitap-site makbuldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yoh öyle iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yok 21 günde c++ hepsi yalan. ha ögrenrsin 1 ayda felan ama hesap makinesi programlarsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 5 yıldır c öğrenemedim. bir 5 yıl daha da öğrenemem. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Seele said: yok 21 günde c++ hepsi yalan. ha ögrenrsin 1 ayda felan ama hesap makinesi programlarsin anca. peki hesap makinesinden sonraki level ne?(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sen gel, ben sana bir hatfada D&D oynamayı öğretirim, sonra coder rpsi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 amacım şey gibi değil, hani bi başlık vardı ya "halfbrick seviyesinde bikaç arkadaş oyun yapımına giricez" gibi değil, daha kolay odaklanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ya tecrübeyle oluyor bu işler. gelip de bir kişinin oo ben c++yı tamamen biliyorum demesini beklememek lazım. öyle keywordleri ezberlemekle falan olmuyor çünkü. tecrübe olmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 pontipati said: amacım şey gibi değil, hani bi başlık vardı ya "halfbrick seviyesinde bikaç arkadaş oyun yapımına giricez" gibi değil, daha kolay odaklanmak için. okuluna gideceksin ögrenip 10 sene bir firmada deneyim kazanip calisacaksin. yoksa c++ biliyor deme sakin. bu seye benzer panpa html biliyorum webmasterim. beni hasta eden tipler var daha byte bit bilmeden koderim diye gezenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 değil mi zaten olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 alinganlik yapma fikrimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 as3 istiyorum bende napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 onu öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 java? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Wolas said: as3 istiyorum bende napcaz tavsiye etmem appel zaten destek vermiyor adobe destegini cekegini söyledi html5 kasmak daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 java dediğin dünya deniz ömrün yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hızlandırılmış c++ kursu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 object oriented mantığını biliyorsan öğrenebilirsin belki (sadece syntax diyecemde zaten object oriented biliyorsan illa c++ syntaxına benzer bişeylerle çalışmışsındır(bkz java c# falan, objective c varda onu sayamayız)). Yok bilmiyorsan koşarak uzaklaşmak, hele multi thread ciddi bişey yazmam lazım diyorsan ata bin kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi millet byte bit bilmiyor OOP ha getire syntax bence en kolay tarafi ha hic olmadi google amcaya soruyorsun söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51n0eVq1e6L._.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 eksik var 22-697 arasında bir ara design patterns baklamk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Zor hacı çok zor. Ne zoru lan imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 oha su Jesse Libery denen adam, su anda paso silverlight uzerine tutorial hazirliyo. adam tam codermis dfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 GERGE said: Sen gel, ben sana bir hatfada D&D oynamayı öğretirim, sonra coder rpsi yaparsın. güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar