Karea Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Red said: uyanmamışlar gg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Piramit yasak, banlanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hiposin almanyanin neresindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 b siralar mars sicakmis yanimizda su da goturcez raist ile kucuk bi ev bi de havuz 2-3 kizda aldik mi tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 İspat etme, telefon numarası verme... Çok umrundaydı insanların elindeki telefon. Bende de Sony Extremia Super Duper Edition with Ponies var yani, övünüyor muyum hiç. Pati ortamına çok zengin kalıyorsunuz abi siz, elinizde Apple ürünleri bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Seele said: hiposin almanyanin neresindesin. lubeck panpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben de güncel neden coştu bedavaya mı veriyorlar i phone u diyorum. Yörüngeye kat atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gerge de bi dale havası sezdim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 lübeck baya uzakmisin bu arada thomas mann icin präsi hazirladim orda olsam müzesine giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hani azcık daha canım sıkılıyor olsam tam whatsappdan trollenmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: İspat etme, telefon numarası verme. Çok umrundaydı insanalrın elindeki telefon. Bende de Sony Extremia Super Duper Edition with Ponies var. %20 cooler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Red said: gerge de bi dale havası sezdim sdfd AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: İspat etme, telefon numarası verme. Çok umrundaydı insanalrın elindeki telefon. Bende de Sony Extremia Super Duper Edition with Ponies var. senin telefonun daha guzelmis :( 3600 istiyorum abi onda bluetooth ile foto muzik etc paylasabiliyodun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 almanyanin havasinda ya da suyunda bir seyler var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin1907 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 manve said: almanyanin havasinda ya da suyunda bir seyler var kesin. hahaha tebessüm ettirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 manve said: almanyanin havasinda ya da suyunda bir seyler var kesin. ne demek bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: hani azcık daha canım sıkılıyor olsam tam whatsappdan trollenmelik. trolle panpa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Seele said: manve said: almanyanin havasinda ya da suyunda bir seyler var kesin. ne demek bu simdi? EVET BİLADER NE DEMEK AÇIKLAMA BEKLİYORUZ !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bende polifonik bişili ericsonlardan var arkadaşlar en birinci benim telefonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Whatsapp'dan trolleme, direk reklam sitelerinden birine gir numarayı, adama sürekli farklı numaralardan reklam sms'leri gelsin. Öğrenir public forumlarda numara vermemeyi. Üşenmesem ben yapardım şimdi ama devlet özel kitabı beni bekler durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Raiscan cevap vermedi :( ama tebessum ettirmis havasinda soru n var biraz soguk ama su guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 qolay qelsin qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 GERGE said: Whatsapp'dan trolleme, direk reklam sitelerinden birine gir numarayı, adama sürekli farklı numaralardan reklam sms'leri gelsin. Öğrenir public forumlarda numara vermemeyi. Üşenmesem ben yapardım şimdi ama devlet özel kitabı beni bekler durumda. her turlu jigolalik yapilir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Red said: gerge de bi dale havası sezdim sdfd sonu onun gibi olmasın, hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kilitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar