Creative Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 İlk aklınıza geleni yazmanızı değil en az bir, iki dakikanızı verip sizin için hayatın ne olduğunu yazmanızı istiyorum. sizin düşüncelerinizi de etkilememek için ilk mesajdan kendi fikrimi yazmayacağım ama hadi biraz konuşalım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 boyle salak seylere enerji harcamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahahah para,sağlık,seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Red said: ahahah para,sağlık,seks yani cidden bu kadar basitmi abi hayat görüşü sence. bir müzik dinlemek istesen bile önünde binlerce seçenek ve bu seçeneklere ayrılmış milyonlarca şarkı var sırf bunu seçmek bile başlı başına ayrı bir unsur. bu site daha çok geyik ve kafa dağıtma sitesi olduğundan pek ilgi çekici bir konu olmadığının farkındayım ama belki bir kaç iyi fikir yakalarım düşüncesiyle açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 :) bunun yollanacağını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 now we are free dinleyip bu tarz videolar çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ben hayatı aynen " Gen Bencildir " Kitabında Dawkins amcanın betimlediği şekilde görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şöyle bir cümle kurayım o zaman hayat,sağlıklı bir insan olarak, range roverının gölgesinde çimlere uzanmış gökkuşağını seyrederken yüzüne esen rüzgara aldırmaksızın,arabanda çalan hafif tonda sevdiğin müzik eşliğinde aşık oldugun insanla sevişmek. nası oldu araya bide viskini yudumlama sıkıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Hayat başarmaktan ya da sevdiğin bir şeyi yapmaktan (hayat amacın, hedefin) ibarettir. Para seks zırt pırt yemeğin yanında alınan side gibidir. Senin gibi 7 milyar insan var her gün yemeğini yiyen, sinemaya gidip film izleyne, para kazanan vs. Ama steve jobs'dan, galileo, bill gates'den bir tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Red said: hayat,sağlıklı bir insan olarak, range roverının gölgesinde çimlere uzanmış gökkuşağını seyrederken yüzüne esen rüzgara aldırmaksızın,arabanda çalan hafif tonda sevdiğin müzik eşliğinde aşık oldugun insanla sevişmek. hayat boş, pompala coş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 okumadan dmg yedim wottan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://i.imgur.com/blDC7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 of çok ağır foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 felsefe ödevini bize yaptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Soruya istinaden; bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 çocuklarını öyle yetiştiren insanlar için suya odun yatırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 öbür tarafta seni bu role yollayan menajerini dövmen için geçerli tek sebeptir? düşünsene bir -merhabalar, sizin temsil ettiğiniz ruhu, kendisine asla haber vermeden ve görüşünü almadan uzun ve sıkıcı bir oyuna yollayıp eğer başarısız olursa -ki başarısız olması için elimizden geleni yapacağız- alevli malevli, yanar dönerli bir yere atacağız. eğer önünüzdeki evrakları incelerseniz göndereceğimiz yerin koşullarının ağır ve sıkıcı olduğunu farkedeceksiniz. ne dersiniz, temsil ettiğiniz ruhu yollayalım mı? +a evet lütfen! berbat bi menajer yahu! şimdi bu adamı geri döndüğünde dövmeyeceksin de ne yapıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ölmeyi beklemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sadece istiyorsun diye yapabilmek, yapabildiğin için gurur duymaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gg olmadan önce 'iyi yaşadım be' diyebilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ergen emo akımı bitmemiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar