Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat nedir?


Creative

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ahahah

para,sağlık,seks


yani cidden bu kadar basitmi abi hayat görüşü sence. bir müzik dinlemek istesen bile önünde binlerce seçenek ve bu seçeneklere ayrılmış milyonlarca şarkı var sırf bunu seçmek bile başlı başına ayrı bir unsur.

bu site daha çok geyik ve kafa dağıtma sitesi olduğundan pek ilgi çekici bir konu olmadığının farkındayım ama belki bir kaç iyi fikir yakalarım düşüncesiyle açtım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir cümle kurayım o zaman

hayat,sağlıklı bir insan olarak, range roverının gölgesinde çimlere uzanmış gökkuşağını seyrederken yüzüne esen rüzgara aldırmaksızın,arabanda çalan hafif tonda sevdiğin müzik eşliğinde aşık oldugun insanla sevişmek.

nası oldu

araya bide viskini yudumlama sıkıştıralım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat başarmaktan ya da sevdiğin bir şeyi yapmaktan (hayat amacın, hedefin) ibarettir. Para seks zırt pırt yemeğin yanında alınan side gibidir. Senin gibi 7 milyar insan var her gün yemeğini yiyen, sinemaya gidip film izleyne, para kazanan vs. Ama steve jobs'dan, galileo, bill gates'den bir tane var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öbür tarafta seni bu role yollayan menajerini dövmen için geçerli tek sebeptir?

düşünsene bir

-merhabalar, sizin temsil ettiğiniz ruhu, kendisine asla haber vermeden ve görüşünü almadan uzun ve sıkıcı bir oyuna yollayıp eğer başarısız olursa -ki başarısız olması için elimizden geleni yapacağız- alevli malevli, yanar dönerli bir yere atacağız. eğer önünüzdeki evrakları incelerseniz göndereceğimiz yerin koşullarının ağır ve sıkıcı olduğunu farkedeceksiniz. ne dersiniz, temsil ettiğiniz ruhu yollayalım mı?
+a evet lütfen!

berbat bi menajer yahu!

şimdi bu adamı geri döndüğünde dövmeyeceksin de ne yapıcaksın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...