Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polonyalı bir kız Erzurum'da Erasmus yapmalı mı?

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Ya deniyorum hala kız nuh diyo peygamber demiyo, geri zekalı hippi bi arkadaşı da çıktı diyo bana "yaptığın çok yanlış" diyo kodumun oryantalisti doğudaki heryeri nepal zannediyo, salak bunlar mal
o hippi arkadaşı alalım o zaman erzuruma. müstahaktır ona.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

ne abarttınız arkadaş
sanki kainat güzeli geliyor

Polak bi müşterim vardı. Kendi gibi Polak bi çevirmeni vardı kızıl saçlı, beyaz tenli, yeşil gözlü. fiziğine bakamadım bile kadının utancımdan. o derece güzeldi. tam kadının ağzından içeri düşüyodum ki ,müşterimin kızı geldi. 1,85 boyunca hayatımda gördüğüm (net ve tv dahil) en güzel surat. mavi göz, beyaz ten, kumral-sarı saç. fizik müthiş ötesi. mini etek, dekolte falan. karşımda ki 2 kız 20 tane kız gücündeydi resmen. sonradan Polaklarla haşır neşir oldukca öğrendim ki, o kızlar ortalama birer Polak kızıymış. İlla ki çirkinleri de var ama ortalamaları çok yüksek be. asdf. Normal bi Polak bile olsa mundar olur o kız oralarda. Kainat güzeli olmasına gerek yok. Yapmasın, etmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

'Bir insanı hiç yaşamadığı bir tecrübeden caydırmak istemediğim için' demişsin

Arkadaşına anlat nasıl bir yer olduğunu , kendisi verir zaten kararını.

Kendisi de tam olarak bilmediği için bizlere sormuş zaten.

Erzurumluyum ben. İnsanları muhafazakardır fakat bunun getirisi yobazlar da her düşüncenin ilerisi gibi mevcut. Klasik bir Avrupalıysa sıkılacağı aşikar ama. Arkadaşın Türkiye'nin her yerinde Polonyalı olarak gelmesi hasebiyle sözlü sataşmalara uğrayacak, Erzurum'da biraz fazla olabilir. Bunun tam tersi de çıkabilir fakat.

Erzurum Üniversitesi öğrencilerini bilmiyorum. Onları da biraz araştırmak lazım. Çünkü daha fazla vaktini orada geçirecek.

Biraz da bize arkadaşının yani karakterini daha fazla anlatmalısın ki bu faktörlere göre seni biraz yönlendirelim. Biraz üstü kapalı olmuş güzel ve eğlenceye düşkün tabiri.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

copry said:

'Bir insanı hiç yaşamadığı bir tecrübeden caydırmak istemediğim için' demişsin

Arkadaşına anlat nasıl bir yer olduğunu , kendisi verir zaten kararını.

Kendisi de tam olarak bilmediği için bizlere sormuş zaten.

Erzurumluyum ben. İnsanları muhafazakardır fakat bunun getirisi yobazlar da her düşüncenin ilerisi gibi mevcut. Klasik bir Avrupalıysa sıkılacağı aşikar ama. Arkadaşın Türkiye'nin her yerinde Polonyalı olarak gelmesi hasebiyle sözlü sataşmalara uğrayacak, Erzurum'da biraz fazla olabilir. Bunun tam tersi de çıkabilir fakat.

Erzurum Üniversitesi öğrencilerini bilmiyorum. Onları da biraz araştırmak lazım. Çünkü daha fazla vaktini orada geçirecek.

Biraz da bize arkadaşının yani karakterini daha fazla anlatmalısın ki bu faktörlere göre seni biraz yönlendirelim. Biraz üstü kapalı olmuş güzel ve eğlenceye düşkün tabiri.

dünyanın en iyi erzurumlusu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...