Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ahhahah tellos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ahahaha istanbulun nufusuna ragmen erzurumun 1. olmasi cok korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Gidilmez...İstanbulda bile yabancı uyruklu bayan ile evi barklı olan arkadaşlarımız var, her ay 1 kez polise gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tellos noktayı koymuş konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tellos olayı bitirmiş daha ne diyelim biz...adamlar google da bile arıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Ya deniyorum hala kız nuh diyo peygamber demiyo, geri zekalı hippi bi arkadaşı da çıktı diyo bana "yaptığın çok yanlış" diyo kodumun oryantalisti doğudaki heryeri nepal zannediyo, salak bunlar mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sarışın, rus, karı vb kelimelerde erzurum hep ilk 10da. kampüs baya geniş ve güzel, şehir de baya geniş ve ferah fekat kadın erkek ilişkileri nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gerizekalı olması lazım bi insanın bunu ciddi olarak düşünmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Nigger_of_the_sand said: Ya deniyorum hala kız nuh diyo peygamber demiyo, geri zekalı hippi bi arkadaşı da çıktı diyo bana "yaptığın çok yanlış" diyo kodumun oryantalisti doğudaki heryeri nepal zannediyo, salak bunlar malo hippi arkadaşı alalım o zaman erzuruma. müstahaktır ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 merkeze falan çıkamaz zaten, kampüs içinde de birşey olmaz. ama inanılmaz bayar, intiharlara gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ardeth said: sarışın, rus, karı vb kelimelerde erzurum hep ilk 10da. seks falan birinci hep meğer erzurum bu ülkenin abazan pompasıymış lan, eyv google öğrendiğim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 google olmasaydi ne yapardik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 forgiver said: ne abarttınız arkadaş sanki kainat güzeli geliyor Polak bi müşterim vardı. Kendi gibi Polak bi çevirmeni vardı kızıl saçlı, beyaz tenli, yeşil gözlü. fiziğine bakamadım bile kadının utancımdan. o derece güzeldi. tam kadının ağzından içeri düşüyodum ki ,müşterimin kızı geldi. 1,85 boyunca hayatımda gördüğüm (net ve tv dahil) en güzel surat. mavi göz, beyaz ten, kumral-sarı saç. fizik müthiş ötesi. mini etek, dekolte falan. karşımda ki 2 kız 20 tane kız gücündeydi resmen. sonradan Polaklarla haşır neşir oldukca öğrendim ki, o kızlar ortalama birer Polak kızıymış. İlla ki çirkinleri de var ama ortalamaları çok yüksek be. asdf. Normal bi Polak bile olsa mundar olur o kız oralarda. Kainat güzeli olmasına gerek yok. Yapmasın, etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 erzurumlu bi kız gidip polonyada erasmusta ne yaşıyorsa, aynısını polonyalı kız erzurumda yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://www.eksisozluk.com/relvidpop.asp?id=433182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 10 sayfadır haybeye konuşulmuş ama bi fotoraf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Erzuruma patiden otobüs kaldıralım kızla birlikte dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 olm polonyalılar çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: 'Bir insanı hiç yaşamadığı bir tecrübeden caydırmak istemediğim için' demişsin Arkadaşına anlat nasıl bir yer olduğunu , kendisi verir zaten kararını. Kendisi de tam olarak bilmediği için bizlere sormuş zaten. Erzurumluyum ben. İnsanları muhafazakardır fakat bunun getirisi yobazlar da her düşüncenin ilerisi gibi mevcut. Klasik bir Avrupalıysa sıkılacağı aşikar ama. Arkadaşın Türkiye'nin her yerinde Polonyalı olarak gelmesi hasebiyle sözlü sataşmalara uğrayacak, Erzurum'da biraz fazla olabilir. Bunun tam tersi de çıkabilir fakat. Erzurum Üniversitesi öğrencilerini bilmiyorum. Onları da biraz araştırmak lazım. Çünkü daha fazla vaktini orada geçirecek. Biraz da bize arkadaşının yani karakterini daha fazla anlatmalısın ki bu faktörlere göre seni biraz yönlendirelim. Biraz üstü kapalı olmuş güzel ve eğlenceye düşkün tabiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yani ben de yakışıklıyım ve eğlenceye düşkünüm ama sakin bir yerde yaşamayı tercih ederim hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kiz gitmis galiba arakdaslar :( http://www.haberliyorum.com/md4867-erzurumda_tecavuz_dehseti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 o kız değil malesef. o resimdeki benim.. ): ama bu konuda ağzım doluyken konuşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 panik yapmisim daha henuz bize yer varmis demekki, hadi pati erasmusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yok mu kızdan haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 balon said: copry said: 'Bir insanı hiç yaşamadığı bir tecrübeden caydırmak istemediğim için' demişsin Arkadaşına anlat nasıl bir yer olduğunu , kendisi verir zaten kararını. Kendisi de tam olarak bilmediği için bizlere sormuş zaten. Erzurumluyum ben. İnsanları muhafazakardır fakat bunun getirisi yobazlar da her düşüncenin ilerisi gibi mevcut. Klasik bir Avrupalıysa sıkılacağı aşikar ama. Arkadaşın Türkiye'nin her yerinde Polonyalı olarak gelmesi hasebiyle sözlü sataşmalara uğrayacak, Erzurum'da biraz fazla olabilir. Bunun tam tersi de çıkabilir fakat. Erzurum Üniversitesi öğrencilerini bilmiyorum. Onları da biraz araştırmak lazım. Çünkü daha fazla vaktini orada geçirecek. Biraz da bize arkadaşının yani karakterini daha fazla anlatmalısın ki bu faktörlere göre seni biraz yönlendirelim. Biraz üstü kapalı olmuş güzel ve eğlenceye düşkün tabiri. dünyanın en iyi erzurumlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar