wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Lyv said: wastyrx said: bizim her buluşmamızda minimum 2 kız oluyor sdf bunu baya yalanlarım dfsd Benim arkadaşım + copry 2 ediyor zaten extradan archangelin falan kız arkadaşları geliyor nereye yalanlarsın? Fotolarla mevcut sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben geldigimde hic kiz yoktu valla bilemicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ne kadin meraklisisiniz arkadas. hamama gidin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 DoruK said: pati izmir bowling zirvesi yaparsak gelirim iyi oynadığımdan değil makssat aktivite olsun bi yandan buna ya da laser tag'e varim. DoruK ufak bir organizasyon yapalim, basliktan ses gelmeyecek biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Gene gel o zaman =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 vizeler bitsin geliyorum zaten demek isterdim lakin bana seslendirme yapacak 4 arkadasi ankarada bulmam zor olur is guc baska bahara artik =/ senkoma sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hadi gencler, bira icmeye gidiyoz alsancaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2 hafta sonra pazar günü paintball bowling laser tag herhangi birine gidelim diyoruz. paintball yeni geldi aklıma. gelmek isteyenlerden bi yoklama alalım. tarihi değiştirebiliriz. gelmek isteyenlerin en uygun zamanını bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 pazar uygun bana. akşam olmayacaksa bi tek pazar uygun hatta sanırım. akşam olursa çoğu gün oluyor. paintball için yeterli kişi çıkarsa gayet iyi ama çıkması zor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben gelirim her yere, toplaşalım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bnim ismimi niye yazmıyon hem arıyon soruyon gelirmisin diyon sonraisim yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben işsizim her yere giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 söyle kalabalık olsak paintball a gitsek güzel olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Llama said: bnim ismimi niye yazmıyon hem arıyon soruyon gelirmisin diyon sonraisim yok orda tamam seko sakin ol :) ben DoruK Llama gelebiliyoruz. + olarak gelecek 2 arkadasim da var. baska gelmek isteyen var mi pazar gunu olacak aktiviteye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 men gelirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 funq said: ben işsizim her yere giderim! Birden orçun sandım . Değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bende gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 2015 ıcın bu ama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 funq said: ben işsizim her yere giderim! iki üstte yazdıydım ama bi daha yazıyım o zaman, bi daha ignore olursa bi daha da yazarım çekinmem ben işsizim her yere giderim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ilk mesajda sevinçte tatlı yiyelim denmiş. izmire ters. izmirde yaşayan sevinçte buluşur ama sevinçte oturmaz. your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben bi kere çay içtim sevinçte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 izmirlilikten çıkmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bende gelebilirim ama haber vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar