nscorp Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://m.gizmodo.com/5891954/coca+cola-and-pepsi-caramel-color-is-carcinogenic Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 israile de yardım yapıyorlare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 niye çıkarmamak için diretmişler acaba olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cola ne ya hala içen mi var hele pepsinin yatacak yeri yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bir makaleden alınmıştır There have been many reports on the presence of 4(5)- methylimidazole in various sauces and beverages, such as soy sauce (9) and coffee, in levels ranging from 0.3 to 3 ppm (10-12). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ardeth said: niye çıkarmamak için diretmişler acaba olayı ne renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 forgiver said: meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle Aynstayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gothacatchemall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en temizi aysti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 o da diyabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 herşey kararında guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.sabah.com.tr/Dunya/2012/03/09/coca-cola-ve-pepsi-sonunda-pes-etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 redbull da durum ne lan, su anda icerken denk geldim habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 redbull zaten uranyum gibi icecek. ustunde 500mlden fazla icmeyin, alkolle karistirmayin yazmasina ramen tek tuketim sekli gece mekani nerdeyse asdff. gerci avusturyada tuketim hacmi kolalı içeceklerden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 redbull u biz evi ısıtmada kullanıyoruz, bide ... and ... have a carcinogenic ingredient, boşluklu kısma bugün markette satılan hemen herbişeyi koyabilirsiniz içinde kimyasal olan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ya yok 5 te kalktim bugun, daimi icicisi degilim, az biraz ayakta tutsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 forgiver said: meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle bundan 7-8 yıl önce bir gün akşehirdeyiz, vişnenin ve kirazın bol oldugu ve iyi kirazları olan bir yerdir, ilçenin merkezinde çeşitli meyve suyu fabrikalarının mal alım yerleri vardı.. geziyoruz öyle meysu, ersu,pınar,cappy gibi firmalar 1. kaliteleri alırken dimes nerde çürük çarık mevye var onları alıyordu o dimes şimdi almış yürümüş parçacıklı meyve suyu işine falan da girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 forgiver said: meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle Cıks, meyvesularında da kanserojenlerde ciddi kısıtlama var. 25ppmin üstüne çıkamıyorsun. Ki yine bu kola mevzusundaki gibi kanserojen olduğu kesin olmayan maddeler. Eklenen asit de c vitamini genelde. Belki biraz limon asidi. Dayama gibi bi durum yok, zaten tadı bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 agag bende meyve suyu içiyorum quatlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 forgiver said: meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle meyve suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yemeyeceğin şeyin suyunu da içmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 meyva suyunu da bırak.en doğalı alkol,bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en güzeli su. ne mutlu bana ki sevemedim kola filan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 benzin icin iciniz isinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar