Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 delanın topiği üzerine çok böcekli olcak gene ama olsun o kadar da... yurttaki odaya çıkarken, merdivenlerin orda birşey farkettim. İlk önce küçük bir dal parçası zannettim, bir çiçekten kopup duvara yapışmış gibiydi. Ama neden olsun ki, yapışkan bir şey değil ki dallar. Sonra farkettim böcük olduğu. Sonra odaya çıktım fotoğraf makinesini kaptım çekmek için. Görenler "ne salak bebe, oturmuş duvarı çekiyor" felan demişlerdir ama olsun :) Çok kaliteli çekemedim ama işte olduğu kadar. Ayrıntılar çıkmadı resimde. Ankaradaki evimde paso çiyanlar böcekler olurdu öldürürdüm felan. Ama kıbrısta böcekler bile bir acayip. Adamlar kamuflaj konusunda sınır tanımıyorlar: linklerdeki resimler size adjust olmadığından daha güzel gözüküyor, ancak ne yazık ki sınırsız bandwith yok orda...http://c.1asphost.com/Bonecrusher/kamuboc1.jpghttp://c.1asphost.com/Bonecrusher/kamuboc2.jpghttp://c.1asphost.com/Bonecrusher/kamuboc3.jpg[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun![Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 doğa harikası yaratıklar ama hepsini öldürmelisin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bununla aynı oda da kalmaya korkar insan.[signature][hline]My Honour is My Life
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Tataktır tatak o.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Çok güzel yaa..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ne bicim bir hayvan sevgisidir bu :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bone sen asıl yaz gelince kertenkeleleri gör kıbrısta :) böle yarım metre, baksam mı, kaçsam mı diye düşünüyorsun hehe. sıcaklık gölgede 45 olunca büyüyolar tabi. ilginç boyutlarda arılarda vardır bol bol, wasp kıvamında. ben bi lemara gidiyim arada :-p
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lemar ne alaka? gitmişken hamburgerciye de gidersin orda... :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 wasplarla eğlenirsin işte bonec, yaşadın gene.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hayırdır ya yurtları böcükler mi bastı :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 benim bildiğim bonecrusher o böceği yer mi yer[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yer yer :lol:[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hsktr ya bende bundan korkuodum kıbrısa o yüzden gidip soora okulu bile bırakabiilirim walla böceklerden accaip tırsarım 2 iguana 2 tarantula gördümmü back to turkey :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Predator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Absolut, 19 Ekim 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Tataktır tatak o. lol[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ne düşünüyo acaba bu hayvanlar acaip merak ediyorum... "yemek... yemek... kaç.. kaçç.. ölcen lan kaç... yemek. saklan. kaç. napıom lan ben?!"[signature][hline]Cherish your life while you're still around
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Süpermiş gerçekten ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Ankaradaki evimde paso çiyanlar böcekler olurdu öldürürdüm felan. Ama kıbrısta böcekler bile bir acayip. Adamlar kamuflaj konusunda sınır tanımıyorlar: çıyan mı!? onlar bya zehirli değil mi? aman ay[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: mayfer, 19 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ne düşünüyo acaba bu hayvanlar acaip merak ediyorum... "yemek... yemek... kaç.. kaçç.. ölcen lan kaç... yemek. saklan. kaç. napıom lan ben?!" bone u keklediğini düşünüyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Ainu, 19 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: hsktr ya bende bundan korkuodum kıbrısa o yüzden gidip soora okulu bile bırakabiilirim walla böceklerden accaip tırsarım 2 iguana 2 tarantula gördümmü back to turkey :) merak etme, bulduğumu yiyorum ben :-P said: mayfer, 19 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ne düşünüyo acaba bu hayvanlar acaip merak ediyorum... "yemek... yemek... kaç.. kaçç.. ölcen lan kaç... yemek. saklan. kaç. napıom lan ben?!" muhahahahhahaha hahahahahaha :D :D :lol:[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Abi o yairm metre kertenkelelerden gordum ben gecen bole toprak falan bi yer var otlar motlar kestirme diye stadyuma ordan gidiyodum bi baktim kocaman bisi hareket ediyo kertenkeleymis ama bole hayatimda gordugum en buyuk kertenkele oydu timsah falan sandim hatta once eho bu arada norak ne lemari kibristamisin sen ne is hehe
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 boyunun iki katı timsahı da yarım metre yaptın ya eagle :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eagle zaten çeyrek metre idi :-P
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ahah :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sopa lan bu[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar