benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ray-ban gözlük alcam da, nerden alabilirim en uygun?
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 asağı yukarı heryerde marka aynı fiattır tunusun altında koprunun gırısının oralarda bi gozlukcu var baya mejhurdur zaten gıdınce anlayacaksın oraya bak bi yardımcı olurlar
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en uygun diye bişi yok, git herhangi bir yerden al. tanıdık varsa önemli, çünkü normalde baya bir oranda fiyat arttırıp satıyorlar, senden almaz onu.
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iyi pazarlık yapman şartıyla her yerden alabilirsin.
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 wolasın dediğini yer dünya göz hastanesinin çaprazında, orasıyla anlaşmalı, baya kazık orası tavsiye etmem. optimum avm de Optimax var, benim akrabaların, git ordan al =) hatta meşrutiyette de şubeleri vardı da kapandı geri açıldı bişeyler oldu tam emin değilim orasından.
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 avm gözlükçüleri pahalıdır ve pek pazarlık sevmezler.B) zincir yerlerden uzak durdukça (atasun optik vs.) iyi fiyat alma/pazarlık gücü yükseliyor.
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Gözlükçüden. Np, it was a pleasure to help you out.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 copryden pazarlık taktikleri... Idontwanttolivethisplanetanymore.jpg
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Git dükkanları gez model beğen sonra internetten sipariş et daha ucuza geliyor sanırım çoğu zaman.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Theridone said: copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori Tag Heuer de olabilir misin peki?
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sipeyskeyk said: Theridone said: copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori Tag Heuer de olabilir misin peki?ben olurdum ama trde değilim
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Valla iyi olurdu ya. Mert Optik'e söğüşlenmek istemiyorum salak saçma fiyat veriyorlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ben İzmir için sormuştum zira.
Öne çıkan mesajlar