benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ray-ban gözlük alcam da, nerden alabilirim en uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 asağı yukarı heryerde marka aynı fiattır tunusun altında koprunun gırısının oralarda bi gozlukcu var baya mejhurdur zaten gıdınce anlayacaksın oraya bak bi yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tanıdıktan alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en uygun diye bişi yok, git herhangi bir yerden al. tanıdık varsa önemli, çünkü normalde baya bir oranda fiyat arttırıp satıyorlar, senden almaz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 iyi pazarlık yapman şartıyla her yerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 2 ay bekle kızılay dağıtacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 wolasın dediğini yer dünya göz hastanesinin çaprazında, orasıyla anlaşmalı, baya kazık orası tavsiye etmem. optimum avm de Optimax var, benim akrabaların, git ordan al =) hatta meşrutiyette de şubeleri vardı da kapandı geri açıldı bişeyler oldu tam emin değilim orasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 avm gözlükçüleri pahalıdır ve pek pazarlık sevmezler.B) zincir yerlerden uzak durdukça (atasun optik vs.) iyi fiyat alma/pazarlık gücü yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Gözlükçüden. Np, it was a pleasure to help you out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aşağı ayrancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yukarı ayrancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tunalı hilmi caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tunus caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 copryden pazarlık taktikleri... Idontwanttolivethisplanetanymore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Git dükkanları gez model beğen sonra internetten sipariş et daha ucuza geliyor sanırım çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ankarada güneş oluyo mu ki gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Theridone said: copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori Tag Heuer de olabilir misin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sene 2012 hala rayban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sipeyskeyk said: Theridone said: copry said: git fiyat sor . sonra ama aşağıda 50 tl ucuza satıyolar falan yap. git ordan al o zaman derse gidip başka yerden alırsın. haa demezse indirimini yaptırmış olursun. bir de en son meşrutiyette ki gözlükçülerden birinde ray ban'lere %50 indirim vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. direk gönderiyorum böyle diyen müşteriyi :) Carrera, Armani'de yardımcı olabilirdim dostum, sori Tag Heuer de olabilir misin peki?ben olurdum ama trde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Valla iyi olurdu ya. Mert Optik'e söğüşlenmek istemiyorum salak saçma fiyat veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ankarada güneş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 var ama etkisiz eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ben İzmir için sormuştum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar