-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 vay ayı vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 her zaman vardı kanında bir kılıbıklık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 mesaj attım ayıya ama cevap vermedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 msn de de görünmüyor bayadır, oradaki ayı resmini, gün batımında eşiyle çektirdiği bir resim ile değiştirdikten sonra kendisindne haber alınamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Evlenmeden önce kadın milleti hep der "Tabi cnm ne demek, istediğin kadar oyun oynayabilirsin, sen yanımda ol yeter" Evlendikten sonra kırılan mouse ve klavyenin haddi hesabı olmaz.. Mouse kapıda , klavye kafada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bevier said: Ayı artık eşinin izin verdiği kadar ne oynayabiliyosa :) hanımına sorun oynucak mı oynamıcak mı diye lol Evlenememiş monk la, kız istememiş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 amma çekiştirmişsiniz olm beni sapkın adamlar :D :D drea ben o monk oynayan zat ile evlenmedim çok büyük pot var yukardaki postta sil onu zaaaaaaaaaaaa gw2 hertürlü akıcaz raat olun izin işini bana bırakın özledim mmo oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ehuehu editliyemiyorum ben zaman geçmiş :p dreagloth duzeltiver lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 heeee boyle muhabbet donecekse ben bu guilde oynamak istiyorum.. hehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tabi katılmak isteyen herkese kapımız açık :) şurdaki formu doldurmak yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ok düzelttim evlenme hadisesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tüy dikebiliyosaydın öyle daha iyi olurdu :D drea güldüm gece gece sesli vaziyette :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Dingil adam, karabatak gibi bir kayboluyorsun bir gözüküyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sen hangi eşcinsel kankimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Dark Saga hangi serverdaydı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bütün betalarda Istan serverındayız. Release için değişebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistleen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bende gelecem GW2 ye özgüüüüü :)) raistleen ben selam olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bu nick le gelme pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 gel çiçaam sen de gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Dark Saga olarak, WvWvW'de bize büyük katkısı olacağını düşündüğümüz FUBAR Alliance'a katıldık. Üye alımlarımız devam etmektedir. Websitemize üye olup başvurunuzu yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben futilezi gandarada gördüm gibi hatırlıyorum, server mı değiştiriyorsunuz? gerçi beta kimsenin yeri belli değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Tabi alliance ile birlikte aynı serverda olacağız. Futilez ve alliancedaki birkaç guild Gandara'da ancak BWE3 ve release için server seçimi henüz kesin değil. Pazar gününden sonra serverımız belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 BWE3 serverimiz GANDARA olacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Shimone said: Dark Saga olarak, WvWvW'de bize büyük katkısı olacağını düşündüğümüz FUBAR Alliance'a katıldık. Üye alımlarımız devam etmektedir. Websitemize üye olup başvurunuzu yapabilirsiniz. Katkısı mutlaka olacaktır. Bir Türk guildinden görmeye alışık olmadığımız ama şimdiye kadar çoktan olması gereken bir yaklaşımınız olmuş. Binlerce üyesi olan guildlerin alliance olarak geleceği World PvP'de umarım sizin allianceınızda karşılarına güçlü bir şekilde çıkar. Futilez'e karşı aylarca savaşmış biri olarak söyleyebilirim ki onlarda gerçekten PvP'de üstad üyelere sahipler. Ittifakın diğer üye guildlerini tanımıyorum ama umarım iyi oyunculara sahiptirler. Arazide başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dileğin için teşekkürler :) Betada allianceimizin performansı hakkındaki gözlemlerimize göre alliance olarak değerlendirmelerimizi yapıcaz ama bu BWE sonrası şunu söyleyebilirim ki, şuanki haliyle FUBAR tek başına bir serverı top serverlar arasına sokabiliyor(2 guildimiz eksik olduğu halde). Release ile birlikte çok daha kuvvetli olacağımız kesin diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar