Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Crysis isimli hesabımı yörüngeye oturtmuşlar, ben de bu hesapla geldim, ilk kez görüyomuş gibi davranın ehe ehe konuyla ilgili bi kural var mı bilmiyorum ama bu hesabı da banlarlarsa daha da gelmem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 was Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 umarım banlarlar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Biri görsün uçarsın yine, böyle yönetimle alay eder gibi hoş olmamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 banlerler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 crysis warhead çıkmıştı ama ekran kartın kaldırmadı herhalde aa yı kıssaydın keşke Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hakkınızı helal edin diye açsaymışım keşke topağı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 niye uçtun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 delikanlı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 baykuş abi diye link attım ama basınca çığlık atan karı çıkıyodu, okuduydum da kuralları yoktu öyle bi ban sebebi edit: bu hesabı da yörüngeye oturtacaklar mı diye bekliyorum, ona göre post kasıcam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 buda gider yörüngeye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 post kasmakla falan uğraşacağına git faceden kız düşürmeye uğraşsana, boşa harcama vaktini. online people gogogo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o diilde yörüngeye oturan hesabı hiçbir sebep belirtmeden yörüngeye gönderiyolar ya en acısı da o insafsızlık resmen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben sebebini biliyorum da kurallarda yazmıyodu ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Diğeri yörüngeye oturmaya sonsuza kadar devam eder. Bunla devam edersin artık diye biliyorum. Bunla da gidersen yörüngeye, bir daha dönüşün olmaması lazım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hayır süresiz banlamışlar galiba ilkini, yoksa 1-2 hafta okur sonra girerdim Crysis isimli hesapla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 kara deliğin event horizonına girip bir daha çıkamayasın inşallah maşaallah. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ole link atipta banlanmayan itfayenin hortumunu seveyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 neyse ya ben bu hesabı kapayıp gideyim, kapatma diye bi şey yok sanırım da eski hesabın banı açılırsa ordan devam ederim, hadi hoşçakalın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Yo will see ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ben de diyorum forumda bir eksiklik var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Krysis said: baykuş abi diye link attım ama basınca çığlık atan karı çıkıyodu, okuduydum da kuralları yoktu öyle bi ban sebebi edit: bu hesabı da yörüngeye oturtacaklar mı diye bekliyorum, ona göre post kasıcam abi şunun için kurala mı ihtiyaç var? çocuk musunuz ya? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.