ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ha evet, kayaköydü, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 helal hacı güzel geziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben iş yüzünden gittim lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ahahah hayırlı işler o zaman. ellah bana nasibetsin öyle bi iş sdlfşkjslkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 türkiyede otostopa laf eden genşler, antalya-olimpos-kaş-fethiye yaptım otostoplan yazın, kışın ısparta-ankara, ısparta-izmir yaptım otostopla. döt hala sağlam, izmirden bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 İzmir'de ne işin var lan senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ginaly said: araba olacak. araba olmadan olmaz. şanlıurfadan başlayacaksın. halfeti birecik fırat gaziantep gaziantepte bi gün otelde kal, halil ustada et ye, koçakta da baklava ye yeter. sonra adana. adanada elem restaurantta kaşarlı humus ye, bi de barajın oraya çık yeter. mersine akşam ulaş, marinada tapste 2 bira iç. hiltonda bi gece konakla, bayan çağır. sahil şeridinden yardır, bi heyecan yaşa uçurumlar felan. takriben 8 saatte antalyadasın. istersen köprülü kanyona bi uğra arada. antalya merkezde bi halt yok. 7 mehmette bi kuzu tandır ye. ya da parlak restaurantta tavuk. hadi bi de belki şişçi ramazan. çok olur, üçünden birini seç, kemere doğru ak. kemer apaçi mekanı, transit geç, uçurum heycanlarından sonra kaşa ulaş, kaşta bi gece kal, akşam meyhanede otur, oturun (tatildaşlarla) sabah yola devam, kaputaş plajı mı ne, orada denize girin, kalkana süzülün. kalkanda sahile karşı hayaller kurun. 1 saat yeterli. fethiyeye geçin, ölüdenize bi uğrayın, olmadı karaköy denen tepeye çıkın, şarap evlerine takılın. kelebekler candır. fethiyede park marina otelde (adı marina vista oldu galiba, sorun eski park marina diye, gösterirler) konaklayın, akşam orada muhakkak limon soslu tavuk ya da rokfor soslu bonfile yiyin. sonra gaziantepte uğradığınız halil usta ile karşılaştırın. çok eğlenceli olur. fethiyeden göceke geçin. sadece denizin güzelliği için. yoksa göcekte pek bi halt yok. 40 yaşından sonra bol bol gelirsiniz zaten. daha sonra marmaris felan derken yukarı çıkın, denizli tavasa gelin, elmalılı'da pide yiyin, tavas sanayisinde dünyanın en güzel kokoreçi yapılıyor, onu da yiyebilirsiniz. bu arada "ulan alt tarafı 100 km geldik, sanki bambaşka bi ülkedeyiz" muhabbetine hazır olun. artık geri dönüş zamanı. çıkış noktanız neresiyse oraya dönün. misal urfaya ilk ankaradan geçtiyseniz, denizli-afyon-ankara ile dönün. Hani Trabzon o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Tek otostop deneyimim bozcaada'da polenteye çağırdığımız taksi gelmeyince oldu, arabaya el ettim, içinden bi lavuk çıkıp hareket çekti. Ben de geri çektim. Sonra akşam vakti adayı baştan sona yürüdük öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 max 80 gün sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 utku max kaç lira harcanır bu yolculuga? yakıt masrafları da dahil. benim hayvan gibi yemek yeme olayımı da sonra ben içine katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar