Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 fenerli mantığı o.galatasaraylının işi değil fener bizi kadıkoyde yensin biz şampiyon olalım.yenersek güzel olur ama yenmezsek dünyanın sonu değil.sonuç olarak 3 puanlık maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 prestij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bizim minimüm prestij eşiğimiz şampiyonluktan başlıyor aga. Derbi maç ile prestij yarışına girecek kadar düşmedik çok şükür sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 fenerli sandim galatasarayliymis. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bu sene şampiyon olalımda, şu maçı 0 6 kaybetsekte önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yok hayır onu demiyorum, biz uefa şampiyonu olduk geldik türkiyeye fenerle alisamiyende maç yaptık yenildik. en iyi oolduğumuzu sölediğimiz sezonda şampiyon olduk ama, evimizde de kadıköyde de yenildik bunlara. ben bunların bir daha "14 senedir yenemiyonuz zaaa o kendi evinizde yenmeniz de 3 4 yılda 1 olur eheheheh" tarzı konuşmalarını istemiyorum artık bu yüzden gerçekten bir fenerliyi katledicem bigün. yani artık bunu yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 çok düz bakıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bu sene şampiyon olalım ama bu maçı da kazanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 escape gelmiş, hoş gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tşkl ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 mokoko said: bu sene şampiyon olalımda, şu maçı 0 6 kaybetsekte önemli değil. siz bu maçı 6-0 kaybedin, takım dağılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Khelben said: mokoko said: bu sene şampiyon olalımda, şu maçı 0 6 kaybetsekte önemli değil. siz bu maçı 6-0 kaybedin, takım dağılır geçen seneden sora dağılmadıysa takım hiç bi şekilde dağılmaz merak etme. gerçi dağildıda toplardık işte olduğu kadar. lugano, santos, niang gitti. direk 3 tane ilk 11 oyuncusu hemde 2 tanesi en önemli bölgelerde. emenike geldi gitti oynamadan hiç. merak etme yani kolay kolay dağılmaz bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ben futbolcular gider anlamında demedim ki. Geri kalan bütün maçlarınızı kaybedersiniz, Volkan ve GG eve kapanıp ağlarlar anlamında dedim. Bir de stadı yakarsınız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Açıkcası bir şekilde Fener farklı yeniliyor gibi bir durum olursa zaten seyirci stada dalıp skoru engeller 3-0 hukmen cezası alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi bu taraftar şuan öyle bir dönemden geçiyorki, öyle bir psikolojileri bozulduki, gerçekten dolaylı olarak iyi birşey ya da daha doğrusu "gerçek" birşey desen, hemen otomatik olarka savunma sistemi devreye giriyor ve saldıracak işi sıçratacak yer arıyorlar. ve nasıl oluyorsa muhabbet bir süreden sonra şikeyi ülkeye getirenlerin galatsray camiası olduğuna geliyor. ben gerçekten şaşırıyorum bu duruma. bizzat 3 4 kere yaşadım hiç alakasız bir konudan bakın bunu da sizi kızdırmak için söylemiyorum gerçekten bu çok kötü bir durum bu galatasarayın başına gelseydi emin olun biz de öyle olurduk. acilen bu durumdan kurtulursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Fenerin bizle alakali degil kendi stadinda ki olayi sanirim kimseye yenilmedi bu sene yanlis hatirlamiosam o yuzden zaten yenilen biz iyice bu sene beklentim azaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Fenerliler her olayda çelınc çekmeye eğilim gösteriyor ya. BİRŞEY YAKILACAKSA BİZ EN BÜYÜĞÜNÜ YAKARIZ, BİZİM ATEŞİMİZİN BÜYÜKLÜĞÜ FARKLI BÜYÜKLÜK, KUPA BÜYÜKLÜĞÜ DEĞİL dediler, stadı yaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/423937_365113040190233_181643035203902_1182369_847156606_n.jpg hohahahaıhahahah ulan iyi güldürdüler akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 agahahaha riera dönerci gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Absolut said: Açıkcası bir şekilde Fener farklı yeniliyor gibi bir durum olursa zaten seyirci stada dalıp skoru engeller 3-0 hukmen cezası alırlar.bu direk olur ya. 4. golün atıldığını düşünemiyorum saraçoğlu'nda. atılamayacağından değil seyirci insan gibi duramayacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 fener öyle net kazanacak ki maçın 10. dakkasında falan bırakacak galatasaraylılar izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 arkadaslar totemlere gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tarih 17 mart 7-1=6 eder fenerbahçem yine 6 atar yada 8 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 anamızada küfredinde tamamlayın bu fenerbahçe taraftarını kötüleme muabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 böyle içimde acaip bi gaz var.geliyoruz ulan metrobüsle geliyoruz ezmeye geliyoruz diye bağırmak istiyorum.ama sonra geçiyor ahhaha o umutlar lincolnun attıgı golden sonra 4-1 olunca gitti bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar