miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Aykut resmen maci hediye etti, alexi cikarmasi resmen gel bizi yen demekti. Hadi stochu cikariyorsun bari diayi sok eboueyi kapatsin, yada sok ozguru sol acik oynasin defansada yardim eder. Selcugu niye aliyorsun takima, adam her toptahata yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 o direk var ya o direk...ah o direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bırakın abi aykutu falan. Bütün felsefesi sadece galatasaray maçlarını kazanmak olan zihniyeti yollayın. Her sene sadece 1-2 gs galibiyetine endekslenmiş bir yozlaşma var takımda. Taraftar da bunu benimsemiş durumda. Sırf aykut ile 3 senelik sözleşme gs maçına doping olsun diye yapıldı. Ve son olarak Selçuk Şahin kabzımanı sırf galatasaraya 2-3 tane bala gol attı diye takımda tutuluyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?!arkadaş kadıköydeki beraberlik kutlamalarından bildiriyor ^^ yazık fener ne hallere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Fenerin o 2 tane ekstra gol disinda yaptigi pozitif bisey yoktu.o gollerde de yapacak hic bisey yok zaten. Neyse korkuyu saldik iclerine playoffa GELİYORUZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! hala nasıl konuşabiliyorsunuz? hiç utanmıyomusn? 2-0 öne geçiyorsun kendi evinde tamam eyvalla goller de güzel, sonra 2. yarı bitmeden gol yiyosun işte tam o andan sonra bizim baskımız başlıyor, 2. yarı oynanan futbol ve topa sahip olma yüzdelerine bakarsan KENDİ EVİNDE oynayan bir fenerbahçeli için, ben sana sorarım sen ne ayaksın da hala konuşabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Digiwebde anca bitti, Baros bala döte haksız kazanç sağlayacakmış iyi olmuş oh lol Dia'yı bişi sanıyordum ama şu maçtada gösterdi ki takım ruhundan mücadele ruhundan uzak gereksiz bir adam, kanat oyuncusu zaten değil forvet veya 4-3-3'ün açığı olarak oynasa belki ama o taktikte bizde yok Üstüne 2-3 metre ilersinde arkadaşları yırtınıyor adam yeni girmiş umrunda değil. Bienvenu ve Dia'nın şu halleriyle hiç bir faydaları yok takıma, yaza satılsalar çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 fenerin pozisyonu bile yok maçta. ilk golündeki harekete maç boyu 4 kez tehlikeli hareket diye düdük çalındı. ikinci gol alex faktörü. alex olmasa küme düşecek diyorum şu takım, hele aykutla iki lig birden düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 digiturkwebtv agir sicti yalniz, boyle hiyarlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Neee 2-2 mi? 2-2 mi? Fenerlilerle izliyordum ben de maçı, burada ne deseler boş, hallerini gördüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Sotto said: Daha Playoff var. Fener hayatının 2 golünü attı. Bizimkilerde şimdi güven de var. Kadıköy'e bir kez daha geleceğiz... ^ This. O değil 2 maç alır mı Fener kelle başı 1'den? Terör yuvası gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 DoruK said: HAHAHAHHA fenerliler sevinç çığlıkları atıyor beraberliğe :D ben de tam tersini söyleyecektim tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! hala nasıl konuşabiliyorsunuz? hiç utanmıyomusn? 2-0 öne geçiyorsun kendi evinde tamam eyvalla goller de güzel, sonra 2. yarı bitmeden gol yiyosun işte tam o andan sonra bizim baskımız başlıyor, 2. yarı oynanan futbol ve topa sahip olma yüzdelerine bakarsan KENDİ EVİNDE oynayan bir fenerbahçeli için, ben sana sorarım sen ne ayaksın da hala konuşabiliyosun? Sol ayağım ben, sen ne ayaksın bilader? Aykut başkan düzgün değişiklik yapsa görürdük tiriviriyi. Son dakkada direkten dönmüş ağlamadık duvar bırakmadınız. İlk topunuz mu direkten dönen? O zamana bırakmayın kardeşim, bıdı bıdı. Yeneydiniz konuşaydınız. 12 sene olmuş hala bikbik, bir hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 HAHAHAHAHAH AHAHHAHAHHAHAHAAHAH TRT CANLI YAYININDA 'spiker: kadıköyde karnaval vardı..' ' spikerin dibindeki cocuk: NE KARNAVALI A..... K....' AHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAGHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Aziz'i neden bu kadar destekledikleri her gecen gun daha cok belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 BlackRose said: DoruK said: HAHAHAHHA fenerliler sevinç çığlıkları atıyor beraberliğe :D ben de tam tersini söyleyecektim tam :)topici biraz okursan göreceksin kim sevinmiş kim üzülmüş be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Fenerli kafası cok ayrıymış onu gördük son 2 sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! hala nasıl konuşabiliyorsunuz? hiç utanmıyomusn? 2-0 öne geçiyorsun kendi evinde tamam eyvalla goller de güzel, sonra 2. yarı bitmeden gol yiyosun işte tam o andan sonra bizim baskımız başlıyor, 2. yarı oynanan futbol ve topa sahip olma yüzdelerine bakarsan KENDİ EVİNDE oynayan bir fenerbahçeli için, ben sana sorarım sen ne ayaksın da hala konuşabiliyosun? niye susup yere mi bakmalıydı :) bir ayıp bir kusur mu işlemiş oldu yani takımı beceriksizliğinden galibiyeti koruyamadığı için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bi de maç sonu taraftar kime bağırıyodu o.ç diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu neyin kafesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bu arada en az 2 maç ceza alması lazım Fener'in kafadan. Ben bir Fenerbahçe antrenörünün kafasının yarıldığını hiç hatırlamıyorum uzun zamandır GS maçlarında varsa düzeltin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 deadwoll said: Bi de maç sonu taraftar kime bağırıyodu o.ç diye? o.çlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Joker de bir Fenerbahçeli olarak kalitesini belli eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 BlackRose said: escape said: |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! hala nasıl konuşabiliyorsunuz? hiç utanmıyomusn? 2-0 öne geçiyorsun kendi evinde tamam eyvalla goller de güzel, sonra 2. yarı bitmeden gol yiyosun işte tam o andan sonra bizim baskımız başlıyor, 2. yarı oynanan futbol ve topa sahip olma yüzdelerine bakarsan KENDİ EVİNDE oynayan bir fenerbahçeli için, ben sana sorarım sen ne ayaksın da hala konuşabiliyosun? niye susup yere mi bakmalıydı :) bir ayıp bir kusur mu işlemiş oldu yani takımı beceriksizliğinden galibiyeti koruyamadığı için ;) topla oynama yüzddeleri ve dönen toplarının hepsini galatasarayda kalması... resmen kendi seyricinizin önünde rezillik bu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar