Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 mokoko said: ...ama fenerbahçe mantık falan dinlemez. iste siz boyle mantiksiz bir taraftarlar toplulugusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 MANYAK LAF!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 AAAA KİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 mokoko said: MANYAK LAF!! Harbi cocuksun kardess, sevdim seni. Dunyalar yikilsa biz boyleyiz, Fenerbahce pozitif bilim dinlemez, yakariz suyu, Adele bile kacar bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bu konunun silinmesini, Tatar Ramazan'ın yeni konu açmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bence sen baya sıkılmışsın. sarmaya adam arıyosun. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Emenike koydugu fotolarla egosunu ortaya sermis lakin o balon cumartesi sonecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Arada cikiyo bir iki tane iste napcan ya. Ama mantikli futbol konusabilen cok fenerli oldugunu dusunmuyorum, bu da bi gercek. Ben hic tahmin yapmam normalde maclarda ama bu sefer vaktim vardi bi 15 saniye, dusundum tasindim, mac 2-4 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 kongre üyelerine ayrılan biletler tükenmiş.inşallah telekom bitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 rahat yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 başlık çok kötü.fb gs topici kimlerin eline düştü.ha gerçi şurda 2 gün sonra ilk mesaj üzerine en az 1 k mesaj gelicek unutulcak sfds ama olası bi gs galibiyetinde direk alıntılarım ilk mesajı ahah bonus bu arada gsliler ankette fenere bassınlar oyu.bu totem işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 1-3 alırız bu maçı. Çifte tarife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 4-1(stoch 2 sow alex/elmander) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 gollü berabere biter ya da fener alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Üfleyerek söndürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kadıköydeki son 10 maç resmi de baya iyiymiş, 1 sezon ara verdik heralde. uefa.jpg super.jpg 7-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 en az berabere biter. ilk on dakkada gol bulursak farka koşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TxTGYD4tHl8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 meh pileyof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 arkadaşlar kazananı belli olan maça derbi denmez ps. galatasaraylı arkadaslarımız da şimdiden "zaten tek başarınız bizi yenmek"e bağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 derbi, macin sonucuna gore verilen bi ad degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 evet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 nedensiz bi şekilde fener 4 atacak gibi geliyor, gs nin gazını alıp şampiyon olacaklar, sonra bu seneyi saymıyoruz diyip 2 kere fuuu dedirtecekler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 antu forumundan copy paste gibi olmus ilk post. yakismamis. neyse. telgrafin tellerine kuslar konar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 şunları şurda yenelim, şampiyon olmasak da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar