Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 cooking e o konuda bende kırgınım, son levellarda ne var bilmiyorum da başlarda baya masraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 onu arada yapacaksın keyfine. 3. craft olarak alıp, deaktif edeceksin sürekli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 3. craft olarak alınmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 nası alınmıo? gayet aldım bwe2'de? JC deaktif edip, Cooking almıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ha öyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ondan sonra kaldığı yerden devam..MEslek değişince öğrediklerini unutmaman gayet mantıklı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Reyna said: Ya şu oyunlarda craftı bi sevemedim arkadaş yav ... yanlız burda bi aldatmaca var. sevimiyosun da kralını yapıyosun craftın. o dönemki swtorun en zenginlerindendin. craft yapıp millete cübbe don falan sata sata milyonlar kazandın. yeme şimdi bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bu bir ironi değil ... hanginiz evde oturmak varken işe gitmek isterki .. yani demek istediğim sevmiyorum ama kralını yaparım ayrı konu .. bu arada swtorda o parada öylece kaldı karakterde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaikan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Yedirmedin paraları bize mezara götürdün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gördüğüm kadarıyla de en hızlı crafting xp item discover ederek alınıyor. wow mantığıyla ara mallardan 20 tane sıraya dizerek gittim bir ara bir sürü copper heba oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 25'e kadar bir şekilde gelip; ondan sonra 75'e kadar discovery yapmak; en kesin ve hızlı yol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ben crafting olarak chef (yani cooking) açtım. Bir de leatherworking. Cooking okadar keyifli ki, gidip bir iki saat pve-pvp yaptıktan sonra bir saatimi de mutfakta geçiriyorum. Yeni yiyecekler keşfetmek müthiş keyifli. Çanta yapılan mesleklerden birini mutlaka alın derim. Şu an 8 slotlu yağlı deriden çanta yapıyorum. (Yağlı deriden yapılan çantanın özelliği, çöp itemlerin direk olarak o çantada birikmesi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 slice of butter mı ne var onu bulamadım yahu vendorlarda? nerede satılıyor, eppek yapamadım bir türlü :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bulk malzeme satan vendorlar var, onlardan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Evet onlar vendorlarda karma karşılığı paketli olarak satılıyor. Vendorlardaki keseleri inceleyin göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Huntsman yanına cooking aldın mı başka bişi alamıyorsun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Alfheim said: guide terazine abandım gördüğüm en iyi crafting guide'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 wow da atiesh yapar gibi hissediyorum kotu staff yapmak icin. crafting oyle az buz mat istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu arada sadece cooking yapmıyo o +xp falan veren buffları. artificer da potion yapıyo aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bu malzeme toplamak için gereken kazma kürek her tür malzeme için farklı mı yav? Bir kürek alayım dedim buyur sapından tut dedi vendor 50 çeşit kürek varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 3 çeşit var, hepsini equip edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bitkiler için sickle, ağaç için axe, maden için pick. Daha iyi versiyonlarıyla, üst level maplerdeki craft malzemelerini toplayabiliyosun. Düşük seviye aletle toplamaya çalışırsan; kullanabileceğin malzemeler düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Peki bunları equip etmen mi lazım cantanda olması yeterli mi toplayabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar