GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 -Deno- said: bemre said: http://www.youtube.com/watch?v=vpBzLzZyaSQ&feature bildiğin kısa film şu oyun çıktıktan sonra 1 hafta boyunca yine ne yaptığımı anlamazsam kavga çıkaracam, gelip bende kalacaksın ve sevmemi sağlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sadece 1 gün oynadım bu oyunu geçen betada gayet akıcı bi şekilde oynadım 15. levela kadar geldim, genel mantığını kaptım oyunun ve zevk alarak oynadım çok. Öle zor bi learning curve olmadı. nedir tam olarak anlamadığın şey bu oyunda ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tiyatrocu abi işte, bu kadar anlıyor bunlar. KAPASINLAR DA TİYATROLARI AÇ KALIN RÖREÖÖREÖ tamam öğreticem ben sana oyunu söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yeto adamlar ya, bir insan bir oyunu nasıl anlamaz ben de bunu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Oyunun sonunda noluyor? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kötü müsünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 oyunun sonunda ne mi oluyo? şu oluyo ilk iki hafta lvl kastık (aralarda diğer class ları deniycez) üçüncü hafta bg yaptık ilk ay keyifle bg yaparak geçirdik herşey çok güzel ikinci ayda bg yaptık (arada başka class kasılıcak mecbur) üçüncü ay bg yaptık dördüncü ay'da bg yaptık beşinci ay'da bg yaptık altıncı ay'da bg yaptık (yazarken yorulmaya başladım) yedinci ay'da bg yaptık sekizinci ay halen burda birileri kalmışsa FÖNBOİ medal awarded. arkadaşlar hafif bi taşlamanın ardından şaka bi yana, şöyleki mmo pve progress olmadan olmuyor işte içinde tabiki pvp de olmalı bg'ler de inşallah yanılıyorumdur bende bıktım çünkü herkez gibi wow ve türlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 gw de hala aktif pvp dönüyor, kaç sene oldu çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kaç sene oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 7 sene oldu. @greenpeace, öyle bi yazmışın ki oyunda sanki sadece batttleground var :). pve kısmının daha 1/3'ünü görebildik betalarda. ayrıca oyunun pvp'si sadece battlegroundlar oluşturmuyo, ilk oyundaki gibi turnuva sistemi ve ladder getirdiklerinde ve harita çeşitliliği fazlalaştıkca asıl takım oyununa dayalı pvp o zaman olcak ve en keyiflisi de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 @GreenPeace77 amacın oysa 120894 tane oyun var bg'dan başka pvp içeriği olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pve progress istiyosanız panda geliyo işte adı guild wars olan oyundan ne bekliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 @GreenPeace77 5 yıl önce başladım ben Guild Wars'a ve 5 yıl sonunda hala bırak pvpyi "PVE" yapabiliyorsam guildimle beraber dolu dolu , bu oyunun senin söylediğinle uzaktan yakından alakası yoktur.Birşey bilmeden eleştirmeyi bırakın bence.Ki Guild Wars 2'de gayet yerinde bir pve condent olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 oyunun ekim-kasım civarından önce çıkma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 eylülde de çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 vay anasını ya neymiş bu gw1 öyle kusursuz mükemmel pvp ve pve içerik çok şey kaçırmışız desenize.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çoooook, sorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 çekik gözler el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 pvp güzeldir, candır da, hani şöyle warhammer ın RvR sistemiyle wow un raid sistemi harmanlansa, aah aah ne güzel şeyler çıkar ortaya be azizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 daoc daki kale ele geçirmeler, catapultlar 500vs500vs500 savaşlar gizli yollar tuzaklar olan koca bir haritada hem pvp hem pve yapabiliyorsun. hala ben beğenmedim diyorsanız size söyleyecek laf yok. 6Milyar insan oynasın diye yapılmıyo bu oyun, beğenmeyenler oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://tdkterim.gov.tr/atasoz/?kategori=atalst&kelime=Havanda&hng=tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çık artık çıkta oynayalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 https://register.guildwars2.com/ adresinden serial kodu kaydetmek istiyorum. Şifremi yazıyorum Email yazıyorum. şifremi yazdığımda , Invalid Password diyor. Gw acc. ile Ncsoft acc. birbirinden farklı mı ? Ncsoft acc. bilgilerimi kabul etmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sanırsa şifrede hata varmış. Teşekkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar