Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bemre said:

http://www.youtube.com/watch?v=vpBzLzZyaSQ&feature

bildiğin kısa film

şu oyun çıktıktan sonra 1 hafta boyunca yine ne yaptığımı anlamazsam kavga çıkaracam, gelip bende kalacaksın ve sevmemi sağlayacaksın.
Mesaj tarihi:
sadece 1 gün oynadım bu oyunu geçen betada
gayet akıcı bi şekilde oynadım 15. levela kadar geldim, genel mantığını kaptım oyunun ve zevk alarak oynadım çok. Öle zor bi learning curve olmadı.

nedir tam olarak anlamadığın şey bu oyunda ? :)
Mesaj tarihi:
oyunun sonunda ne mi oluyo? şu oluyo

ilk iki hafta lvl kastık (aralarda diğer class ları deniycez)
üçüncü hafta bg yaptık
ilk ay keyifle bg yaparak geçirdik herşey çok güzel
ikinci ayda bg yaptık (arada başka class kasılıcak mecbur)
üçüncü ay bg yaptık
dördüncü ay'da bg yaptık
beşinci ay'da bg yaptık
altıncı ay'da bg yaptık (yazarken yorulmaya başladım)
yedinci ay'da bg yaptık
sekizinci ay halen burda birileri kalmışsa FÖNBOİ medal awarded.

arkadaşlar hafif bi taşlamanın ardından şaka bi yana, şöyleki mmo pve progress olmadan olmuyor işte içinde tabiki pvp de olmalı bg'ler de inşallah yanılıyorumdur bende bıktım çünkü herkez gibi wow ve türlerinden.
Mesaj tarihi:
7 sene oldu.

@greenpeace, öyle bi yazmışın ki oyunda sanki sadece batttleground var :). pve kısmının daha 1/3'ünü görebildik betalarda. ayrıca oyunun pvp'si sadece battlegroundlar oluşturmuyo, ilk oyundaki gibi turnuva sistemi ve ladder getirdiklerinde ve harita çeşitliliği fazlalaştıkca asıl takım oyununa dayalı pvp o zaman olcak ve en keyiflisi de o zaten.
Mesaj tarihi:
@GreenPeace77

5 yıl önce başladım ben Guild Wars'a ve 5 yıl sonunda hala bırak pvpyi "PVE" yapabiliyorsam guildimle beraber dolu dolu , bu oyunun senin söylediğinle uzaktan yakından alakası yoktur.Birşey bilmeden eleştirmeyi bırakın bence.Ki Guild Wars 2'de gayet yerinde bir pve condent olacaktır.
Mesaj tarihi:
daoc daki kale ele geçirmeler, catapultlar 500vs500vs500 savaşlar gizli yollar tuzaklar olan koca bir haritada hem pvp hem pve yapabiliyorsun. hala ben beğenmedim diyorsanız size söyleyecek laf yok. 6Milyar insan oynasın diye yapılmıyo bu oyun, beğenmeyenler oynamaz
Mesaj tarihi:
https://register.guildwars2.com/ adresinden serial kodu kaydetmek istiyorum.
Şifremi yazıyorum
Email yazıyorum.
şifremi yazdığımda , Invalid Password diyor.

Gw acc. ile Ncsoft acc. birbirinden farklı mı ?

Ncsoft acc. bilgilerimi kabul etmiyor :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...