Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Nerden alıyorsunuz banka slotu gem vs vs vs?

Banka slotu istiosan, bankayı açtığında 30 slotun altında bir kilit simgesi göreceksin (aynı şey bag slotlar içni de geçerli) çift tıklamak lazım.

Gem almak için "O" tuşu default.
Mesaj tarihi:
YGDAUIOJPOğdasjhg

Yalnız ilk kez yüksek bir yerden atladığımda yere patates gibi düşüp yüzüstü kapaklandığımda çok güldüm, çok eğlenmiştim.
Mesaj tarihi:
bir şey soracam şimdi oyunun acemisiyim hala, wow'da olduğu gibi belli levelden yukarı zonelara geçtiğimde pvp yapma şansım doğuyor mu, yani misal alliance ile horde charları denk gelebiliyordu ya outland vs. burda öyle bir şey var mı?

yoksa ille sadece belirli zonelar içerisinde mi pvp yapılıyor?
Mesaj tarihi:
dün sürekli selling diyordu bizde bişi koyunca sanki lag varmış gibi, ama satıyordu sonuçta her ürün arası 3-5 sn bekleyip arka arkaya koydum ben hepsi satıldı, selling kısmına takılmayın yani
Mesaj tarihi:
15 dakika falan değil ya bildiğin 3-4 saat açıktı. Ama tüm kullanıcılara açtılar. O yüzden de hayvani bir yavaşlık vardı. Bazen aradığın olmasına rağmen çıkartmıyodu, aldığın eşyalar pick up'a düşmüyodu(altın gitmesine rağmen. Ama bunun kayıtlarını tuttukları için eşyalar daha sonra geldi =)), Selling'de kilitlenmesinin yanı sıra Sell'e basınca error falan veriyodu.

Baya sorunluydu; ama gene de 3-4 saatte 2 gold kazandım mutluyum =d Onlarda son trait kitabına gitti zaten :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...