mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gem store oyun için kredi kartını kaydediyor di mi ? bank slot alsam mı acaba diyorum ama sakat iş kredi kartını kayıt ediyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Nerden alıyorsunuz banka slotu gem vs vs vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Soruyor kaydedeyim mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Absolut said: Nerden alıyorsunuz banka slotu gem vs vs vs? Banka slotu istiosan, bankayı açtığında 30 slotun altında bir kilit simgesi göreceksin (aynı şey bag slotlar içni de geçerli) çift tıklamak lazım. Gem almak için "O" tuşu default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 paypalla şeyoluyor mu orda? kart mı istiyor illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 WvsW'De büyük harita açık koştururken uçurumdan düşüp ölmek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 YGDAUIOJPOğdasjhg Yalnız ilk kez yüksek bir yerden atladığımda yere patates gibi düşüp yüzüstü kapaklandığımda çok güldüm, çok eğlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Denizi orta yerinde, bir kulenin tepesindeki vistayı keşfedip; %99,9'u su olan alt kısım yerine %0.1 zemin olan yere çakılıp ölmekten daha iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Karma silahlari yüzünden banlanan hesapları açmışlar apeal yazıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bir şey soracam şimdi oyunun acemisiyim hala, wow'da olduğu gibi belli levelden yukarı zonelara geçtiğimde pvp yapma şansım doğuyor mu, yani misal alliance ile horde charları denk gelebiliyordu ya outland vs. burda öyle bir şey var mı? yoksa ille sadece belirli zonelar içerisinde mi pvp yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Sadece WvW veya sPvP alanlarında PVP yapılıypr. PVE haritasında PVP yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 pvpde herkes full level oluyor otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Faction yok oyunda, pvp icin farkli zone a gitmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Açıl AH açıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dün baya bi açıktı ah bende her bişiyi sattım bankaya dolan. bayada para geliyor ahden, gelen parayla gem alınır rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Faction olmadığını biliyorum da zoneların nasıl işlediğini bilmiyordum, tenks for informeyşın pipıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 pandanın çıkmasına yakın aha size ah yi açıyoruz derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 haha güzel taktik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yok bişi kazancaklarından deil yani 3 hafta sürer açmaları babında söledim:) Banka doldu tastı craft malzemelerinden,ah gelsede don felan alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 arada bi relog olun, random açıyorlar çünkü ahyi o loginde denk gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Trading Postu zaten mütemadiyen her gün açıyolar. Game statusleri okursanız dün tüm bazen random belli bir yüzdedeki oyunculara açıyolar. Bazen tüm oyunculara açıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dün açtılar 15 dk birşeye yaramadı arama yapamadık,mal koyamadık 2 gün önce daha iyidi.her geçen gün dahada bozuyolar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dün sürekli selling diyordu bizde bişi koyunca sanki lag varmış gibi, ama satıyordu sonuçta her ürün arası 3-5 sn bekleyip arka arkaya koydum ben hepsi satıldı, selling kısmına takılmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 15 dakika falan değil ya bildiğin 3-4 saat açıktı. Ama tüm kullanıcılara açtılar. O yüzden de hayvani bir yavaşlık vardı. Bazen aradığın olmasına rağmen çıkartmıyodu, aldığın eşyalar pick up'a düşmüyodu(altın gitmesine rağmen. Ama bunun kayıtlarını tuttukları için eşyalar daha sonra geldi =)), Selling'de kilitlenmesinin yanı sıra Sell'e basınca error falan veriyodu. Baya sorunluydu; ama gene de 3-4 saatte 2 gold kazandım mutluyum =d Onlarda son trait kitabına gitti zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar