Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 60 civarı 25 pre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bugün Seafarer's rest'i çok pis dövdük ya ders verdik adeta sdf ama tabi biz çıktıktan sonra boş kaleleri alıp yine puanları toplayacaklar. Serverların kalitesiyle sıralama doğru orantılı olmayacak gibi gözüküyor bu sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 her sabah +690 a uyanmak cok keyifli gidip takılıyorum sıra yokken icerde eglenceli oluyo. Full server fuck yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 su faction olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 karakter açmada kararsız kaldım. class balance ne durumda? çok ezik veya çok güçlü classlar filan var mı? hangi classları tavsiye edersiniz? bi tane elementalist açtım ama build karmaşık geldi, sistemi filan bilmediğimden ne seçsem daha iyi olur bilmiyorum. önerebileceğiniz hazır build filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ezik veya çok güçlü class yok. Takım oyunu var =) Seçtiğin silaha göre skillerin değişiyor(5 tanesi). Elementalistle PVE için staff'la gitmek daha iyi derim ben. WvW ve SPvP içinde şahsen dagger/dagger gidiyorum. Bazen de dagger/focus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 World transfers will be free until populations have stabilized. 3 er tane de yeni server açılmış US ve eu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 char reset var dimi oyunda? düşük levellarda kafama göre seçip ileride düzenlemek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 traitler resetlenio, talent gibi, skiller resetlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 AH açılsın la artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bu verify email dügmesi nerde ya? :/ launcherda diyo, yok bende öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Oyuna giriş yaparken bir kere mailini verify etmiş olman lazım(2 gün login olurken istenmişti benden). Ama siteye girip oradan da yapabiliyor olman lazım launcher'da yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 launcher'da ki send'e bas sana mail yollayacak verify edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bir oyunun pvp si bu kadar mı random olur hayal kırıklığı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kargom gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ah bi açılıyo bi kapanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 %50 ye açık şu an ah test ediyolar gidip gelio arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Zaten ölümüne yavaş, bir de Sell'e basınca Selling'de kilitlenmesi ömür yiyor -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 öff paso oyundan atıyor, iki elleriyle birşeyi beceremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yeni build gelecek diye haber ediyodu büyük ihtimal o sebeplen atıldık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 3. kez yeni build ne yapıyorlar abi bu kadar cumartesi günü yapılacak iş mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adamların umurunda mı zaten aylık para vermiyorsun gem store'dan da birşey almamışsın baktım hauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Valla beni az önce attı sadece. Oyundan VPN patlamadığı müddetçe düşmüyorum. Bi arada 1 saat sonra yeni build gelecek demişlerdi ama sonra uyarı geçmeyi bıraktılar. Şimdi heralde patch geliyodur diye düşündüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 her log in de de email autenthication mailı gelio tıklıosun izin ver diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar