Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bende ozelden sordum deposoti :) iyide gerektigi zaman gitmek zorundayiz bankaya ya da silah vs koymak icin personal banka super gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yaratıklardan düşüyor ya da salvage yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Absolut said: Leather nasıl topluyoruz yav? Buda iyi soru armor kirmaktan baska yolu varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 o golem banka şeysi 120 saat, sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 screwy said: deposit collectibles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Login cortladı mı gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 supply cantalarından dusebiliyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 server gittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 login cort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 2k gem ile deluxe yükseltince nasıl ve ne kadar süreli banka avantajı alınıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 RETURN OF THE LOGIN WARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 5 gun bankan yanına geliyo ekstra banka slotu yok onun icin bankayı genisletmen lazım diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Login düzeldi mi? Eve gidicem ama korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Girebilen varmı oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yok login cortladı. Hazır zaman varken şu dodge olayını bi açıklasınıza bana tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 screwy said: 5 gun bankan yanına geliyo ekstra banka slotu yok onun icin bankayı genisletmen lazım diye biliyorum bu çok kötüymüş, yani deluxe edition sadece elite skil icin mi ? meh edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 gear progress guide fln bulan var mı ya, hangi levelda nerde set satılıyor, neyle alınıyor? 28 oldum itemlar içler acısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ben 11 oldum setim full lvl3 :P Allahtan harika bir oyuncuyum bu halde oynayabiliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 crafter arkadasınız varsa. set bundle yapılabiliyo 25 35 45 gibi levellarda. set bundleı yaptırın matlarını toplayıp. misal http://www.gw2db.com/recipes/10825-box-of-mighty-chain-armor full power set level 20 icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bende madenci köleler gibiyim, wvwvw'e 10'da bir girdim, o günden beri oyunun gerisinden habersizim asduahsd biri gelip bu garibini ışığa yöneltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ben daha PvP yapmadım hehe. Spvp için bişi gerekmiyor degilmi yani armor standart herkeste. Silah nasıl o da mı standart her classta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Oyuna girdim ama karakter ekranında kaldım :D Edit : Tekrar attı oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bu arada ben wvwvw de keyfimi buldum. mat topluyorum cogunlukla ve supply cart kesiyorum yada koruyorum. yani tek basınayken bile rahat oluyo. bi de olurda yakınlarımda combat gorursem yardıma gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Dynamic eventlerin bi güzelliğide bu gear konusunda işte,haritadaki eventleri tamamladıkca üstünde bolca stat olan armor setleri falan o eventin npclerinden parça parça alabiliyosunuz 20 lvl oldum hoelbrak diye bi seti tamamlamama az kaldı mesela snowden Drifts haritasındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar