Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyun patladı mı nedir son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Abi Oyun ÇOGZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 resmen aralıksız bu oyunu oynadım bu hafta sonu fazla akıcı ve çok yapacak şey var anca nefes aldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben baydım subscriptionu kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bide şu sandık açan anahtahtar quest reward falan olarak da düşüyor. illa gem storedan almak mecburi değil. speed buff falan çıktı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bende tüm haftasonu oynadım En son wvw'de oldunla beraber gerillalık yaptık Peşimize 3-5 kişi takıldı main force keep'lere saldırırken resmen yağmaladık orayı burayı Aşırı eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Norak said: bide şu sandık açan anahtahtar quest reward falan olarak da düşüyor. illa gem storedan almak mecburi değil. speed buff falan çıktı bana. Bana bir tane geldi, onunla chest açtım bir sürü item + bir anahtar daha düştü, o şekilde toplamda 4 chest açtım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Zaten para verip gem almak hamallık. Adamlar ekonomi kasmış, altınla gümüşle de gem alabiliyosun. Hatta 77 silver'a 220 gem falan alabiliyodum bu akşam üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 The maintenance in Europe is complete. ^RB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ascalonian Catacombs buglı. Bir türlü giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 büyü efektlerini kısmak için graphics ten hangi ayarı kapamak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Tooltipleri oku işte =) Büyük ihtimal animationdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Çok iyi optimize etmişler oyunu yanlız ya betalarla alakası yok wvw ye girenlerde durum nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 amd 8120 hd6870 8gb var wvw de hersey high shadows off 30 civari fps veriyor. ya fps yi gectim de o ne karambol arkadas brit kopru gibiydi bugun redbriar in ordaki kopru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 BlackSheep said: Çok iyi optimize etmişler oyunu yanlız ya betalarla alakası yok wvw ye girenlerde durum nası? kesinlikle nasıl 50 kişinin olduğu yerlerde fps sabit tutmayı başarmışlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 stealth bug'ını düzeltmemişler yalnız ya, hide oluyorum yaratıklar yine gelip kafama kafama vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyun iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bugun wvw de cıldırdı biraz da. yine fena degildi. anca 35 olabildim bekledigimden uzun suruyo ne yalan soyliyim levellamak. catacombs da yapamayınca icim bi buruldu ama 3 saat wvw atıp kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 mekanlar çok iyi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyun bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ilk zone bitince, yuksek lvl zone ami gecmek mantikli? yoksa diger racelerin ilk zone unu yapmakmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Double zone git en güzeli. kendininki ve bi ırkın daha zone'unu yaparak gitmek çok rahat oluyor. Ben norn oynuyorum, human tarafıyla beraber götürüyorum zaten yan yana gibi bişey. Hem bol bol skill pointte birikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Oyun almaya değer gibi görünüyor. Yapacak o kadar çok şey var ki. Bide nvidia kartı olup fps sorunu yaşayan varsa 304.79 beta driverlari yükleyin fps anormal artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar