bck Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yunusemre said: 4 gb ram Core2Duo E7300 2.66 Ghz HD 5770 kastı bende :/ cpu çakmış o ekran kartı yeterli ramde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bu oyun hakkında açıklandığı günden beri ters birşey söylemediğimi farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ban lemiştim ben seni yeni açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 gönül rahatlığıyla almak isteyenlere tavsiye edebiliriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Oyunun download yaptığı client penceresinden login olmaya çalışınca error 42 alıyorum. Login server'lar daha açılmadı galiba. Siz de log in olamıyorsunuz dimi? Yoksa firewall, port aç kapa uğraşmaya başlıyım mı? Bi de download çalışıyor sadece login olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Stres test 22 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Region Lock kalkmış galiba. How do I register from my region? For customers in the North American and European regions, upon registration our servers will perform a one-time check to ensure your serial code matches the region you are connecting from. Customers in North America must register the North American version of the game; customers in Europe must register the European version of the game; customers in other regions may register either version. When you purchase the game from buy.guildwars2.com, you automatically will receive the correct version of the game. After successfully completing account registration, your account becomes a global account, and you can roam to any part of the world and still access the game. I travel frequently. Will I be able to play Guild Wars 2? Yes. The one-time verification system simply confirms that you have purchased the correct version of the game for your area of the world. Once that has been confirmed, you may play from any location you desire. http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/9184 Datacenter dedikleri ne oluyor? Server pingiyle bi alakası olmaz diye umuyorum. Çünkü bendeki versiyon NA olabilir. Amerika üzerinden bağlanıp, oynatmazlar herhalde. Daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım. How does regional restriction affect my Guild Wars 2 home world? The very first time you start the game you will be asked to select your home world. Although by default we display the worlds that are hosted in your regional data center, you are free to select a home world from either region at this time. So if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, please feel free to do so. Stress testte EU world listesi ekrana gelmişti o zaman bendeki EU versiyon olması gerek bu açıklamaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Headstart'a kadar bütün bölümdeki mesajları okumayı planlıyorum. :)o Yurtdışında olduğumdan pek takip edemedim ama oyunu alma fırsatım oldu. Aşağıdaki linkten oyunla ilgili çok giriş bilgileri alabilirsiniz. http://wiki.guildwars2.com/wiki/Frequently_Asked_Questions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 bu vistalar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 beyler level kasarken diğer racelerin mid level zonelarına gidebiliyormuyuz? misal wow'daki elwyn forestta level kasıp NE mekanınada gitmek gibi. edik: aha buldum ana şehirden portallar varmış. ama gitmen gereken yerin adınıda bilmen gerekiyor tabi haliyle :D güzel güzel beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 amuletin yanına ring takamıyorum ya spvp vendorunun ordayım. neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 seçilen ırkın class'a etkisi var mı? Mesmer yada necro açıyım diyorum, hangi ırkla oynamalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 "Activate your Guild Wars account" diye bi mail geldi mi sizede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bana geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bana geldi aktive ettim. yalnız 2 acc. vardı sadece bir tanesine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yunusemre said: seçilen ırkın class'a etkisi var mı? Mesmer yada necro açıyım diyorum, hangi ırkla oynamalı? Irkların racial skills dışında aralarında bir fark yok. Racial skilllere bakıp karar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi sylvari dance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 dün pvp browserın önünde dans ediyordu biri ben de katıldım ona, bi 30 dakka 20 kişi falan dans ettik baya eğlenceli abi. keşke müzik komutu gibi bir şey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ahahahah boogie de çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Myshkin said: amuletin yanına ring takamıyorum ya spvp vendorunun ordayım. neden acaba? spvpde ring takılmıyo ? ben mi yanlış hatırlamıyorum bi son stress testte oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oyunda us/eu fark ediormu keyi us olarak almayı düşünüyorum eu serverında oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Aynen birde pati nerede var mı ciddi oluşum ? Bende bu ay bitimi başlamak istiyorum ona göre yabancılari le uğraşmayalım yeah me pro what can i do sometimes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar