-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 baymış baymış görüyorum gözlerinden, 28'i gelse de adam gibi oynasak diye bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 3 gün önce başlayacağız unutma. sırf o yüzden tatilden 2 gün erken döncem, has no life =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 benim dönüş bileti 26'sına, ben ne yapayım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bende 26'sı dönüyorum yalnız değilsin,tam bir gün kaçıracam sinir bozucu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 oyunu d&r almayı dusunuyorum daha once alan varmı? Sanırım kutudan sadece key cıkıyormus artı bır dwload yapıcakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kutudan sadece kod çıkıosa download yapmadan oynayamazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 sadece key fılan cıkar dıyolar tam anlamadım tekrar wowa donmek ıstemıyorum :) uzun kıs gecelerınde 2 3 saat takılsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 cd çıkmasının imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Nerede "CD" çıkıyor demişler link verir misin, çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 D&R linki. said: Kutu İçeriği Hakkında 1. Satın almış olduğunuz kutunun içerisinde DVD olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Yani internet hızın nekadar düşük olursa olsun bikaç gün önceden çekmeye başlasan zaten oynanabilir duruma gelir neden dert ettin anlamadım. istanbuldaysan çekerim cdye download edemicek durumdaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ttnetı ıptal ettırdım superonlıne gecıcem apartman yonetıcısı tatıle gıtmıs ay basına kadar telefonon 3g den takılıyorum artık cafeden fılan ındırcez neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bunda da ilk oyundaki oynarken dl etme muhabbeti varsa çekmekle uğraşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 neyse hayırlısı artık bu aksam sparıs verım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jS85KJsw2rg&feature=youtu.be&a collector içeriği çok şahaneymiş of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 özendim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 fir3blad3 said: Bunda da ilk oyundaki oynarken dl etme muhabbeti varsa çekmekle uğraşmazsın. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 o nasıl bir opening CE box videosu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ulam koymuşlar kafası kadar char minyatürü, kocaman kutu sonra içinden el kadar kitapcık falan çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bu hatun eureka dizisindeki fargo nun manitası değil mi yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi o çıkan kutu metalmi? aşık oldum lan kutuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Argoel said: Bu hatun eureka dizisindeki fargo nun manitası değil mi yahu ? Felicia Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oyunu d&r'dan mı alıyoruz şimdi nereden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Myshkin said: 3 gün önce başlayacağız unutma. sırf o yüzden tatilden 2 gün erken döncem, has no life =/ 3 gün önce neydi yahu? limited edition mı yoksa tüm pre-order lar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 prepurchase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar