edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 O zaman bir nebze kumar gibi bişi olucak site dışından deluxe almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 dreagloth said: guild olacak da, isim değişecekfarketmez ben dramamla geliyorum hazırlanın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 HERKES NE KADAR HIZLI KOSUYOOOOOOOOORR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aldıgım duyumlara gore warrior opmus onu kasıcam hemen. 24 u gecesi zaten baslarım hangisi daha op abi diye sormaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 varyor gonullerin opu her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yaklaşık 10k dosyalık update mevcut.Reddit'de stress test söylentileri var.PvP için 4. harita update dosyalarının içinde eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 warrior structured pvp'de op ama www'de etkisiz eleman biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Raze said: Xenus said: Arkadaslar US keyi ile EU keyi arasinda bir fark var mi? Biri 60$ digeri 55 euro. Ben 50 dolara Umman'da kutulu aldim kodu girdim onaylandi ama key ne keyi bilmiyorum buyuk ihtimal US keyi server seciminde bir sorun olur mu? Betalari oynamadim, fazla da takip edemedim ama oyunu aldim insallah beni utandirmaz. :) oyunda region lock var. us aldıysanız amerikadan oynayabilirsiniz sadece. dikkat edin ona. us keyi ile amerikadan eu serverında oynayabilirsiniz. farklı şeyler server seçimi ile dünyada bulunulan yer seçimi Hayda abi boyle salakca bisey olabilirmi? Is icabi donem donem US, Europe ulkesinde yasayanlarin durumu ne olacak? Facebook'ta bu soruna bakacaz diyorlar.. Acaba bu Arap ulkesi US regiona mi girer. Buraya girince de https://buy.guildwars2.com/ fiyatlar $$$ olarak cikiyor. :S Ama bu topicteki region listesinde Oman EU listesinde, http://www.guildwars2guru.com/topic/30434-where-to-buy-guild-wars-2-pre-purchase-eu/ Gerci twitterda Middle East ulkelerinde satilan US versiyon sorunu icin cozum ureteceklermis.. Cok kaypak haraketler bunlar. Bu region lock oyun ciktiktan sonra kalkar oyunun hype'i yuksekken fazladan para tirtiklamak icin cabaliyorlar... Kimsenin begenmedigi EA bile SWTOR'da boyle bi adilik yapmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 böyle bir durum olduğunu bilinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dreagloth said: guild olacak da, isim değişecek server bellimi ? uzak duralim .. rabbim ne igrenc bir maceraydi vay ak :) patinin ozu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 server desolation, uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lütfen gel bizim guildle oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sen yoktun ben varkene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 selam ben kanuni. 40 yaşında bir oyuncuyum. geçenlerde adı "VAY AK" olan bir guilda girdim. girdim ama ne göreyim, gençler guild chatte küfür ediyorlar, buna inanabiliyor musunuz?? vay ak diyorlar, sen kimsin ak diyorlar. hemen çıktım tabi. rabbim ne iğrenç bir maceraydı. hala o küfürler rüyalarıma giriyor. bir daha aile salonu olmayan bir guilda girmek mi? aslaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/breaking-the-trinity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 geçen sayfada koymuştun bunu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ascraeus said: selam ben kanuni. 40 yaşında bir oyuncuyum. geçenlerde adı "VAY AK" olan bir guilda girdim. girdim ama ne göreyim, gençler guild chatte küfür ediyorlar, buna inanabiliyor musunuz?? vay ak diyorlar, sen kimsin ak diyorlar. hemen çıktım tabi. rabbim ne iğrenç bir maceraydı. hala o küfürler rüyalarıma giriyor. bir daha aile salonu olmayan bir guilda girmek mi? aslaa. ahahahah :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Norak said: geçen sayfada koymuştun bunu sdfsd lol, ne yazmışlar bakayım yorum olarak diye bakındım göremedim heralde koymamışım lan diyip tekrar koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Lol kayıt linki bulamıyorum sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 client şeysi kaç gb şu an total? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 13.9 gb bende gw 2 klasörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 benimki 15.7. pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hmm eet 13.9 oldu benimde, (parantez içi tam 15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar