Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

Zyru said:

....birisi oynuyor live izliyorumda rütin bi sekilde mob falan kesti bi kaç quest sehre geldi vendora sattı bi seyleri ayırdı sanırım craftla falan ugrastı rutin MMO isleri tam ...

nasıl bir şey arzu ediyordun peki, rutin mmo işlerinden farklı olarak

oyuna cok farklı cok degişiklik getirilcek felan diyolarya o yüzden dedim pek bi fark göremedim ben ..
Sosyal ağlarda paylaş

Raceler human norn (human irisi) harici embesiller tarafindan mi icat edilmisler :(

Kopek kurt inek insan karisimi it gibi kosan bi irk, cucemsi weezer human karisimi faremsi bisey digeride agac tecavuzu sonrasi ustune yosun konmus tipler..

Benden gecti gececek herhalde kaldirmiyor bunye bunlari :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Raceler human norn (human irisi) harici embesiller tarafindan mi icat edilmisler :(

Kopek kurt inek insan karisimi it gibi kosan bi irk, cucemsi weezer human karisimi faremsi bisey digeride agac tecavuzu sonrasi ustune yosun konmus tipler..

Benden gecti gececek herhalde kaldirmiyor bunye bunlari :)

Norn akar
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş senden..:P

WvWvW beni baya cezbetti..

Kale kuşattık aldık..
Dolyak ile kaleye supply taşıdık...
Savunduk..

Bildiğin satranç gibiydi..

Karşı tepeye kurulmuş siege silahları ve menziline çekmeye çalışan düşman grubuna karşı bertaraf edilen ataklar..

Vs...Vs...Vs...

İyidi ve hoştu
Sosyal ağlarda paylaş

norn: biz büyük ve epic'iz. oyle epic'iz ki bizim orda çıkan dragondan kaçışımız hala dillerde destan. starter zone umuzda epic keçi kesiyor, yımırta taşıyor, davşan kovalıyoruz.

human : bkz gw1, bkz ascalon

asura : bkz norn topuk ver2.

sylvari : sebze 'nuff said

charr : steampunk badass cats

charr warrior akar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...