Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Zyru said: ....birisi oynuyor live izliyorumda rütin bi sekilde mob falan kesti bi kaç quest sehre geldi vendora sattı bi seyleri ayırdı sanırım craftla falan ugrastı rutin MMO isleri tam ... nasıl bir şey arzu ediyordun peki, rutin mmo işlerinden farklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dün gece şöyle bir geyik yaptık, mekan falan da aşırı sağlam, göz atılası: http://www.youtube.com/watch?v=NB6wx3lno9Y&feature=youtu.be&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Myshkin said: Zyru said: ....birisi oynuyor live izliyorumda rütin bi sekilde mob falan kesti bi kaç quest sehre geldi vendora sattı bi seyleri ayırdı sanırım craftla falan ugrastı rutin MMO isleri tam ... nasıl bir şey arzu ediyordun peki, rutin mmo işlerinden farklı olarak oyuna cok farklı cok degişiklik getirilcek felan diyolarya o yüzden dedim pek bi fark göremedim ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yani şu crit sigili üzerinden dönen lamer buildleri niye bitirmiyo arenanet çözebilmek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 O konuda release'de çok farklı bir manzara göreceğimizi düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sparkcaster said: yani şu crit sigili üzerinden dönen lamer buildleri niye bitirmiyo arenanet çözebilmek mümkün değil crit damage denen şeyin zaten kendi lamer olduğu için olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 3 betada değişmedi yine değişmez, her beta bi umutla gidiyorum vendora hala orda item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 zırhlar demin denk geldim belki merak edenler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Raceler human norn (human irisi) harici embesiller tarafindan mi icat edilmisler :( Kopek kurt inek insan karisimi it gibi kosan bi irk, cucemsi weezer human karisimi faremsi bisey digeride agac tecavuzu sonrasi ustune yosun konmus tipler.. Benden gecti gececek herhalde kaldirmiyor bunye bunlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Oyunun 1-2 yerde stream ini izledim (WvWvW). Bana gayet iyi gözüktü resmen DAOC gibi geldi açıkçası. Sırf onun için oynanır, 3 taraf olması open world öğelerine sahip olması filan gayet güzel. PvP dediğin böyle olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kanuni said: Raceler human norn (human irisi) harici embesiller tarafindan mi icat edilmisler :( Kopek kurt inek insan karisimi it gibi kosan bi irk, cucemsi weezer human karisimi faremsi bisey digeride agac tecavuzu sonrasi ustune yosun konmus tipler.. Benden gecti gececek herhalde kaldirmiyor bunye bunlari :) Norn akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Geçmiş senden..:P WvWvW beni baya cezbetti.. Kale kuşattık aldık.. Dolyak ile kaleye supply taşıdık... Savunduk.. Bildiğin satranç gibiydi.. Karşı tepeye kurulmuş siege silahları ve menziline çekmeye çalışan düşman grubuna karşı bertaraf edilen ataklar.. Vs...Vs...Vs... İyidi ve hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oyundaki bazı kıyafetler falan çok iyi ya, ver terziye diksin giy dışarda o derece, norn thief olcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 norn elementalist son kararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Engineer ve Elemantalist arasında kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 human elementalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sylvari elementalist ya da mesmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 human ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 norm warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 norn: biz büyük ve epic'iz. oyle epic'iz ki bizim orda çıkan dragondan kaçışımız hala dillerde destan. starter zone umuzda epic keçi kesiyor, yımırta taşıyor, davşan kovalıyoruz. human : bkz gw1, bkz ascalon asura : bkz norn topuk ver2. sylvari : sebze 'nuff said charr : steampunk badass cats charr warrior akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Human muhabbeti geçmişken şöyle bi tüyler diken moduna girsek nasıl olur : http://www.youtube.com/watch?v=_v6yB6gos8g&feature=youtu.be&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 -Deno- said: norn elementalist son kararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 inek suratlı tauren'lerin veremediği duyguyu charr harbiden vermiş, denemek için charr warrior açtım yok böyle bi gaz. hikaye de zaten bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Tartışma başlatmak istemem gw2 yi bekleyen biri olarak tera online a göre sizce grafikler daha kötü kalmamış mı gw2 nin? Sizin fikirleriniz neler özellikle beta testerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 olmamamış.gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar