ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Twisting Nether'da sor varsa msj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sor isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bende sor isteyene davet gönderebilirim Twisting Nether'da yanlış anlaşılmış istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 emre3877 said: Chastor said: Tbc veya wotlk account alsam eski SoR yapınca cataclysmemi dönüyor direk? Eski tarihli ise o acc lar evet cata ya upgrate ediliyor. Ben yabancı bi adamdan 60k gold karşılığı merge edilmemiş bir acc aldım. Böylece emek harcadığım asıl main acc mi her hangi bir ban tehlikesine atmayacağım artık. bu acc ların sayısı şu an sınırlı.işin ticaretini düşünenler birer tane kapmalı bence oha adam hayattan kopmuş. oğlun olsa bu kadar sahip çıkmazdın hayatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lelouchshiba said: emre3877 said: Chastor said: Tbc veya wotlk account alsam eski SoR yapınca cataclysmemi dönüyor direk? Eski tarihli ise o acc lar evet cata ya upgrate ediliyor. Ben yabancı bi adamdan 60k gold karşılığı merge edilmemiş bir acc aldım. Böylece emek harcadığım asıl main acc mi her hangi bir ban tehlikesine atmayacağım artık. bu acc ların sayısı şu an sınırlı.işin ticaretini düşünenler birer tane kapmalı bence oha adam hayattan kopmuş. oğlun olsa bu kadar sahip çıkmazdın hayatsız. hayat? o neydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer76s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 selam arkadaslar. Ben arkadasima Scroll of Resurrection göndermek istiyorum fakat gitmiyor, "This account is not eligible to send Scroll of Resurrection invitations" gibi bir yazi çıkıyor. Bu ülke olarak Türkiye kayıtlı olmasındanmıdır. Eğer öyleyse nasıl düzelticem bu sorunu ve benim davetiye almam icinde baska bir ülkedenmi olmam lazim? Eğer davetiye alabiliyorsam Auchindoun dan ally davetiyesi gönderebilirmisniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 türkiye ile ilgisi yok wolk yoktur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer76s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tüm paketler war bende, göndermek istedigim arkdasta da war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 belli bi tarihten once account acmıs olmak gerekiyor diye biliyorum. faq okudun mu sor ile ilgili? blizz'in sitesinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ombakkombak said: türkiye ile ilgisi yok wolk yoktur ondan bununla da alakası yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hala invite isteyen varsa özelden söylesin hemen yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Trigger said: hala invite isteyen varsa özelden söylesin hemen yolliyim var ya [email protected] Kardeşimin account,email şifresini hatırlar güzel olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bende istiyorum davetiye ama once oyunu indireyim bi yollarım maili. bir kaç sey sorucam. bu hediyeleri 7 gun sonunda oyun suresı eklersek mı alıyoruz ? 60gunluk game card ile eklesek olur mu ? Benim acc 07.01.12 tarihinden beir frozen ben katılabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 nordlydian said: bende istiyorum davetiye ama once oyunu indireyim bi yollarım maili. bir kaç sey sorucam. bu hediyeleri 7 gun sonunda oyun suresı eklersek mı alıyoruz ? 60gunluk game card ile eklesek olur mu ? Benim acc 07.01.12 tarihinden beir frozen ben katılabiliyor muyum? yok mu invite atacak twisting nether horde olursa makbule gecer. e-maili ozelden yollıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 tamadır halettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Zaniah sağol email gelmiş ne yapmam lazım şimdi clıent download edip.Kredi kartı bilgilerini mi gireyim yoksa çek direkt gir mi diyorsunuz nedir tam olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Chamber of Aspects (PVE) üzerinden resurrection invite isteyen varsa yarın yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 PVE'de biraz gezip dolanayım diyorum, Draenor serverında Horde için invite yollarsanız sevinirim. Yollamak isteyen olursa özelden mailimi yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Twisting Nether Horde tarafına SoC Atabilirim İsteyen PMlesin Şukulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Shattered Halls (PVP) realmına ben de yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Trigger said: hala invite isteyen varsa özelden söylesin hemen yolliyim Draenor serverında Horde için invite pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 twisting nether dan Scroll of resurection isteyen varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kazzak horde tarafından inv isteyen varsa bana pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zengy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 defias brotherhood horde tarafı için sor atana duacıyım.buarada defiasla ilgili bilgilendirme yapabilecek varsa cok mutlu olurum,nasıl bir server ahde durumlar nasıl vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar